Viata in Spania
Raspunsuri - Pagina 8
annica spune:
subscriu si eu la ce au spus fetele,desi eu nu ma pling intr-adevar eu muncesc intr-un birou de 4 ani dar a fost un mare noroc si mi-am dat sufletul in primii 2 ani.Acum este diferit a trecut perioada grea si de 2 ani incoace s-a schimbat totul.In primii 2 ani a fost un cosmar in sensul ca nu ma salutau pt.ca eram singura straina din firma mi-au scuipat pe masina,daca suna l-a telefon si raspund eu cer o alta colega care este spaniola,am muncit fara concedii,etc.lista este lunga daca pun la socoteala incercarile de demoralizare directe,dar s-a terminat acum ii multumesc lui d-zeu ca am rezistat si mi-a dat forta sa schimb totul,acum s-a schimbat ii terorizez eu pe ei.Va pup!
iliuta spune:
Incetu' cu incetu' se zice adevarul............
Deci nu doar eu si Olim avem parerea asta.....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
olim spune:
Pai nu e chiar asa roz viata in Spania cum o descriu unii
Important e sa ai noroc, sau sa stii sa ti-l faci
arghirmonica spune:
Ma bucur ca incepe lumea sa recunosaca ca in strainataturi nu se chiar castiga salarii de mii de euroi si nici caini cu colaci in coada nu prea sunt.
Am intrat la voi sa vad si io ce e asa super in Spania de se duc multi.Eu am un exemplar care o duce f bine si imi spune ca pentru 1000 euro pe luna se trage nu gluma..
Monica
alba spune:
Buna seara Spania,
Fetelor imi pare cumplit de rau de Erika sora printesei Letitia.
Saraca fetitza ramasa fara mama ... Letitia este pur si simplu darimata si isi face mari mustrari de constiintza...pina la urma s-a sinucis,da ?
Stie cineva biografia ei,unde si cind s-a nascut ?
Dumnezeu s-o ierte si sa-i dea familiei ei multa putere de acum inainte
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
iliuta spune:
Da Alba, din pacte s-a sinucis......a lasat 5 scrisori pentru familie......nu s-a facut public rezultatul autopsiei.......Printesa Letitia e intr-adevar terminata. Si mai e si insarcinata in luna a vi-a ......
Mihaela
alba spune:
Imi pare rau....
Letitzia nu ar putea oare sa o infieze pe nepotzica ei ?
Dupa cite am citit o iubeste f.mult pe Carla.
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
kla78 spune:
buna gagici,abia astazi am vazut subiectul vostru si am citit toate mesajele voastre,pot sa spun ca sunt cu totul de acord ce a scris ILIUTA SI OLIM!!!!asta esate purul adevar,si scuza-ma Apsara ca-ti spun dar toate mesajele pe care tu le-ai scris(nu numai la subiectul asta,probabil iti mai aduci aminte cum laudai sistemul medical al spaniolilor ca fiind cei mai buni din europa)dar ceea ce tu exprimi prin mesajele tale este tipic romancelor care s-au incurcat cu spanioli,eu una cunosc zeci de tipe care s-au casatorit sau sunt de novios cu tipi spanioli si normal s-au dedat dupa ei,si incearca sa uite de tara lor frumoasa,cu bune cu rele,dar e tara in care ne-am nascut si n-ar trebui sub nici o forma sa o criticam,sa nu uitam de unde am plecat!!!!un singur lucru stiu 100%sigur,in fata ta familia lui te face sa te simti cum se poate mai bine dar in spatele tau.......si asta ti-o spun foarte sincer,
iar daca tara asta are o economie buna este in mare parte datorita imigrantilor,si asta a spus-o inclusiv Zapatero in mai multe randuri!de ce credeti ca unii patroni prefera imigranti in locul spaniolilor?pt ca stie ca pt un salar de mierda pe luna imigranti muncesc nu stau la povesti,normal ca doar hobby-ul spaniolilor este hablar por hablar!pe langa sa se laude,si multe altele,daca ar fii sa stau si sa scriu experienta mea in Spania de 5 ani se ceva mi-ar trebui o zi intreaga.
si eu recunosc ca tara asta mi-a dat multe posibilitati,dar nu pe gratis ci cu multa sudoare pe frunte,si daca stau sa ma gandesc bine de 5 ani de cand sunt in Spania si sotul meu e sofer as aduna toate zilele petrecute cu el si nu s-ar aduna mai mult de vreo 4-5 luni,poate e prea mult ca doar vine acasa o zi pe saptamana,si cand mai aud ca zic vai au venit imigranti si ne-au luat locurile de munca......pai normal ca sunt putini spanioli care nu sunt cu familiile lor finurile de semana,pe cand eu saraca de mine numai eu stiu cum ma uit pe geam la alti cum se plimba de mana si disfruta de viata,si culmea tot ei au gura mare,
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
danamiha spune:
Fetelor, am o rugaminte. O vecina de-a mea vrea sa mearga la Barcelona la copiii ei in vizita si o intereseaza bilete ieftine de avion cu plecare din vestul tarii.
iliuta spune:
Dar ce rost ar ave s-o infieze Alba? Fetita are tata. Si se ocupa de ea. E lumina ochilor lui, cum a fost si pentru Erika. Oricum va creste langa Leonor si langa fetita care o va naste Letizia in curand.
Kla
Mihaela