Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 8
alinah spune:
Fetelor, va multumesc mult de raspunsuri, i le-am dictat mamei mele litera cu litera Maine de dimineata zboara catre LV, sigur o sa ii placa pe meleagurile voastre.
Ahhh, anamari, am uitat sa-i zic mamei mele sa fie casurile automate...ca si la mine zac ceasurile fara baterii in sertare. Am boala la ceasuri, nu ma uit la bijuterii, ci doar la ceasuri. Am si eu un citizen, dar elegant, sunt foarte bune si frumoase, sunt japoneze. Acum mi s-a pus pata pe Longines, sa-mi mai adaug la colectie . Prefer sa-mi ia ceva anume, decat sa-mi ia imbracaminte la care sa stramb nasul, sau nu ma incap sau, sau sau...
Pentru copii tot la electronice m-am oprit, adica la Vtech- V.Smile TV Learning Station + jocuri la el si unul portabil.
Acum sper sa le si gaseasca. Uuuh
Numai bine.
anky spune:
Alinah,la Outletcenters gasesti ceasuri de care vrei,imbracaminte de care vrei Prada,Versace,Armani,Vuiton..etc..la preturi mult reduse si in 21 Century tot asa haine de marca la preturi mult reduse.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
corinadana spune:
Alina ptr portabil iti recomand Nintendo DS! E super joculetul, il mai imprumut si eu de la Raluca
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Antoaneta1 spune:
Voua v-au venit W2's? Ca noua inca nu si astept cu nerabdare sa vad daca mai avem bani de dat sau de luat de la taxe. Am o oarece teama sa nu trebuiasca sa dau inapoi ca nu prea am de unde.
corinadana spune:
Noi le am primit de acum o saptamana.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
w2-inca nu, si am de primit 2
pasaportul-corina, nu ziceam ca nu vreau sa-l prelungesc ci ca nu se mai prelungesc no matter waht, asta a fost raspunsul de la consulat, dar, gata, l-am trimis vineri, am emotii doar cu pozele pe care lea-m facut singurica ca sa fie marimea solicitata...mai urmeaza sa i-l fac pe al sotului.
aici, intrebare: el are deja cetatenia si vad ca trebuie trimisa o copie dupa pasaportl american. va mai primi pasaportul romanesc, eu stiam ca ro nu accepta dubla cetatenie...please, daca stie cineva sa nu trimit degeaba...
outlet mall este unul suuuuuper in las vegas, se merita vizitat, e curat si preturi super faine
philip&andreea
philip spune:
carmen, daca intri pe aici, mai zi-mi o data de ITIN pt tatal tau, ai aplicat pt el tot atunci cand ai facut taxele sau trebui aplicat in avans?
saru mana
philip&andreea
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by philip
[...] eu stiam ca ro nu accepta dubla cetatenie[...]
ha?
Eu stiam ca e acceptata, sotamiu le are pe amandoua. S-a schimbat intre timp?
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Siminaf spune:
Av kors ca Romania accepta dubla cetatenie! Am atitia prieteni si rude care au deja 2, si inca recent, incit sigur nu s-a schimbat. Inca....