Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Da, trebuie sa iti faci testamentul. In testament exista o rubrica referitoare la persoana in grija caruia vrei sa lasi copiii in caz de deces al ambilor parinti. Exista kituri de testament la Kinkos sau Office Max. Acolo o sa gasesti mai multe formulare, il alegi pe cel care ti se potriveste situatiei tale, il completezi si il semnezi in fatza unui notar si de fatza cu trei martori.
Se fac mai multe copii si se pastreaza in casa la loc sigur, dar usor de gasit (nu face o nisha secreta in perete ). In kiturile alea vei gasi explicatii complete. Eu vreau sa imi fac, dar n-am de unde sa iau trei martori. Care veniti cu mine la notar?:))
Ramona J spune:
ruxij, m-ai pacalit - ai personalitati multiple
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Nastea23 spune:
Buna, vin si eu cu o intrebare si rugaminte.
Nu demult am descoperit acest site http://www1.macys.com si mi sa parut foarte dragut si lucruri la pret normal, dar e numai pentru USA, poate stie cineva deja de el, sau chiar si a cumparat ce parere aveti?
multumesc.
Mami si ALEXANDRE
josefine spune:
macy's e un lant de mall-uri mai prin toata SUA. vrei sa stii daca trimit si prin strainezia?
corinadana spune:
Au preturile cam maricele!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
msl spune:
Ruxij,multumesc pt. raspuns!
Nastea23, eu am o parere proasta despre macys pt ca au aceleasi produse fabricate prin asia la preturi triple fata de jcpenny sau sears sau mervyns, de fiecare data cind intru in macys ma enervez! urasc macys dea dreptu; din cite stiu eu nici unul din aceste magazine nu trimite produce in alte tari, nici macar in hawaii sau insulele virgine care tot de america apartin! numai daca cumpara o persoana de aici si ti le trimite prin posta dar trimisul este destul de scump, si la banii aia mai bine cumperi direct din europa sa zic drept, asta e parerea mea
Fetelor, mai am o intrebare: a-ti calatorit careva cu bebe mic pina in ro? vreau sa merg in ro si bebe are 6 luni cum o sa ma descurc pe avion? exista ceva facilitati pt bebe? adica unde sa-l pun sa stea sau sta la mine in brate? este voie acum cu lapte praf si apa in geanta de mina? cum ii incalzesc la bebe laptele? pot sa iau carucior cu mine in avion sau scaun de masina sau altceva in care sa stea?te ajuta stewardesele daca ai nevoie sau nu prea? povestiti-mi si mie la ce sa ma astept daca a-ti trecut prin asa ceva vreuna dintre voi!
Oana_B spune:
Pe cand nu aveau si aici in Michigan magazin mi-am cumparat de la ei de pe site niste perne. Acum au deschis si aici , de fapt ei au cumparat Marshall Fields alt lant de magazine de mall de-aici. Sunt mai scumpi decat fostul lant de magazine.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Msl iti dau ei un basinet, parca asa se numeste. Nu cred ca i voie cu carucior in avion, niciodata nu am vazut desi bebi am vazut.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Caruciorul il predai chiar cind urci in avion, il pun deoparte. Scaun de masina poti sa iei doar daca ii cumperi loc lui bebe. Altfel iti dau un bassinet pe durata zborului.
Ca experienta, depinde si cu ce linie aeriana mergi. De obicei sint dragute, cred ca iti incalzesc si apa daca ai nevoie. Eu am mers cu bebe, dar bea lapte la temperatura camerei.
La virste mici nu mi se pare foarte greu cu ei. Dupa un an se complica putin lucrurile.
Ramona J spune:
Macy's mi se pare ca are produse ceva mai bune decit Sears sau JC Penney. L-as compara cu Dillard's.
Acum toate se fac in China, oricum.