Viata in Spania
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
Salutare tuturor
Ma bucur sa vad ca mai este lume si sincera.
kla78, ma bucur ca ai avut curajul si diplomatia sa spui lucrurilor pe nume.Cam asta se intampla cu 99.9% dintre romance care se casatoresc cu spanioli, ca sa nu iti mai spun cum se comporta cu alti romani.
Va doresc o zi frumoasa tuturor
eu cred ca Leti va avea grija de Carla si fara sa o adopte
alba spune:
Aveti dreptate fetelor,Letitia se va ocupa si asa de nepotzica ei.
Am si eu un baiat de virsta apropiata cu Carla si nu pot sa nu ma intreb, cum a lasat-o inima pe mami a ei, sa se sinucida... este f.f.trist si nu doresc soarta aceasta, nici unui copil din lume.
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
iliuta spune:
Alba mai bine sa nu stim ce-a determinat-o pe mama ei sa faca acest lucru.........Si mie mi-e mila de Carla, dar asta e soarta.......asta e viata......
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
olim spune:
salutare tuturor
eu cred ca Erikai, i s-a urcat binele la cap, adica s-a simtit acuzata de periodisti, dar stiau toti unde intra.Nu vreau sa vorbesc de rau de nimeni, mai ales de o persoana decedata,dar mi se pare un egoism total din partea ei sa se sinucida, fara sa se gandeasca si la Carla.Cred ca trebuia sa ceara ajutor profesional, sau familiei, nu sa ea o decizie asa repede.Dumnezeu sa o adihneasca si sa aiba grija de fetita ei!
o zi frumoasa tuturor
olim spune:
ati vazut ca au prins o banda de 12 romani, care furau bani de pe tarjete.Cica scoteau 80.000 de euro intr-o zi.Si apoi sa nu vina toata lumea in Spania cand se castiga atatia bani?SA LE FIE RUSINE
Si ne miram ca suntem tratati cum suntem, dar nu cred ca este zi fara aceste stiri la telvizor.Si cand ma gandesc ca se lauda ca lucreaza in constructii si ca fac acesti bani, si oamenii de acasa chiar cred acest lucru, si dau navala in Spania, unde ccred ca vor aduna mii de euro in cateva luni.Ar trebui sa ii prinda si sa ii bage in inchisori pe viata, sa nu mai vada lumina zilei veci
loryna spune:
buna tuturor.ma bucur ca am gasit subiectul asta.eu sunt de putin timp aici in spania,dar pot sa zic ca lucrul care nu il inteleg este cum pot femeile astea sa stea in bar pana la 12 noaptea cu copii de 3,4 ani sau chiar cu bebelusi de cateva luni.si apoi se mira de ce au probleme copii de 13-14 ani cu alcoolul.si cum se poate sa fie strazile asa curate si barurile asa murdare
b0ogdan spune:
Buna. Ma numesc Bogdan Ene si sunt din ploiesti. As dori sa va cer cer si eu un sfat. Nu prea m-am simtit niciodata in largul meu aici in tara, intotdeauna am vrut sa plec in strainatate. Am fost in vara in cartagena la niste prieteni si a fost nemaipomenit. Am 21 de ani si acum sunt student la Finante si Banci dar ma tot gandesc ca aici nu prea am nici un viitor si nu as vrea sa ajung functionar la banca sa fie monotonia acea de birou. Adica imi place sa calatoresc, ma pricep bine la calculatoare si la fotografie binisor. Si ma tot gandesc acum cat sunt tanar sa vin in Spania si sa-mi fac un viitor asa cum vreau eu. M-a sfatuit lumea sa termin facultatea ca acum se echivaleaza diplomele dar diploma de economist se echivaleaza ? are vreo valoare acolo? nu as vrea sa mai stau aici inca doi ani jumatate sa-mi irosesc viata si sa fiu dezolat numai cand privesc in jur. Mi-a placut foarte mult in spania mai ales cand vezi atat de multe persoane de o multitudine de nationalitati ....mi se pare fascinant. Stiu ca u e acum raiul pe pamant acolo...dar sunt muncitor si nu mi-e frica de munca si cred ca m-as descurca pe acolo...limba m-am apucat sa invat putin dar am deprins cate ceva si cat am stat acolo si nu e greu de retinut si stiu ca poti invata si acolo pe gratis....sfatul vostru care ar fi? credetii ca mi-ar fi de vreun folos diploma asta de economist acolo. eu ma cam indoiesc de asta...adica eu zic ca dc as ajunge acolo mai ales ca vreau sa am un inceput nou sa -mi fac o viata...m-as descurca. ce parere aveti?
olim spune:
loryna bine ai venit la noi in gasca
iti doresc sedere placuta in spania si sa ai parte de cat mai putine aspecte negative ale vietii de aici
poate ne spui unde stai in spania?
va pup pe toate
Bebe Beca spune:
Ma bag si eu in seama.... pe 28 aprilie urmeaza sa pleca, la Barcelona. 2 nopti vom sta in Barcelona si alte 2 nopti vom sta la Portaventura. De la aeroport la hotelul din Barcelona am inteles ca avem legatura directa. Dar, din Barcelona la Tarragona, cu ce se ajunge? Si cat dureaza? Aveti idee?
Multumesc,
Ioana.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Carlin21 spune:
Ioana, eu stau in Tarragona. Din Barcelona pana in Tarragona sunt cam 100 de km , cred ca sub o suta cam 90 si ceva, depinde si de unde consideri. Port Aventura e in Salou, o statiune la mare, care e la vreo cativa km de Tarragona. Deci nu e mult.
Se poate ajunge atat cu trenul din Barcelona cat si cu atuobuz.
Dar cred ca sunt autobuze care merg din Barcelona direct la Port Aventura.Ar fi mult mai comod.
Autobuzul face cam, o ora.
O sa-ti placa la Port Aventura, sper sa mearga toate chestiile alea pe apa, atunci va fi destul de cald, de fapt si acuma e.
Daca mai ai intrebari si te pot ajuta, cu cea mai mare placere!