Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, poate i-ai lasat acasa...
deci te-ai hotarit sa mergi azi?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo iti multumesc! easti o bombonica!! Sa stii ca abia astept sa ne mai vedem, dar astept sa-mi mai treaca mucii.

Crinuta imi pare rau ca ai pierdut banii... Poate totusi i-ai uitat acasa. Eu sunt experta in pierderi asa ca te inteleg... La un moment dat eram abonata la politie sa-mi fac buletin nou. Iar de doua ori am primit actele acasa.... Ca sa nu va spun ca o data nici nu stiam ca le pierdusem... atat de cascata sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, vezi ca azi merg cu o colega la Camelia. Sunt nebuna, nu? Vii si tu sau nu apuci?

Fetelor, nu erau de acasa. Asta e, sa imi fie invatatura de minte.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, nu cred ca apuca ca s-ar putea sa merg eu sa o iau pe Rebecca de la cresa, ca sotul are de facut niste drumuri.
Hai ca abia astept sa te vad ce iti faci!! iti tin pumnii!ai vb cu camelia, e libera?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetelor,

La Multi Ani lui Mihai (amo) si lui Mihai Cristian (Bdana)! Mamicilor, sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Amaya eu nu stiu sa-ti spun nimic despre vibratii, n-am avut optiunea asta. Patul lui M e tot din panza/fas si il voi folosi si la BB2. Al nostru este f rezistent si pot sa spun ca M l-a chinuit destul de mult (s-a batzait in, a tras de margini la greu), insa nu a cedat deloc, e la fel de bun ca in prima zi. Cred ca depinde si de producator (al nostru e nemtesc) si categoric nu pot spune ca cele din panza sunt mai putin rezistente decat cele din lemn. Faptul ca e pliabil m-a ajutat si la deplasarile cu masina. Cand ai timp, ne mai spui te rog ce activitati are Andrei la cresa? Cum le este umplut timpul petrecut acolo (in afara de papa si somn).
Tomasa, multumesc mult pt raspunsuri. Sper ca BB2 sa aibe mai putine colici, caci la M au fost crunte. Eu m-am chinuit mult si cu alimentatia, ma simteam frustrata rau ca nu puteam consuma fructe si anumite legume. Sa vedem insa ce ne rezerva viitorul. Saru-mana si pt info privind detergentul Marsilia. O sa ma uit dupa el in Cora. Asteptam poze de la ziua lui Tudor!
MihaT, M al meu nu mai doarme in patutul lui, ci in canapeaua extensibila. L-am mutat acolo ca sa putem dormi noi in dormitor in patul mare. Ii place in noul pat, caci e mai mare si are loc de zvarcoleala.
Apropo de colici, am o intrebare: Matei a primit de la Mos un ursulet din panza care are in burtica o sticla de cauciuc in care se poate pune apa (calda). Aveti idee la ce foloseste? E cumva o jucarie de pus pe burtica BBilor, ca anti-colic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Cu o mica intarziere, urez si eu LA MULTI ANI pentru Mihai (amo2004) si Mihai Cristian (Bdana).

Amaya, eu am avut patut cu vivratii (Graco), dar nu erau prea tari, dimpotriva, cateodata completam cu hatanat manual. Oricum, Maria nu le-a apreciat prea tare, avea momente cand chiar refuza.

In legatura cu canapeluta, e f buna pt copii, dar nu stiu daca e indicata pt alptat. Adica e f joasa si moale pt un adult. In ceea ce priveste dormitul pe ea, Maria a dormit cateva luni, dupa care a "descoperit" patul mare (fostul nostru pat, care ramasese la ea in camera pe post de masa de infasat etc. E de colt (un plus), dar mai inalt decat unul obisnuit. Deocamdata n-a cazut, dar stau cu frica, ii pun perne de jur imprejur....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce e cu linistea asta pe aici? Toata lumea are treaba?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, ma speriati cu varicela. Nici eu nici sotul nu am facut-o. Nu stiu daca o sa vaccinez sau nu copilul. Inca ma gandesc.

Liviana, interesanta chestie. Ce bine mi-ar prinde una si mie, ca al meu tot cu dureri de burta e. Da sticla e plata? Sau cum? Ce forma are? Ce marca e?

Bellamia, multumim de aprecieri! Cu ocazia asta mi-am amintit si eu de album si am pus poze mai noi

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Coraly, n-am retinut ce marca e jucaria, dar ma uit acasa si-ti spun. Sticla e aprox rotunda, ca o butelcutza plata, "inghitita" de burta ursului printr-un fermoar.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Am citit si eu de varicela si daca stau sa ma gandesc bine in decembrie cand a avut rosu in gat cu febra 40 (desi v-am zis ca nu tusea si nu-i curgea nasul) a avut si 2 zile cu pete rosi dar care au trecut foarte repede. Nu s-a scarpinat si i-au trecut de la sine. O fi fost varicela?

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput