Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 26
ruxij spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Si noi am mers la plaja duminica, cu bicicletele. Ieri au fost 80 F la noi !!!
Ma uit la tv la vreme si ma ia groaza. Traiasca, CA!!!(era sa fac o cacofonie...)
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Hehe, frumos la voi frumos de tot. Da scuuuump!! Lasa ca nici cu NY nu mi-e rusine de scumpete, plus frig Avantaj tot CA.
Andrada spune:
Asa e e frig si scump pe coasta asta dar am oshan,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Avantaj TX zic eu. E cald si ieftin.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Io tin cu dintzii de NY, altfel m-ar cara barbatul asta al meu pe undeva prin Montana de mai ies primavara din casa. Cica ii place la frig!!!
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Avantaj TX zic eu. E cald si ieftin.
Da, da da! Noi visam sa ne mutam inapoi in Texas pana la urma. Asta e alegerea noastra, dupa locuit in CA, TX si IN si vizitat alte state. Houston! Ca e cald, ieftin, aproape de ocean. Misto!
ruxij spune:
E frumos si NY, mai european. Si lumeeeee, multa de tot. Mi-a placut f.f. mult. Da' parca n-as locui acolo, ca-i scump si frig, cum zisei. Noroc ca nu ii place la barbat frigu'. Da' tot la frig nimeriram. De ce ti-e frica nu scapi
Ramona J spune:
Daca as fi milionara as alege NY.
Dar aici e mai cald, mai ieftin... merge. Ruxij, la Dallas ai fost? Cred ca la Houston trebuie sa fie ceva mai cald, dar am auzit ca e si umezeala. Preturile cica-s chiar mai bune decit aici.
Sanca spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Io tin cu dintzii de NY, altfel m-ar cara barbatul asta al meu pe undeva prin Montana de mai ies primavara din casa. Cica ii place la frig!!!
Ia uite-te cine a aparut. Welcome back !!!
ocebine spune:
Da...si io p'aici...back from the dead
Sanca spune:
Ocebine ca ai inviat
Eu daca as avea bani sa ma scota din casa, in Boston as locui. In oras, nu in suburbii. Ala e orasul meu de suflet.
Universal Health plan nu ar merge bine in tara asta, ca sant mexicani multi... si tot noi, taxpayers am plati si pentru ei....