Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Glumeam cu deschisul salonului. Daca as avea bani mi-as deschide un salon de infrumusetare, remodelare corporala si tot tacamul, dar de lux, nu oricum.
Pana castig eu cele 15 milioane de euro la loterie, visez.. ;)

Miha, e scump, nu zic nu, din contra, dar... se catara peste tot, nu ii e frica de nimic si ne tine intr=o stare de tensiune constanta...

Miha, felicitari pentru pampers. Poate peste vreo 2 ani va ajungem si noi din urma :)
Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Noi am ajuns la urgente azi.m-am simtit foarte rau azi noapte si azi si de dimineata a inceput si Natalia sa tuseasca,sa faca febra si sa-i curga nasul.Amandoua avem antibiotic,ba eu aveam si penicilina,mi-au facut una la spital cu algocalmin si am zis ca o sa paralizez de durere.In viata mea nu m-a durut ceva asa de tare.Asa ca la farmace am cerut antibiotic pastile in loc de penicilina injectii.Sper ca o sa-mi treaca asa,dar injectiile alea m-au terminat de durere.Natalia vomita mucozitati,are frisoane,febra nu a cedat si nasul ii curge ca la robinet.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara fetelor.
N-am mai apucat sa intru de ieri dimineata fiindca ieri am fost la o petrecere si azi ne-au venit cei mai buni prieteni in vizita si ne-au facut marea onoare de a ne cere sa le fim nasi. Deci in octombrie cununam, abia astept...am niste emotii teribile.

Paula, eu am comandat canapeaua direct de la fabrica Bioflex fiindca s-a nimerit sa plece un transport catre Buc. exact a doua zi de cand i-am sunat eu. Insa, daca nu te grabesti (dureaza cam o sapt. pana ti-o livreaza...Patricia stie mai bine, parca ea a comandat-o de acolo), poti sa o comanzi de la Buburuza. Pretul este cam acelasi in ambele locuri, diferenta este de aprox 10 Ron. Se numeste Canapea extensibila Ursy.

Kris, Lavinia, multa sanatate va doresc si voua si la puiuti!

Miha, felicitari pentru renuntarea la pampersi. Noi, ca si Crinuta, cred ca o sa ne laudam cu asta mult mai tarziu. Oricum macar a inceput sa ne arate ca a facut si sa fuga la baie la olita insa dupa ce face in pampers. Am rabdare si il las in ritmul lui, nu ne alearga nimeni si nici n-am vazut copii de 10-15 ani sa poarte inca pampers , nu!?!

Si lui Andrei a inceput ieri dimineata sa-i curga bine nasul insa azi dimineata, dupa 2 fiole de vit. C si picaturi Pivalone, nu mai curgea deloc. Sper sa nu evolueze boala in vre-un fel...mai ales ca marti as vrea sa repetam Priorix-ul ala ca sa scap de stres.

Va si va doresc o noapte buna.

Oana 36+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Amaya,am gasit site-ul fabricii dar nu merge sistemul de contact.Daca pana -mi trebuie nu voi reusi ,o voi lua de pe buburuza.Au lucruri dragute si practice.
Liviana multa sanatate.tare urata boala.
Miha,felicitari!
Kris,nu cred ca ai suparat pe nimeni cu vestile despre nepotelul tau.
Eu una cand sunt putin suparata pe fata mea,daca numai i-mi amintesc de nepotelul tau i-mi trece instant.Multa putere sa treceti peste.
Iar in privinta olitei,mai trebuie rabdare nu la toti merge din prima.Eu una nici nu am curaj sa incerc prea mult.
Ea acum e fara pampers dar se tine si nu face nimic pana nu il pun.Chiar si pana la pranz la somn se tine....
O saptamana buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris multa sanatate Biancai!!!!

Lavinia si voua multa sanatate!!!

Si eu sunt racita. De fapt, cam de la 1 decembrie am racit s-a activat o sinuzita veche si o tin intr-o veselie cu dureri de cap nas curgator si alte alea. Puiu inca e o ok, el a fost cu muci si tuse pe toamna, acum vad ca e in pauza.
Apropo de olita, noi n-am mai progresat. face doar caca, cere cand are nevoie dar la pipi nu cere intodeauna. Se mai intampla sa ceara dar cel mai adesea face in pampers. In schimb a progresat cu vorbirea, spune majoritatea cuvintele dar destul de stricat numai ca am observat ca se corecteaza in timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ana_Maria, Paula, Amaya,

Lavinia, multa sanatate la amandoua! Sunt niste viroze, anul acesta rele rau de tot!

Patri , tu cum te mai simti?

SANATATE TUTUROR! si aveti grija mamici , pitici!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noi am fost plecati ieri la un botez si sambata am facut curat in casa caci am scos bradul asa ca nu am avut timp sa intru pe DC.
Deci, Ada nu a mai facut febra deloc si eu banui ca ar fi dintii pentru ca tot bada degetele in gura si se freaca pe gingii. I-am dat 3 zile Nurofen si Panadol si vad ca e ok.
Kris si Lavinia - sanatate multa si scapati cu bine de raceala.
MihaT - Ada inca mai doarme in patut desi seara prefera sa adoarma in patul nostru (o transferam noi dupa ce adoarme)

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

LA MULTI ANI:
Mihai (amo2004)
Mihai Cristian (Bdana)
Sa fiti sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris cica din cauza vremii asteia schimbatoare sunt virozele astea naspa. Si mai e si o epidemie de varicela printre copi. Eu nu l-am vaccinat pe Didi dar sper sa nu faca pana la 3 ani.

LA MULTI ANI!!!
Mihai (amo2004)
Mihai Cristian (Bdana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata de la job!

Kris, multumesc de intrebare, ma simt bine acum. dar nu am chef de nimic...

Ana-Maria, aoleu, mie mi-e tare frica de varicela, daca va face ea eu nu scap...dr mi-a recomandat sa nu ii fac acest vaccin, eventula mie (cea de la Medicover).
Cea de la policlinica de cartier, zice ca in cel mai rau caz pot face eu o "usoara zona zoster" si sa nu ma sperii

Lavinia, sanatate multa! te cred cu penicilina, am facut tone la viatza mea. si acum am oroare la injectii...sanatate multa.

Paula, eu am comandat direct la buburuza, am asteptat vreo 10 zile.

Amaya, felicitari pentru cererea in nasit. sa va fie cu noroc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput