Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai de ce mai, ei nu muncesc? Uitai sa spui ca daca merg la urgenta tot noi platim. Acolo cred ca e si mai scump.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ba da! La negru...

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ca n-au de ales. Si tot contribuie la economia tarii. Si noi tot le platim cheltuielile medicale.
Trebuie sa fie o cale mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Daca as fi milionara as alege NY.
Dar aici e mai cald, mai ieftin... merge. Ruxij, la Dallas ai fost? Cred ca la Houston trebuie sa fie ceva mai cald, dar am auzit ca e si umezeala. Preturile cica-s chiar mai bune decit aici.

N-am fost, n-ar fi rau, dar ne place Houston f. mult. Am alege Houston mai ales datorita apropierii de ocean. Cand ni se punea pe chelie ne duceam la dinner pe malul oceanului. Nu e asa de lux Galveston, dar e ocean si e calda apa.

Mergi la inceput

Si Boston e misto. Dar mi-a placut mai mult NY.

Apropos de mexicani, voi v-ati angaja o mexicanca sa va faca curatenie in casa, daca ati sti ca e venita ilegal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Apropos de mexicani, voi v-ati angaja o mexicanca sa va faca curatenie in casa, daca ati sti ca e venita ilegal?

Vrei sa candidezi la ceva pozitie oficiala? Ca parca o tanti importanta a trecut cu bine de hopuul aista cand o bufnit adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:

Nici gind! Nici legal.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AC

quote:

Vrei sa candidezi la ceva pozitie oficiala? Ca parca o tanti importanta a trecut cu bine de hopuul aista cand o bufnit adevarul.

Nu, nu candidez :)) Intrebasem de kiki-bambus, ca sa mai vorbim discutii.

Simina, da' legal de ce nu ai angaja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:

Nici gind! Nici legal.

Eu sa stii ca le vad venind la tenanti aici sa le faca laundry, curat si multi din ei le au de ani si ani si ani de zile.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Poate sint si mai curatei, nu zic nu, dar ce vad eu aici, la noi, numai curati nu sint. Au masini de care noi nu ne permitem, dar cind intri la ei in casa e jale. Ca la cocina. Si miros infiorator, si murdarie. Asta e ce-am vazut noi in mai multe case aici, in zona noastra. In rest sint foarte ok, eu nu am nimic cu ei.

Mergi la inceput