Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramona J spune:
Si noi avem dubla cetatenie.
Fetelor, vreau sa va intreb despre jucarii pentru curte. Ce sa iau sa-i tin ocupati pe doi copii? Baiat de 7 ani si fetita de 2. Sint atitea variante si trebuie sa aleg.
Copiii vostri cu ce se joaca mai mult timp? Am vazut play fort, play house, lada de nisip, mai sint niste jocuri gen bocce etc., cos de basket... Habar n-am ce sa iau!
Asa ca daca va dati cit mai multe cu parerea o sa-mi fie cred de ajutor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Antoaneta1 spune:
Si pe mine m-ar interesa tare subiectul. Eu am un baiat de 5 ani. Am vazut copii mai mari ca sar pe niste saltele mari, oare o fi bine sa iau si eu? Oare pana la ce varsta se mai dau in leagane?
alintaroma spune:
Fetelor noi din pacate inca nu locuim la casa dar daca ar fi sa aleg ceva pentru activitatile de afara as alege trambulina (despre care vorbeati), fiica'mea e innebunita sa sara pe ea, apoi ar fi bune si leaganele si eventual un tobogan. La tine Ramona se va bucura mai mult de ele fetitza ca baiatul va veni probabil cu alte pretentii cit de curind . As opta si pentru ladita cu nisip au mult fun iar investitia nu e mare ... noi cam asa am avut acasa in Ro unde am stat la curte (mai putin trambulina) iar seara o bagam cu arcanul in casa pe fata mea si oricum eu incurajez activitatile in aer nu vreau sa am un copil sedentar.
laly29 spune:
Salutari fetelelor
Am si eu o intrebare... exista sau nu o alocatie pentru copii in America, in ce conditii o primesti?
mersi mult laly
Ramona J spune:
Da, multumesc. Cred ca trambulina e potrivita pentru amindoi. Acum inca isi doreste si el leagan sau tobogan, dar nu stiu cit il mai tine. Playhouse are cineva? Ma gindesc ca daca au imaginatie acolo s-ar putea juca niste ani de acum inainte. Dar s-ar putea sa si gresesc.
Visul meu era sa am treehouse. Din pacate copacul din curte nu e destul de inalt... Si apoi ala era visul meu, nu stiu daca si copiii si-ar dori la fel de mult.
Fetele care mai aveti jucarii in curte, va rog sa va dati cu parerea.
Cred ca si groapa cu nisip ar avea succes. Ar trebui sa facem cumva una cu capac ca pe aici sint multe ginganii care cred ca s-ar adaposti acolo.
Antoaneta1 spune:
Laly, nu exista alocatie pentru copii in US. Exista doar o reducere la taxe de $1000 de dolari pe an, daca te incadrezi in anumite categorii de venit (majoritatea se incadreaza). Deasemenea poti sa scazi de la taxe costul gradinitei/cresei, daca copilul merge acolo. Dar alocatie propriu-zisa nu exista.
Antoaneta1 spune:
Cred ca o sa iau si eu trambulina din aia la primavara. As vrea si leagane/tobogan, dar un set din ala de lemn e cam scump si nu stiu cat il mai tine placerea asta, avem parc. Trambulina oare cat costa?
Andrada spune:
Eu i-am luat tobogan cu apa lui Marcu si piscina si a fost superincintat. Ar fi vrut si playgym si inca ma mai gindesc daca sa mai invewstesc banii ca are deja 6 ani..
Mai sint quatro sau omagles cu care construiesc ei in curte ce vor ei: masini, avioane, casute, forturi, dar is cam scumpe. I-am luat de Craciun Omagles lui Marcu, s-a jucat ceva timp, dar sper ca la vara sa-l intereseze mai mult.
Mai are hockey (ne-am jucat o gramada asta vara, dar cam tragea cu crosa peste degetele bunica-sii), cosh de basket (care se ajusteaza inaltimea), s-a tot jucat la el, palete de tenis, etc
Asta vara prefera jocul cu apa si sabiile (i-am luat unele de foam destul de durabile si cu care isi scot ochii mai greu).
Cind nimic nu mai mergea scoteam furtunul cu apa si ne udam toti leoarca (inclusiv mamaie).
L-am mai bagat si cu sapaliga si grebla lui la gradinarit, i-am dat niste ghivece si seminte dar n-a fost mare pasiune (mai mult la smuls buruieni zicea ca e Harry Potter si scoate mandragorele).
La vara as lua un alt tobogan de apa pina la 200 de pounds (l-au mincat veveritele pe cel vechi in shedul nostru gaurit) de data asta d-ala mare (six flags) si poate diapozitiv sa fac filme afara sa vina copiii (sper).
A
PS s-a mai jucat in curte cu standul pentru scule d-alea de traforaj...toata zila trebaluia la ala cit curata mamamaie zarzavat.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Antoaneta, o trambulina e cam $200. Sint si unele mai mici si mai ieftine. La cea mare iti trebuie si un fel de gard, sa nu cada copiii de pe trambulina, nu stiu aia cit mai e. Cred ca le poti gasi la Sports Authority, au si website.
Andrada ai multe idei bune. Nu prea cunosc jucariile de care spui, o sa caut pe internet. Cum se numeste toboganul ala? Trebuie sa ai piscina pentru el? Unde e apa?
Ramona J spune:
Play fort sau casuta din lemn mai gasiti pe craigslist. Zilele trecute era o casuta din lemn cu $100 in zona noastra. Se muta cineva si n-a vrut s-o lase cind a vindut casa.
Se mai gasesc ocazii din astea. Le vopsesti si sint ca noi. Ca vazusem si eu una noua, frumoasa, dar cu $1900. Daca luam niste scinduri de la Home Depot cred ca si sotul meu poate construi una.