Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Mi-a trecut dorinta de ele.

Mami si ALEXANDRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by msl
Fetelor, mai am o intrebare: a-ti calatorit careva cu bebe mic pina in ro? vreau sa merg in ro si bebe are 6 luni cum o sa ma descurc pe avion? exista ceva facilitati pt bebe? adica unde sa-l pun sa stea sau sta la mine in brate? este voie acum cu lapte praf si apa in geanta de mina? cum ii incalzesc la bebe laptele? pot sa iau carucior cu mine in avion sau scaun de masina sau altceva in care sa stea?te ajuta stewardesele daca ai nevoie sau nu prea? povestiti-mi si mie la ce sa ma astept daca a-ti trecut prin asa ceva vreuna dintre voi!

Salut!! Noi am calatorit cu bebe pe avion( prima data cand avea aproape 4 luni, a doua oara acum vreo doua saptamani cand avea cam 8 luni), e drept nu spre Romania dar am avut si zboruri cam de 4 ore.Uite ce stiu eu: te lasa pe avion cu mancare pt bebe cata vrei, la un singur zbor m-au pus( aeroportul din New Orleans) sa amestec apa cu formula in fata lor ca nu voiau sa ma lase sa trec cu apa cumparata in afara aeroportului..in rest a fost ok, dar poti sa iei banuiesc formula pudra si sa ceri apa insotitoarelor de zbor si o sa iti dea si calda daca vrei. Caruciorul il dai inainte sa urci in avion si daca vrei poti sa il ceri pe fiecare aeroport unde faci escala sau direct la destinatia finala,cum vrei tu, iar car-seat-ul daca ai cumparat loc si pt bebe ia-l cu tine daca nu tot poti sa il iei si poti intreba la urcarea in avion, daca mai au locuri libere o sa te lase sa il iei si sa il pui daca nu il dai la cala cu caruciorul.
Stewardesele au fost de fiecare data foarte dragute,si chiar cand era avionul mai gol ne-au pus la dispozitie un rand intreg de scaune sa alaptez sub paturica daca voiam. In fine eu sunt mai pudica si nu am profitat de ocazie dar am vazut tipe care erau ok cu asta.
suces si drum bun!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

am o maaare rugaminte la voi:
care credeti voi ca-i varianta cea mai buna pentru "atestare documentara"?

multumesc
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut. Multumesc Sanziana pentru urarea de bun venit.

Cu bebe in avion e asa cum au spus fetele. Iti dau apa calda si basinet. S-au purtat in general destul de OK cand am calatorit. Cand avea bebe 10 luni am gasit unele de la KLM mai obraznice, cand sa ma dau jos din avion m-am miscat mai incet ca aveam de adunat toate cele si nu numai ca nu m-au ajutat, mai mai sa-mi dea un branci pe usa afara La 10 luni a fost foarte nasol ca era prea mare pt basinet si l-am tinut tot timpul in brate, dar a cam urlat tot drumul, l-am plimbat prin avion, a fost un drum de cosmar si pentru mine si cred ca si pentru ceilalti calatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu de scoli nu stiu ce sa spun. Noi locuim intr-un oras mic si se stie, e informatie arhicunoscuta care e cea mai buna scoala. Asa am cumparat casa, in functie de scoala. Nu imi pasa cum sunt "scolile din America" in general, ma intereseaza sa fie fi-miu la una dintre cele mai bune pentru ca pana la urma tot cu cei educati in acelas sistem va concura mai tarziu, iar la facultate unde predau eu vad ca studentii sunt foarte OK. Pe mine cel mai mult la o scoala ma intereseaza anturajul copilului, sa nu fie, stiti voi, cu negri, cu violenta. Daca copiii sunt din familii bune, care se ocupa de copii, totul e OK. La scolile astea de la noi din district, peste 90% din absolventi merg ulterior la facultate si e cotat 4 stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, ai gasit mai multe date? E de folos site-ul de la Dept. of Education?
Noi sintem foarte multumiti de scoala, dar de la anul o schimbam si am emotii. Desi e cotata la fel si noua scoala. Vedem ce o fi!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetele din US.Revin la voi cu inca o intrebare.Ce puteti sa imi spuneti despre taxe in cazul in care ai o firma?.Am inteles ca sint destul de mari.

Merci

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salut,
Stie cineva ce conditii trebuie sa indeplinesti,( atestare speciala sau alte certificate) pentru a deschide daycare sau chiar gradinita?
Orice informatie imi e de ajutor.
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, imi prin urechile pe site..hihihi...si nu aflu mare lucru!!!! E mare stres pe capul meu desi inca mai am ceva timp...caci anul viitor il las tot la montessori ca imi place cum evolueaza aici!!!!
Dar nu stiu ce sa cred mai departe de scoala!!!

Ruxij, si mie mi-ar place sa locuiesc intr-un "orasel mic"...hihi...dar din pacate vom sta cativa ani aici...si apoi vom mai vedea...Aici sunt asa multe scoli (publice si private) incat imi e greu sa imi dau seama ce anturaj va fi...Si nu as vrea sa il dau undeva si ulterior sa ma razgandesc sa il mut...
Nu credeam ca va fi o asa mare pb!!!! In Ro ar fi fost foarte simplu (mai ales ca avem parinti, bunici, matusi si unchi cadre didactice!!!)....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI cu pilele din Ro...hihihi......ai cautat pe site-ul ala cu broward?...si eu is curioasa cu scolile desii al meu inca nu are decat 2 ani...dar vad ca-i stres aici,deja il simt!!!!

SALISA,vrei sa deschizi un day care?..sa ma anunti si pe mine ca ma batea gandul intr-un timp...stiu insa ca e cam greu...astept sa vad daca vreuna din fete stie mai multe!!!

CORINA,vroiam sa te felicit pt fetita,BRAVO,scumpa manechina,tine-o tot asa... si sa-ti traiasca,tare frumoasa este...abia acuma am aflat ca ai bagat-o la modeling(sau ce o fi) si tare bine ai facut.

Week end placut la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput