Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, bine ai venit inapoi!!! Te asteptam si la copilasii de 2002!!!!

Am si eu o dilema...in ceea ce priveste scolile...
Cum alegeti scoala cea mai buna pt copil??? De unde stiu ca e o scoala buna???
Sunt tare confuza...scoala la care merge David acum e cotata f buna (montessori pana in 8th grade), dar ....mie nu mi se pare ca fac prea multe lucruri...dar nu am termen de comparatie...nu stiu alte scoli din US cum sunt si ce fac prin alte parti...
Compar doar cu Ro...
Imi spunea colega mea (care are un baiat aici in 6th grade si fetita la kindeergarden) ca e foarte buna, ca baiatul ei citeste ca un adult, face fracti...etc...(dar e ceva "special?" in comparatie cu alte scoli??)

Toti cunoscuti romanii pe care ii avem in Florida sunt cam nemultumiti de scolile de aici la care le merg copiii, si nu am nici cea mai vaga idee unde sa ne indreptam...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi intri pe site ul lor si afli cum sunt rated scolile. Afli multe de pe site ul lor. Eu asa am facut, iti dau acolo date ce vrei si ce nu vrei.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Incearca si www.greatschools.net Nu stiu cum e in alte parti, dar in TX dau niste teste in fiecare an. Apoi se afiseaza pe internet rezultatele. Sint acolo tot felul de statistici. Multe din informatiile alea le-am gasit si pe greatschools. Dar nu stiu ce sistem au in FL sau in alte parti. Oricum, ajuta sa discuti si cu alti parinti. In general daca locuiesti intr-o zona buna si scolile sint bune. Dar nu e regula!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Sau pur si simplu site ul lor. De ex noi aici avem www.lausd.com, numai ptr scolile din districtul L.A.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Da, dar merge numai daca stiu numele scoli!!! Dar eu nu stiu decat cea la care merge David...si inca putine!!!!

Nu exista un site unde sa gasesc mai multe scoli intr-o ordine a
"meritelor"???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Poti afla numele scolilor de pe internet. Te intereseaza scolile particulare, cele publice? Daca pui adresa ta la yahoo, apoi poti cauta toate scolile din zona.
Daca stii cum se numeste School District, iti da scolile si pe greatschools. Poti cauta dupa mai multe criterii, poti face si un top al scolilor locale, dupa diverse criterii.

Mergi la inceput

Ramona, multumesc!!!!
Acum studiez pe net despre scoli...E munca nu gluma...si nu sunt prea multe reviews...
Unde sunt rezultatele copiiilor care urmeaza scoala respectiva???
(la scoala la care e David sunt 9 reviwes, dintre care 3 ale personalului de acolo!!! - pe care le-am recunoscut!!!)

Vreau sa ma laud si eu cu o scrisoare pe care mi-a scris-o azi o fetita de 5 ani jumate de la mine de la gradi (si cu litere cursive): "dear miss ioana (asta-s io) we love all teachers specially you. i love you. everybody in my family loves you (o inimioara) love lilly"
Am ramas tare impresionata!!! (si nu e prima scrisoare de la copii...hihi...dar ei ii place tare mult sa scrie si sa compuna texte!!!)

:

Mergi la inceput

Felicitari pentru scrisorica Sinzi!

Incearca la www.fldoe.org, asta e Florida Department of Education. E adevarat, e de lucru... Nu iti spun cite ore mi-a luat si mie sa analizez, sa compar etc. Ca am vrut sa luam casa in functie de scoala.

Mergi la inceput

Am dat si eu un pic pe site, vad ca si in FL se dau niste teste, poti verifica dupa school districts sau dupa scoli.

Mergi la inceput

In CA se dau CAT6. Toti elevii LAUSD dau aceste teste si apoi in fc de ele se rate fiecare scoala.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput