Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Bumbita si eu stiu cu feli de cartofi la talpi si-n palme. Daca are febra mare inmoaie un cearceaf in apa calduta cu otet si infasoara-l in el. Stiu ca e naspa, dar trece imediat.
Anasol deci ai avut si ti-ai vandut joiana. Doarme David? ca Marco e pe baricade. adica e cu tat-su incearca sa-l culce.
Ingrid lasa ca multe pupaturi si imbratisari dintr-astea vor mai veni. eu mor de fiecare data cand ma strange Marco. Pe Clau mai putin, si nu stiu de ce.
De 2 seri si marco adoarme in patul nostru, mai ales ca-i face Clau masaj si adoarme cu capul pe el,. e asa de dulce, dar viciat rau.
Gradi. si noi vrem dar nu din sept., ci cat mai repede. sa treaca virozele astea, dar tot trebuie sa merg sa vad daca mi-l primeste asa mic.
Am gasit una, dar nu e acreditata de minister si au niste scari in spirala , de unde asa se pot duce copilasii .... nici nu vreau sa ma gandesc. Nu prea e adegvata pt. pitici.
Noi la particulara il vom lasa si pe viitor. au conditii mult mai bune, fac de toate, si nu au nici preturi asa de exagerate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Giova spune:
La gradinitele particulare, daca sunt locuri ii iau si mai repede, nu neaparat din septembrie.
Oricum ai nostri sunt pitici, deci nu vor face nici o activitate, jocul va fi activitatea principala.
_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Denisa, scuze, eu ma refeream doar la laptele de vaca, ala l-as dilua, cel pasteurizat sau UHT, nu, dar as incepe cum zicea Bianca: o parte lapte normal, alta praf, sa se obisnuiasca.
Mersi de sfaturi, incerc maine sa vad cum adoarme, ea are pernitza ei pe care o tot strange la piept si ii face aia-aia, dar tot mama e baza..si se intampla sa-mi vina musafiri, iar pe mine ma prinde si o ora incercand sa o adorm...si ma enervez ca nu pot sta cu ei.
La voi e sistemul Montessori in gradinitze si scoli? Am auzit ca e superok, merita sa o dai pe Emma atunci.
Bumbitza, inca n-am plecat..urmeaza . As vrea si eu un masaj asta-seara, sa vad daca-mi iese
.
Am si eu o intrebare mica: ce fete blonde mai sunt pe aici? De frumoasa Anuka stiu ca e roscata , de Diana de Moni ca e satena, Emma parca e tot asa...ziceti si voi, ca pe frumoasele brunete ale sectei le stiu deja. (Nu vreau sa facem un club...
).
Sunt doar curioasa..
Am plecat la un (posibil) masaj.
Pusi dragelor!
Ingrid S si Diana
Giova spune:
De 3 seri incoace, Marco bea doar 100 ml lapte. E drept ca ciugule de la tati din farfurie, dar ii ajunge oare?
Dimineata baga catre 300, dar seara 100.
Bumbita nu stiu ce sa zic....cu cat trece timpul tot mai mult imi piere cheful de bb2. Dar daca nu-mi voi schimba parerea si se va intampla o a 2-a greseala, normal ca-l tin.
Sper sa-mi schimb idee, si macar bb2 sa vina fain frumos cand il planificam.
Nu regretam nici o clipa ca ne-a surprins venirea pe lume a lui Marco....dar parca sa o iau de la capat.....
Mai analizam situatia.
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Noah ca am scris mesajul si s-a sters...
Ingrid, noapte buna,
Ioana, teoretic scolile, gradinitele si cresele incep din septembrie, dar eu daca vreau sa imi duc copilul din martie la cresa din martie il duc.
La noi copii pana la 2 ani sunt separat, la etaj, iar cei intre 2-3 ani sunt la parter.
Ce treaba am eu cu anul scolar?.... pe Sandra am dus-o din august ca atunci m-am reintors la lucru
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
andiaroro spune:
am aparut si eu in zona....;;l-am culcat pe alex si imi astept sotul de prin magazine........stau cu facaletul langa usa ca cine stie ce prostii a mai cumparat
chestiile alea cu regimurile de fete si baieti nu functioneaza. am vazut o emisiune la TV cu persoane care le aplicasera destul de drastic fara rez.
alex a fosta zi sperietoare tantilor de la cresa.........ca o zi pe saptamana sunt informatie completa, adica 40 de prichindei si vreo 15-20de cucoane(tantile lor si educatoarele):i-a tranitcu jucarie in cap de si-a facut semn, s-a cocotat pe un scaun cu picioarele sia inceput hutza-hutza-cica erau sa faca toate stop cardiac la faza asta ca era langa ele si intr-o clipita era sus intr-un echilibru instabil, toata ziua l-au gonit: unul mai maricel sa-l muste( de asta l-au salvat) si Mayli a lui sa-l pupe. Promite fi-miu.....pana acu se pupa cu ea tot timpu si acu dupa ce asedus-o, alearga fata dupa el si nu mai vrea....am mai uitat ce traznai mi-a mai zis sandrine, care era rupa in doua.....si e cel mai mic de acolo.....ma rfog, cica in rest s-a jucat
frumos
acu ma apuc de recuperat
ana si alexandre (17.02.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Noi cred ca o sa intram in clubul brunetelor pana la urma ,desi e blond-satena inca ... si eu am fost mai satena cand eram mica ,iar Ghitza chiar blondutz,apoi saten.
Acum suntem bruneti bine de tot
Totusi e tare dulce cu parul asa auriu si matasos
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
Biancas spune:
Apropo de culoarea parului...
Eu si sotul meu suntem bruneti amandoi si avem 2 copii sateni Dani e putin mai inchis la par ca Sandra dar nu e brunet.
Ma uitam si in parc la copii si nu prea am vazut copii bruneti, majoritatea erau sateni sau blonzi
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
Biancas spune:
Noapte buna, Ingrid mi-a facut pofta de un masaj
Pe...maine..
Albumul nostru
Giova spune:
Ana de France e belea Alex.Doamne ce rad cand aud ce traznai face. si auzi la el...cu gagica pe care o mai si pupa. Uite unde e gagicarul sectei de spiridusi.
Asa e Bianca, la cresa poti sa-i duci cand vrei, numai sa nu fie in vacanta. Sau cresa nu e inchisa nici in august?
Fete merg sa vad daca mi-a adormit sotul smecherasul, sa ma bag la un dus si in pat.
Maine la 12 la vaccin, dupa masa la scos firul...zi grea ne asteapta. si noapte cat mai linistita si odihnitoare va doresc.
_