Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia ca sa te "incurajez" pot sa-ti spunca prietena mea a facut varicela varicela (cu bube peste tot) desi are 36 de ani. Fetita ei nu a luat pentru ca este vaccinata. Prietena mea s-a imbolnavit la serbarea de Craciun de la noi de la serviciu unde un tatic si-a adus comoara bolnava. Inca nu erupsesera bubitele in schimb avea temperatura mare. I-a scazut febra si l-a adus la serbare. Cool nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, te cred, si prietena mea buna a facut de la baietii ei tot pe la virsta asta, si culmea, a stat internata la spital in salon de copii, cu fete de virsta scolaraMama, ce am mai ris atunci, mergeam si o vizitam si vorbeam de afara pe geam cu plasa...dar saraca, a suferit mult, sint mult mai greu de suportat la virsta asta.
O sa vad, poate totusi fac vac, nu ma iau dupa ea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

FETELOR,multumesc pentru felicitari!!!

Alexia a dormit de aseara la 11 pana azi la 11,deci 12 ore nu a facut pipi,oare este normal atatea ore sa nu faca deloc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia sa stii ca prietena mea nu a fost internata in spital si a facut o forma destul de usoara, fara febra. Doar bubite a avut. dar tu gandeste pozitiv nu te mai gandi la drobu de sare. Iar vaccin poti face doar ca trebui repetat la 10 ani ca nu da imunitate pe viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am nervi. Am pierdut azi 3 milioane, dar tot ma duc cu ultimii bani sa ma tund, vopsesc bruneta, etc, desi sunt si la ciclu.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

La multi ani celor 2 MIHAI!!! mamici dragi, sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!

noi am fost la munte in weekend si am urcat chiar pe Clabucet cu telescaunul, ce-i drept mie mi-a fost frica sa-l luam pe Codrin insa tati nu s-a temut si l-a tinut chiar el. a inceput sa chiraie cand a vazut ca ne suim asa din mers pe scaunele acelea insa imediat a tacut si chiar ii facea apoi cu mana prietenului care era cu alt telescaun in spatele nostru :). A fost o vreme superba, soare orbitor sus pe platou la cabana, insa din ac cauza zapada se topeste tare si in curand cica schiorii ca si prietenul nostru nu vor mai avea pe ce sa se dea... nu e normal pt ac per a anului, de aceea si ac viroze urate de care se vb.
Codrin mai are muci asa f putin, insa desi i-am gasit ceva picaturi de tuse dupa ce i-am dat de 3 ori i-a mai trecut, insa tati zice ca sa-l las sa tuseasca si eventual sa expectoreze... nu stiu dc e tocmai ok sa-l las, desi nu tuseste mult, doar asa usor si sec. ieri dupa telescaun parca a tusit de 3-4 ori si se auzea si o expectoratie, insa azi iar e sec. sper sa-i treaca. alte simptome deloc, Doamne ajuta!

crinuta, l-am vazut pe flacaul dragalash, iti zic doar ca la fel e si cu Codrin, se urca peste tot, tocmai a cazut sapt trecuta de pe un scaun din bucatarie pe gresie... nu stiu exact cum ca era doar cu bona si tati care era la baie si doar a auzit un bufff, dar cica n-a plans tare si apoi era ok. eu stiu... insa in ultimul timp a devenit asa de nazdravan ca tare greu te mai tii dupa el si vorba ta, te tine intr-o tensiune cont ca cine stie ce si unde mai face... are mai tot timpul cucuie sau vanatai in frunte...

Amaya, chiar vroiam sa te intreb cum vei face cu pitica in camere ca stiu ca si tu erai adepta dormitului singurel in patutz/camera sa; i-am vazut si eu patutzul si ma intrebam dc a fost al lui Andrei si acum revine fetei, insa am aflat acum cum va fi. pe langa faptul ca mi-e frica de bb2, eu nu vad cum as face ca sa aibe fiecare camera lui... de fapt ideea mea e sa il pot disciplina si pe bb2 ca si pe Codrin dpdv al somnului si pt asta am nevoie de inca o camera... imi e de fapt mai frica de primele 10 luni sa zic, apoi l-as muta cu fra'su in camera si chiar in pat dc e... mai tarziu cand vor fi mai mari poate vom ajunge si la fiecare in camera lui dc ne-om muta la casa...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, dar cum i-ai pierdut??

Mergi la inceput

Lavinia, sanatate multa tie si puiutzei!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Crinuta, dar cum i-ai pierdut??

Mi-au cazut din poseta cred...., ma impusc, sunt o idioata

Oricum azi ma duc sa ma vopsesc, tund, etc....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

crinuta, si eu intentionez sa ma fac frumoasa sapt sta...sa vad ce si cum si unde? ai un salon de recomandat? sapt viitoare voi fi nashica de botez si vreau sa arat bine . sa pui poze s ate vedem si noi dupa.

Amaya, felicitari pt nashit! e tare frumos!

anamaria, sanatate multa!

Mergi la inceput