Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca, asa o fi cum zici tu...nu te contrazic, mai ales ca nu m-am confruntat direct cu problema...zisei si eu asa, gandindu-ma la regula generala. dar vezi? mai sunt si exceptii pentru piticii astia.

fetelor, ma duc si eu sa ma culc. ne auzim maine. o noapte linistita va doresc!

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA ca nu pui odata un film cu Alexandre,ce-ar fi sa tragi o tura la Arad,sa vedem o pupa si pe Diana? Ca si asa iubitelul e departe rau si socrela nu mai da nici un semn O avertizez pe aceasta cale ca Anda deja mi-a cerut sa nu incuscrim (sper ca sare Ursulina peste mesaj ) Io inca n-am raspuns nimic, ca astept intai sa vedem cum decurge intalnirea Diana-Mario la vara (poate se incaiera mai stii? ) Dar Mark e in gratiile Dianei deocamdata.nu s-au pupat ei,dar in schimb o copia la toate prostiile (deschis usa de la cuptor ,batut cu pumnii in geam etc. )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu cred si "vad" ca bebeii gasesc multe de facut la cresa. noua ni es pare joaca, dar socializarea asta facuta la modul ordonat e f importanta pentru ei, ca sa nu mai vorbesc de activitatile pe care le fac in grup. eu sunt total pentru-se si vede, de fapt.

denisa- nu exista " lapte de crestere" la voi- ca ala e lapte de vaca deja diluat pt bebei si se da de la 10 luni........si eu cred ca ala de vaca e prea gras ca sa-l manance bebeii integral.

bb2-ehehhee........curajoasele

giova- nu stim cu cine seamana asa iubaretz si dansator, dar speram sa-si pastreze elanul pana la adanci batranetzi.

moni- io cred ca s-ar pupa. si geamul garantat l-ar darama ca si el are obiceiul asta!.........eu zic sa-i adresezi ultimatumu lu madame irina, ca vorba aia, vrea si fata cuminte, care sa astepte baiatu, da dansa nici cu neste povestioare pe forum sa nu sara la intereval, pai frumos ii shade!!!acu ca esti si cu cererea "oficiala" in buzunar, ti intaleg, pe buna dreptate.......la treaba cu Anda si Ursoaica nu ma bag- nu cunosc exact intelegerea

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io cred ca Anda a ratat ultimele poze cu frumoasa de Raisa (si cu mai multi,din cauza jobului ),ca altfel nu facea ea asa greseala
Cat despre Ursulina stiu eu ca mi-ar trage o daca il fur pe Mark,dar e si ... lesinata dupa Mario , asa ca ... ar vrea ea un schimb cred
IRINOOOOOOOOOOOOOO treci si da raportul,ce mai darama Mario pe acolo!
BOMBO cum mai sunteti? Sper ca mai bine!

Plec si eu la nani ca e f.tarziu Noapte buna!
Maine e vineri

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

buna dimineata!

l-am condus si eu pe dani la serviciu. s-a trezit mult mai bine. cred ca apafarta cu sare si otetul l-au ajutat mult. zicea ca se duce sa-si rezolve treburile urgente si vine acasa. ar fi bine pentr ca nu as vrea sa-l intoarca iar gripa.am deschis aici fereastra unde a dormit dani, zic sa iasa toti virusii..

eu in schimb, cand s-a trezit azi noapte sebi sa suga, nu l-am mai pus la el in patut si a dormit cu mine. l-am intors cu spatele la mine si l-am luat in brate....se cuibarise, asa mic cum e si ce-i mai placea...de nu s-a mai trezit .... si acum inca doarme.

dupa ce termin de bat cafeaua, ma duc sa fac putina ordinte prin bucatarie si sunt....prin zona.

dana, sa nu uit - azi parca ziceai ca se opereaza tatal tau....MULTA SANATATE! si te asteptam cat mai repede sa ne mai spui de roxanica plimbareata.

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

ana, cum a dormit tibi? cum se simte la un anisor fara o zi? stiai tu acum un an ce se pregateste a doua zi? ce program aveti azi?

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Bumbita Mai aveam o banuiala, ca ma chemase doctorul la control la ambulatoriu si aveam o presimtire. Dar refuzam sa ma gandesc ca maine nasc. Tibi la 1 an fara o zi se simte tare bine vad. Ajunge cu mainele pe orice masa si birou si isi ia sau trage de acolo tot ce vrea. Acum tocmai si-a luat un telefon.
Program azi...nu avem. Maine e nasol rau, ca facem o petrecere acasa cu familia, si-i taiam si motul. Deci maine o sa muncin en gros.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Cat despre dormit...de 2 nopti vad ca doarme mai bine. Probabil ca odata ce au sparti dintii gingia nu-l mai doare.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

pai isi ia baiatu' de pe masa ce vrea...daca este inalt! 84 cm, parca ziceai. eu ce sa ma fac cu piticu' meu?..el ocheste obiectele de pe masa si....trage fata de masa.

deci aveai presimtiri? si ai ramas internata sau te-ai intors acasa?

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput