Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 10
Sanca spune:
Si eu votez pentru trambulina. Ai mei au avut play house - chiar 2 - fiecare cu casa lui, si si-a pierdut farmecul cam dupa o luna... Si am dat-o mai degeaba la un garaj sale.
Dar la trambulina se face si exercitii fizice... Am incercat eu o trambulina intr-o vacanta, la resort-ul unde stateam. Munca grea..
Leaganul e pentru orice varsta. De fapt eu am in curte un sky chair, un scaun gen hamac cu foot rest si copii se dau a la Tarzan pe foot rest.
Oana_B spune:
Antoaneta ia una mai mare ca e buna si pentru adulti..cre' ca e foarte buna sa faci niscai cardio pe ea, am incercat si eu o data da' e greu mi se zgaltaiau toate matzele (intenstine) in mine
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Andrada spune:
Anul trecut l-am avut p-asta:
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4564296
l-am luat redus parca sub 100 de dolari.
Anul asta as cumpara fie pe cel mai mare fie pe cel mijlociu.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4564293
http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2598883
Anul trecut s-a distrat o gramada cu toboganul de apa nu pleca pina nu-i clantzneau dintii in gura spre seara si atunci trebuia sa-l desumflu ca sa-l pot scoate (sau ii opream apa), dar a suferit ca nu avea piscina si atunci ii umflam si umpleam separat ( e adevarat ca nu prea am avut iarba frumusica in curte).
Anul asta daca ii iau cu piscina cred ca o sa fie super incintat. Si daca il iau p-ala care tine pina la 400 de pounds ma dau si eu, yay.
Partea proasta e ca nu-l poti folosi decit daca e cald, trambulina o poti folosi tot pina toamna tirziu insa mi-e cam frica sa nu pice cum e el zbucimut (fitziila ii zicem)
Idee buna aia cu craig list, anul trecut tot incerca sa incropeasca niscaiva corturi in curte.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Sint tari de tot toboganele astea! Ma tin si pe mine oare? Si apa aia unde se duce, prin curte?
La noi vara cind se face suta de grade si peste, vine apa gata calduta la robinet.
O lasi acolo in curte peste vara, o mai stringi din cind in cind? E adevarat cum zic ei, se umfla repede? Asta-mi place, cred ca ar avea cel mai mare succes.
Poate renuntam la casuta daca ziceti ca se plictisesc copiii repede.
Trambulina mi se pare si mie buna. Doar ca aia nu cred ca se poate plia in vreun fel. Si alea mari sint cam mari...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Antoaneta1 spune:
Da, chiar, iarna unde tii trambulina? Ca noi nici shed n-avem. Costa cam mult jucarelele astea, cre'ca ne limitam la un singur obiect si in rest ca si anul trecut, bicicleta, scuter, alergat. Avem niste alei pe aici, pe acolo ne cam facem veacul. Ideea mea e sa mai adun copii si la mine in curte sa mai scap de stat pe strazi 2-3 ore pe zi ca nu mai pot face nimic in casa din Martie-Aprilie pana in Noiembrie :))
Ramona J spune:
M-am uitat acuma la Outdoor Play la Wal-Mart pe link-ul de la Andrada. E bun pretul la Gym Play Centers. E unul chiar cu $398, nu stiu cit o fi delivery. Am vazut ca se vind separat jucarii de plastic care le poti adauga sau sa le inlocuiesti pe cele existente.
Greu de hotarit, ca nu putem sa le luam pe toate!
Antoaneta1 spune:
Oana, o sa incerc sa topai si io pe trambulina hehehe
Andrada, tu il lasi pe Marc singur afara? De la ce varsta va veti lasa voi copiii singuri? Eu ma gandesc ca nu mai devreme de 7 ani. Vara ce faceti cu ei, umblati si voi cu orele pe afara, parcuri samd?
Ramona J spune:
Antoaneta studiez in continuare la Wal-Mart. Cred ca trambulinele ramin afara, ca vad ca vind invelitoare separata. Una din asta mai mare, cu tot cu gardulet vad ca e vreo $300. Nu e putin... Sper sa tina niste ani pe banii astia.
Antoaneta1 spune:
Pai gata, din aia luam atunci. Fara leagane, doar daca ne dau astia inapoi multi bani la taxe ;)
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Antoaneta1
Da, chiar, iarna unde tii trambulina? Ca noi nici shed n-avem. Costa cam mult jucarelele astea, cre'ca ne limitam la un singur obiect si in rest ca si anul trecut, bicicleta, scuter, alergat. Avem niste alei pe aici, pe acolo ne cam facem veacul. Ideea mea e sa mai adun copii si la mine in curte sa mai scap de stat pe strazi 2-3 ore pe zi ca nu mai pot face nimic in casa din Martie-Aprilie pana in Noiembrie :))
Te muti in CA!!!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca