Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 24
Ramona J spune:
Stiu, dar candideaza si ei. Giuliani a fost primar bun, dar se aprinde ca noi pe forum - e latin in apucaturi. Mi-a placut stilul low-key al lui Bloomberg. Face treaba fara tam-tam.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Io's mai democrata din fire cum ziceam, imi place modelul belgian deci io republicani nu prea.
Cu clintoneasca is multe..
De ex cu razboiul...numa io de cind scriu pe site...stia o tara ca e de tot spanacul, dar abia cind polurile au dovedit 36% sustinere si au cistigat alegerile s-a trezit democratul din ea sa spuna ca razboiul e de doi lei. Pina atunci ea si multi democrati ca ea au tacut milc. Desi aveau raportul din Lancet si alte doua trei facute de ai lor care dadeau statistici infioratoare si previziuni de cosmar.
la fel si aspectul social...etc
De ex medical, a trebuit un rep un MA sa se apuce sa faca ceva ca sa zica ca asta e visul democratilor dintotdeauna...sa aiba asig medicale universale...lasati.
Vreau nitel mai putina osteoporoza la coloana aia.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Numa nitica istorie le spunea mei ca America n-a mai cistigat un razboi ...de haha...din 45 (nu ma refer la "aliante cu sefi de stat")...ce dracu s-or fi apucat de asta mi-e peste poate sa inteleg, ne-am facut si de panarama acu ca sintem nepututi,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Si mie imi place Bloomberg e ca si Clinton (barbatul). Tace si face, desi un pic cam rep dupa gustul meu...dar e bun si asta,
A
Ramona J spune:
Andrada, Hillary chiar a avut o tentativa de Universal Health Insurance in urma cu multi ani. Asta nu e treaba usoara, n-a avut succes.
Andrada spune:
Voi va dati seama daca iese Segolene in Franta, cu Merkle deja in Germania si Clinton la Casa alba cum ar arata o intilnire a natiunilor puternice la Regina Angliei?
A
PS da clinton avea aia cu Universal Health dar a mai uitat-o de pe platforma pina cind n-au implementat-o altii de frica sa nu devina "unpopular"...d-aia ziceam de taria opiniilor
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Voi va dati seama daca iese Segolene in Franta, cu Merkle deja in Germania si Clinton la Casa alba cum ar arata o intilnire a natiunilor puternice la Regina Angliei?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Super! Macar pentru asta sa iasa!
Ramona J spune:
Eu zic ca femeia s-a straduit. Dar asta-i politica. Nu mai zic cum se spune, ca stim.
Ea e unsa cu toate alifiile pentru ca a invatat jocul, are experienta. Dar eu cred in ea. Sint sigura ca Universal Health Insurance e pe lista ei, desi nu vorbeste suficient despre asta. A incercat o data si nu i-a iesit. Nu e dispusa sa renunte.
Edwards vine si zice ca o rezolva el, dupa ce mareste impozitele si ca va fi un cost anual de 120 miliarde. Ea nu e naiva sa vina cu un asemenea "approach".
Ma rog, are prea multi dusmani ca sa sper ca poate cistiga. Nimeni nu reuseste sa-i polarizeze mai bine pe republicani. Mai vedem, va fi interesant!
ruxij spune:
Cand sunt alegerile? Stiu, am picat din luna. Eu n-am drept de vot, asa ca ma agit mai putin.
Ramona J spune:
2008, dar vezi ca ne-a prins microbul de pe acum. Dar peste un an sint "primaries" si se pregatesc oamenii de pe acum.