Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mai, voi iar ma prindeti in discutii din astea.... Eu totusi nu pot intelege cum poti aparea frumos imbracat in public (relativ), cum poti avea o masina super si frumos intretinuta, iar in casa ta sa fie mai ceva ca la cocina. Nu pot pricepe.

Edit ca mi-am amintit: avem citeva familii de latino chiar in complex care sint super curati si civilizati. Dar nu sint mexicani, ci din alte tari din America Centrala sau Latina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Probabail ca m-as interesa inainte care ar fi pedeapsa sa angajezi ilegal.

Mie mi-a ramas la suflet Cape Cod desi e cam frigutz, dar daca ar fi si-ar fi sa aleg tot Franta as alege,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si legala, si ilegala, tot n-as angaja-o. Ca am un colt impotriva mexicanilor. Sorry.
Nu am avut nimic cu ei inainte, dar de cand am fost anul asta in California, in vacanta, mi-am schimbat parerea despre ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Si legala, si ilegala, tot n-as angaja-o. Ca am un colt impotriva mexicanilor. Sorry.
Nu am avut nimic cu ei inainte, dar de cand am fost anul asta in California, in vacanta, mi-am schimbat parerea despre ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Eh, ma bucur ca nu-s singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Probabail ca m-as interesa inainte care ar fi pedeapsa sa angajezi ilegal.

Mie mi-a ramas la suflet Cape Cod desi e cam frigutz, dar daca ar fi si-ar fi sa aleg tot Franta as alege,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Facem schimb. Dam si cetatenii .
Ma bag si eu ca musca-n lapte daca-i de kiki si bambus in plus.
Chiar p-aci am la laborator un program de curata discurile seara de seara de tot ce au pus studentii..se cheama Conchita

Mergi la inceput

Eu datorez o pereche de pantaloni comunitatii latino. Conferinta mare si noi popandai la Hilton, Miami Beach. Eu proaspat maritata si pusa pe stat la plaja imi iau o singura tinuta serioasa. Pantaloni lungi, sacou in fine.

Ii scot din bagaj si-n graba mare ii pun pe scaun.. A doua zi dupa micul dejun dau sa-i imbrac... Upsss aveau un model cu picatele roz pe bleumarinul impecabil... Ma frec la ochi... curatase o duduita, cu care palavragii in spaniola ca engleza ioc, caloriferul cu spray continand clor... si-mi dezinfectasera pantalonii...
Ii pun asa pe mine, ma fac ca nu remarc privirile amuzate.... hotelul evident ne-a trimis la mall si ne rambursa una pereche...
iar eu fata buna... si europeanca am declarat... ah super plimbarea de seara o facem pe plaja pana aproape de mall... dupa doua ore de mers luam bus-ul...Welcome to USA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AC

Facem schimb. Dam si cetatenii .

1) O vrei? OK la 7 seara la Notre Dame

quote:
Originally posted by AC

Chiar p-aci am la laborator un program de curata discurile seara de seara de tot ce au pus studentii..se cheama Conchita

vine mei daca va e atit de dor, numa s-o primiti cum se cuvine o sa vedeti voi,
A

Mergi la inceput

Hai ca in franta esti chiar trendy cu pantalonii aia acule,
A

Mergi la inceput

de fapt cam atit imi lipseste, sa mi se scoale si mie sufletul la ceva frumos, sa vad si eu o biserica de sa moara lumea, o casa mai veche de 50 de ani si sa fie inca locuita, o vale cu parcele, o carare pe munte, sa intru in magazine DIFERITE, sa imi cumpar un croissant bun nu 16 naspa, sa stau la o cafea afara vara si sa vad lume bine imbracata plimbindu-si prichindeii, sa vad batrini la soare stirbi faras a fie homelesi, sa merg si eu o zi cu masina si sa se schimbe odata peisajul
na ca ma lansai,
A

Mergi la inceput

Ti-i dau cu tot cu pasaportul. Ii aduc in sac ca sa nu scandalizam Notre-Dame-ul!
Razi tu razi... da unu simpatic mi-a zis o data ca nu-s frantuzoaica tipica... si eu intreb di ce ... si mi-a zis ca nu-nfloresc peisajul. Auzi tu

Aha revazusi problema... pai vino-n vacanta

Mergi la inceput