Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nici , nici. Ma chemase pe 13 la control. Si pt ca la control aveam dilatie 2 (si eu nu aveam nici o treaba) dar tensiune mare, m-a internat si seara mi-a facut cezariana.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

azi v-ati spalat pe dintisori? ia arata-ne si noua cum se " spala" tibi pe dintisori? vrei? hai te rooooog!!!

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sa nu uitam sa le spunem un sincer IOANEI-CATALINA si lui STEFAN-LUCIAN pentru cele 11 luni implinite.

anasebe tu il dai pe tibi cu ceva pe gingii de este asa de cuminte? nu prea te-am auzit plangandu-te ca il doare, ca plange, ca nu manaca sau ca nu doarme noaptea.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
M-am trezit si eu azi pe la 7 cu Dani lesinat de foame dupa meniul de aseara si a baut 210 ml lapte Milii, si a mai tras un pui de somn pana la 9 Sper ca si deseara sa bea macar tot pe atata.
Eu astept sa apara maica-mea in zona sa putem merge la cumparaturi pt cheful de maine
Ioana, am gresit acolo, in loc de decembrie vroiam sa spun septembrie. am si corectat.
Bumbitza, am sa il filmez si eu pe Dani cum ne spalam pe dinti dar cand e Sandra acasa sa filmeze cineva, ca eu il pun cu fundu pe masina de spalat si cu o mana il spal si nu cred ca m-as descurca f bine si cu tel in mana ca i-ar trebui
Dana, multa sanatate tatalui tau..
Anasebe, deci si voi maine chefuiti... ce fain...Eu sper sa nu uit faza cu tava cred ca o sa ramana astia masca ce obicei e asta
Ioana Catalina, Stefan Lucian

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Pai normal ca o sa chefuim maine, daca e ziua lui Tibi.
Bumbita Uite ca nu s-a spalat pe dinti. Dar am sa-l filmez.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bumbita Nu il dau cu nimic pe gingii. Nah cred ca este u copil cuminte, d-aia nu prea am de ce sa ma plang
Silvi, Gio Am fost ieri la cateva farmacii si la un PLafar sa intreb de Chamomilla M10. Farmacistele au zis ca au auzit de el, dar ca nu au si m-au trimis la un plafar. Ma duc la plafar, intreb de Chamomilla M10 si imi zice: Adica ceai de musetel, nu?

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anasebe, ai emotii pt maine? Cati invitati ai?
Anasebe, asa am patit si eu la plafar, ele credeau ca intreb de ceai de musetel ca camomila e musetelul(asha mi-au raspuns si eu ziceam ca nu ca imi trebuie pt dinti). M-au trimis intr-o alta zona a orasului unde cica este o farmacie cu produse dinastea. Dar nu m-am dus inca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

A aparut si maica-mea prin zona...
O putem taia la cumparaturi linistiti
la toata secta.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Anasebe, cred ca o sa ai de lucru maine...dar pt un copilash cuminte si dulce ca Tibi merita !
Eu sunt in delir...azi-dmineatza si-a baut laptele la 7, am culcat-o langa si m-a trezit la ora 9,30 cu pupaturi si draga-draga...vad ca devine un obicei .
Am noroc ca vis-a-vis de mine este unul ce-si face o casa, o pun in patutz, trag draperiile si se uita la muncitori ca la circ , asa am timp sa-mi beau cafeaua.
Acum am lasat-o in sufragerie, sta atarnata de geamul de la terasa si-l spala cu limba.
Bumbitza, bine ca a avut efect tratamentul la sotzul tau. Ai grija cu Sebi.., sa nu ia ceva daca e viroza.
La noi asa ploua de zici ca e toamna, ieri primavara, azi toamna, numai iarna nu a fost .
Dana E, sa ne tii la curent cu vestile despre taticul tau, Doamne-ajuta sa fie totul bine!
Revin cu intrebarea de aseara: fetitze blonde sunt prin secta..ca Moni m-am convins ca are..?
Am plecat sa-i fac mancarea.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ingrid Te-ai scos cu muncitorii aia. Si sa inteleg ca ai si ajutor la spalat geamurile!
Bumbita Gata, l-am filmat pe Tibi cum se spala pe dinti. vezi in filmulete.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput