Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
monykk spune:
MARINAR TINEM PUMNI , SA IASA TOTUL BINE
MAI FETELOR DA V-ATI PUS PE NASCUT NU GLUMA
mony
monykk spune:
FETELE CARE ATI NASCUT LA ELIAS , CUM E?
SI CU CINE ATI NASCUT CA MA IA DISPERAREA , ABIA SAPTAMANA VIITOARE M-A CHEMAT LA CONTROL
mony
elenita spune:
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa creasca frumos!
V-am promis poze cu fetele mele.
Va pup,
elenita
poze fete
monu spune:
Help!!! Cine are nr mobil dr. Iosup? am nevoie urgenta de a 2-a opinie. Dati-mi si mie un PM va rog!
De placenta am aflat ieri cand am fost la echo. Din proprie initiativa. bine ca m-am dus ca uite ce am aflat. martea urmatoare bb ar avea 35 sapt si 3 zile. Dr a fost destul de categorica. Grad de maturitate 3-4 cu multiplecalcifieri. Mai mult de o sapt nu ne-a dat.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nadiutapm spune:
aventura,
saru'mana pt pozele fetelor sunt scumpi foc ambii bebei, chiar ca e bucalata fetita Adinei si blondaaa, tu sa nu te apuci sa nasti mai devreme da, ca trebuie sa ne tinem companie una alteia asa cum au facut si fetele ![]()
aelita, o printesa micuta Sofia sa va bucurati de ea,
Anis, pai la varsta ei acum inregistreaza totul pe banda Ingrid, e desteapta ce sa mai,
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
LEVI spune:
Monu,ti-am trimis PM.
Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Helenutza23 spune:
monu, aventura parca il avea, sper sa nu gresesc. off, am zis si eu sa il notez dar.. vezi nr de tel al ei nu e cumva in lista de pe mail comun? dar eu sunt de parere sa te calmezi in primul rand. o sa fie bine 
aelita, alinuk, adinush, elenita aveti niste copii superbi! sa va traiasca!
mamescu
te asteptam oricand ai timp!
kate bine ai venit acasa!
ylilimic bine ca a fost simplu cu cerclajul! 
Crishtinutza la 32 sapt si 5 zile iosup ne/a spus ca are bb 2 170 g si ca e grasun...mie mi se pare ca si la voi e f bine.
galeria pt fetele programate maine: 

34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
Messa spune:
quote:EXTRAORDINAR! Uite, asta e unul din momentele alea carema fac sa imi spun ca toate mizeriile gen disconfort, nas infundat, mancarici, gingii inflamate, glezne cat sticla de cola de 2l etc. suportate din cauza sarcinii pana la urma merita chinul!
Originally posted by anis
Tati o intreba pe Ingrid."unde e surioara ta?" .Ingrid vine la mine imi ridica tricoul si pune mana pe burta mea...mi-au dat lacrimile...doamne chiar stie...
Fetelor, am o intrebare idioata... ce se face cu placenta? Se arunca? Eu am dormit putin si am visat ca am nascut natur intr-o padure si ca am mancat placenta, ca pisica.
anis spune:
Monu ti-am dat nr
messa ce vise ai si tu...brrrr ![]()
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."