Viata in Spania
Raspunsuri - Pagina 5
iliuta spune:
Subscriu ceea ce ai scris Olim.
Apsara....stii bine ca Pika se referea la altceva......si cred ca va ajunge si Romania asa......
Este tara curata, cat despre economie, vezi cat se cearta si aici si cata coruptie este.......doar stii cazul Malaya....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
olim spune:
pai sa stiti ca nu e departe Romania de cazul Malaya
Sa stiti ca pe mine bate gandul sa ne mutam in alta tara, dar parca as mai incerca odata in Romania, si apoi sa vedem.
Pe mine ce ma sicheaza este si sistemul educational, care este si el la pamant, plus cata agresivitate si violenta e in scoli.
Cat despre economia sanatoasa lasa mult de dorit, mai ales daca pica constructiile, nu stiu ce se va alege de Spania.La noi pe coasta deja se simte acest lucru, preturile la case sunt foarte mari, salariile sunt foarte mici.Eu imi aduc aminte ca acum sase ani cu 500 de pesetas mancam amandoi o zi, si erau trei mese, o sticla de suc, si ceva dulce, iar azi cu 3 euro, cumperi 2 paini, si un jumate de pui.Cand am venit o paine era 40 de pesetas si acum 100 de pesetas.Nu vreau sa imi imaginezi cum peste cativa ani, spaniolii vor deveni iarasi imigranti.
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
olim spune:
fetelor, unde ati disparut toate'
Ati auzit de noua lege, prin care trebuie sa platim 6.5 din cat castigam in romania la sistemul de sanatate, si ca ne trebuie nu stiu ce pasapoarte noi?
Va pup pe toate si va astept la o vorba
Ana_m spune:
Ha ha economie sanatoasa in Spania ??? Are dreptate Olim , cand vor cadea constructiile , atunci sa vezi ....
Olim ai dreptate cu orarul lor. Pai de comozi, in loc sa manance un sandis rapid ca noi , mai bine fac drum cu masina, mananca mancare gatita si poate mai trag si un pui de somn
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
iliuta spune:
Olim, n-am auzit de lege.....
Ce pasapoarte, daca acum putem circula numai cu buletinul.....?
Eu sunt curioasa sa vad daca o sa fie mai usor sa ne renovam tarjeta de rezidenta...sa nu ne mai trebuiasca atatea lucruri.....
Ati vazut c-a murit sora printesei Letizia ?????
Mihaela
Ana_m spune:
Da am vazut . Saraca asa de tanara si biata fetita ce a ramas fara mama . Si pe Letizia am vazut-o azi era saraca distrusa, biata de ea si insarcinata si asa soc cu sora ei .
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
olim spune:
pai tr trebuie sa ne facem un fel de declaratie de venit, cica sa platim sanatatea in RomaniaVoi ati auzit aa ceva.
Am sunat la ambasada si mi-au spus ca nu stiu nimic?
Saraca erika, eu cred ca s-a sinucis, ca astfel nu iti potiexplica ce s-a intamplat.A ramas Carla, o fetita de 6 ani fara mamaSaraca Leti, si insarcinata, si cu atatea probleme legate de sarcina, si acum asta.Dar ce is-a parut interesant, chiar spuneau astia de la Antena 3 ca la toate momentel importante din viata ei, e insotita de ploaie.
Va pup pe toate si va doresc un wek frumos
hevia spune:
mie imi place in andalucia.este locul unde mi-am intalnit sotul,nascut fetitza....dupa 20 de ani petrecuti in tara mea draga nu pot spune ca a fost usor,dar cu timpul m-am acomodat.sunt lenesi?si in romania intalnesti multiiiiiiiiii asa,sunt inculti?np.tu trebuie sa -ti vezi de treaba ta si sa te relationezi cu persoanele care-ti plac.nu poti spune ca sunt toti batuti in cap.....viatza este frumoasa si trebuie sa ne acomodam.
iliuta spune:
In momentul de fata nu va pot spune decat ca urasc spaniolii mai mult ca oricand.............maine as pleca ACASA IN ROMANIA......dar din pacate mai am de stat aici......
Sunt niste mincinosi, niste falsi.......(nu generalizez....nu am nimic cu sotii vostri).....
Mihaela