Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 25
ocebine spune:
Alegerile sint ceva ma rau decit Superbowlu' pe steroizi (daca ar fii posibil de inghesuit extra steroizi).
Azi pe coperta pe NY Post trona Mr. Giuliani cu nefestica...cica se lanseaza si el in campanie dar in nu oficial...
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
ruxij spune:
Eh, eu abia in 2010 ma fac cetatean american. Deci votez in 2012. O sa fiu deja pensionara
Ramona J spune:
ruxij, cum stati cu frigul si zapada? Acum zicea la TV de airport delays. Am vazut ca-n nord e ger!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Bai e o zapadaaaa. Ninge. Ieri au fost 5 grade Farenheit!!! Azi maxima e 13F, da' e friig. Oricum, daca e zapada pe mine nu ma supara,ca plec din garaj in garaj si nici strada n-o traversez, intru in cladire printr-un pasaj subteran. Da' sa vad cum conduc acasa. Chestia mai nashpa e ca joi am avion din Indianapolis. Catre Houston, TX. Sper sa ajung cu bine la caldurica:)) O sa stau acolo pana luni, da' nu ma bucur pentru ca imi las familia aici, nu imi plac deplasarile deloc. Sper numai sa nu am probleme cu avionul.
Oana_B spune:
Bre da' e cald la voi ruxi la noi sunt pe minus gradele F:)))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Si noi am mers la plaja duminica, cu bicicletele. Ieri au fost 80 F la noi !!!
Ma uit la tv la vreme si ma ia groaza. Traiasca, CA!!!(era sa fac o cacofonie...)
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Mai da' mare mai e America asta! Ia uite ce de diferente de temperatura. Azi avem si noi 71 in sfirsit, dar am tras si noi ceva frig. Ba am vazut si un pic de zapada in 2-3 rinduri.
Eu ieri am pus floricele in gradina. Habar n-am ce fac, ca nu ma pricep. Dar am vrut sa sarbatoresc intr-un fel vremea asta frumoasa.
ocebine spune:
De dimineata am avut 6 grade F in curte...ciinele a iesit afara impins
Da' in 2 saptamini imi scot pirleala ca vin la Kalifournia...
Anamaria mama la Nick (9)& Alex (6)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Ramona J spune:
Brrr.... ce ger! O fi record?
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Bre da' e cald la voi ruxi la noi sunt pe minus gradele F:)))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Gresii. Ieri au fost -5F. Nu plus.:))