Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 7
alinah spune:
Salutari din Europa!
Indraznesc sa vin cu o intrebare la voi legata de shopping. Mama mea pleaca duminca in US,o sa stea cateva zile la Las Vegas si New York. M-ati putea ajuta cu niste nume de mall-uri care se merita vizitate?
Eu am gasit lista aceasta: www.ny.com/shopping/malls/" target="_blank">http://www.ny.com/shopping/malls/. Care e mai echitabil ca preturi si diversitate?
Multumesc. Numai bine.
anky spune:
Merci fetelor.Cum sta treaba cu green cardul in situatia in care vrei sa deschizi firma?
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Ramona J spune:
Alinah, nu stiu ce anume vrea sa cumpere mama ta si nici unde va locui. In principiu poate sa mearga la oricare dintre mall-uri.
Apasa pe link-ul de Department Stores (in josul paginii) si vei gasi Century 21. Macy's de pe 34 e imens. Pentru cascat ochii (chiar si de facut cumparaturi cind sint reduceri): Bergdorf Goodman, Henri Bendel, Saks, Takashimaya... Sint si toate in aceeasi zona, pe Fifth Ave. Fortunoff e tot acolo. E unul in Long Island, imi place mai mult.
Trump Tower e tot acolo. Sa intre si la Tiffany's.
Pentru haine poate sa mearga si in zona Seventh Ave. Sint multe magazine acolo, poate nimereste si Sample Sales.
Si de ce nu... Chinatown!
Uitai sa spun... e vorba de NY.
Anky, faptul ca deschizi o firma nu te ajuta cu mare lucru. Din cite stiu eu ca sa obtii acte ca investitor trebuie sa dispui de o suma mare (habar n-am cit o mai fi, nu vreau sa dau informatii false) si sa oferi locuri de munca si altor persoane in firma ta. Cred ca un avocat de emigrare te-ar putea sfatui in privinta asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Anky, nu ma pricep sa pun link, dar am gasit pe www.foreignborn.com niste informatii care suna in mare cam asa: trebuie sa investesti minim $500,000 (in zone defavorizate) sau $1,000,000 si sa asiguri locuri de munca pentru zece persoane. Mai sint acolo si alte detalii. Da un search "investment immigration in the US" si vei gasi mai multe websites.
Siminaf spune:
Desi la mall-uri sint mai ales magazine scumpe, de firme faimoase, in perioada asta (sau de prin februarie) au niste reduceri asa, de dupa sarbatori, de-ti iei tzoale de firma cu banii pe care in restul anului i-ai da pe tzoale de la magazine obisnuite. Chiar cred ca nu conteaza mall-ul vizitat. Poate doar ca aspect estetic.
Spor la shoppinG!
alinah spune:
Multumesc de raspunsuri. In principiu ceva haine, genti, mai de firma, dar nu exclusiviste ca Vuitton, Prada sau Cavalli si ceva, evident electronice, caci la voi sunt mult mai ieftine si as mai dori eu sa-mi ia ceas Longines, cu toate ca eu cred ca ceasurile elvetiene sunt mai ieftine in Europa. Oricum, mari cumparaturi nu poate face, trebuie sa fie un mall placut estetic, usor de ajuns cu taxiul si nu imens ca nu are nici rabdarea si nici puterea de a strabate km de magazine. Mult nu sta, vreo 5 zile LV si vreo 5-6 NY. Ma tot intreaba ca sa-mi ia si eu nu prea stiu, parca ati fi in alta lume
anky spune:
quote:
Originally posted by alinah
Multumesc de raspunsuri. In principiu ceva haine, genti, mai de firma, dar nu exclusiviste ca Vuitton, Prada sau Cavalli si ceva, evident electronice, caci la voi sunt mult mai ieftine si as mai dori eu sa-mi ia ceas Longines, cu toate ca eu cred ca ceasurile elvetiene sunt mai ieftine in Europa. Oricum, mari cumparaturi nu poate face, trebuie sa fie un mall placut estetic, usor de ajuns cu taxiul si nu imens ca nu are nici rabdarea si nici puterea de a strabate km de magazine. Mult nu sta, vreo 5 zile LV si vreo 5-6 NY. Ma tot intreaba ca sa-mi ia si eu nu prea stiu, parca ati fi in alta lume
Alinah,cel mai bine e sa mergi la Outletcenters,am gasit unul in apropiere de Las Vegas cum vii dinspre Los Angeles si unul chiar in Las Vegas.O sa le gasesti usor,scrie mare.Gasesti tot ce vrei.Afara de NY nu am reusit sa ajung,insa am fost la 21 Century aproape de Ground 0(locul unde se aflau cele doua cladiri WTC).Acolo totul e foarte ieftin.
Eu m-am intors de citeva zile din State.
Succes
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Ramona J spune:
In NY multe magazine vind electronice pentru Europa. Un magazin bun e in apropiere de Century 21, se numeste J&R. Ceasuri elvetiene sint peste tot, poate gaseste vreo reducere. Un magazin mare cu ceasuri e Tourneau.
Eu mi-am luat ceas elvetian la pret bun de la Fortunoff.
anamari spune:
Mie imi plac ceasurile de la citizen ,cele eco...asta pentru ca am doua ceasutri care asteapata baterii noi in sertar si nu ajung sa le schimb bateria....nu am insa nici cea mia vaga idee in ce tara se fabrica.
singurele haine care mi-au placut aici mai mult decat in Europa si pe care le-am putut gasi la un pret avantajos sunt blugii, materialele raiate? si hainele de piele.dar imi imaginez ca in NY e un pic diferit....