Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 11
Antoaneta1 spune:
In Canada? Just kidding.:)) E scump mai la voi, ca altfel m-as muta maine acolo! Vad insa la alt subiect ca toata lumea in US (romanii) castiga de la 9000$/luna in sus, noi mai putin :))
Andrada spune:
Antoaneta, singur afara nu-l las si nici nu planuiesc sa-l las curind pe Marcu. Si-n curte stau cu ochii pe el, n-am insa gard, daca ne-am face...poate l-as lasa citeva minute. Dar cred ca nici in Romania nu l-as lasa singur pe strazi, tot in curte cu vecini, verisori...etc
Ramona toboganul nostru se umfla in mai putin de un minut si toata asamblarea (cu ancorat...etc) dureaza sub 10 minute.
Dupa ce il foloseam il lasam putin la uscat fie pe iarba, fie pe sirma de rufe si apoi il stringeam fedelesh si-l puneam in shed. De pe o zi pe alta il poti lasa in curte (in weekend) ca nu distruge asa rau iarba sub el.
Apa curge in curte, da. (acolo unde a curs aveam o iarba mai deasa ca la Wimbledon).
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Antoaneta1
In Canada? Just kidding.:)) E scump mai la voi, ca altfel m-as muta maine acolo! Vad insa la alt subiect ca toata lumea in US (romanii) castiga de la 9000$/luna in sus, noi mai putin :))
E scump intr adevar Dar si noi suntem tot sub 9000. Dar locuim intr o zona f buna cu scoli f bune si vecini simpatici!!!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Antoaneta1
care subiect!!! unde 9000$/luna???
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Ramona J spune:
Acolo se intorc numai cei care cistiga peste.
Nu va suparati, era mingea la fileu...
Deci concluzia cu jucariile ar fi ca toboganul e interesant, la fel si trambulina. Cred ca si lada cu nisip. Multumiri!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Antoaneta1 spune:
Da asta luam tobogan sau trambulina (eu groapa de nisip nu). Si deci nu va lasati copiii singuri pe afara. Pe aici umbla singuri prin cartier de la 6 ani in sus. Deocamdata al meu e mai mic, dar ma gandesc daca o sa am curaj peste inca un an. Parca nu ma vad in stare.
Ramona J spune:
Antoaneta, asa am zis si eu. Dar si aici se joaca pe afara copiii. Mi-am facut pina la urma curaj.
Unde locuiesti?
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Antoaneta, asa am zis si eu. Dar si aici se joaca pe afara copiii. Mi-am facut pina la urma curaj.
Unde locuiesti?
In Indiana locuiesc. Io's Antoaneta. La noi e safe. Mie mi-e frica doar de copiii mai mari.
msl spune:
Fetelor,
ma intereseaza si pe mine cum se procedeaza in cazul cind vrei sa lasi copilul in grija cuiva anume in caz de deces al parintilor, trebuie sa ma duc la un avocat sa intocmesc un act pt asa ceva sau la notar sau cum? si persoana respectiva trebuie sa semneze? si unde se preda cine ia cunostinta de acest act ( statul, protectia copilului etc?)?
a trecut cineva prin aceasta procedura? ma ajutati si pe mine va rog cu niste info?
Multumesc mult,
msl