Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_bucur spune:
Frumosi buburuzeii!
Sa creasca frumos pe langa mamicile lor!
Anis intr-adevar ...unul din micile mari momente ale vieti![]()
Messa indraznesc sa-mi imaginez ca totusi nu ne pun sa o mancam
. Presupun ca o arunca.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
aelita spune:
am vazut bebeii lui Alinuk si Adinush
frumosi foc!
Alinuk ,esti cu camasuta cu vacutele!
bravo,mami!

sa va traiasca ,sa se faca mari,frumosi,sa fie sanatosi !
S.
rali spune:
Aelita, Alinuk, Adinush si Elenita aveti niste minunatii de bebelusi sa creasca mari si sanatosi alaturi de parinti.
Mamescu, bine ai venit acasa! Bebele sa creasca mare si sanatos!

Raluca 37+
monu spune:
Fetelor, mii de multumiri pentru ajutor. O sa il sun maine la prima ora caci sotul a zis ca e prea tarziu sa il sunam la ora asta.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ylilimic spune:
aelita, adinush, alinuk, elenita - am vazut pozele, frumoase toate fetele (daca nu gresesc, ca doar sunt gravida
)!
Sa va traiasca, sa fie copii cuminti,sanatosi, mancaciosi, ascultatori, destepti, sa doarma mult ca sa va odihniti si voi!
pentru fiecare in parte!
aelita - tu nu ne spui cum te intelegi cu micuta Sofia? E linistita? Are colici? Mananca, doarme...?
catalina, raluca - intrati sa dati raportul ca nu v-am vazut de mult!
Stie cineva ceva de bits? Lipseste de la numaratoare... v-am zis eu sa strigam catalogul...nu ma credeti!
Maine se anunta o zi mare:
Ivona, Marinar, lauraionescu - curaj fetele ! 

Sunt sanse sa va vedeti bebeii!!!
gabriela - hai, scumpa mea! Poate se finalizeaza si la tine! 

wannajo - asteptam vesti de la control! 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adela2006 spune:
am fost la doctorita nimic nou sau ma rog aproape nimic nou
bebe tot mare in jur de 4 kile ca era prea mare ptr masuratori exacte placenta buna lichid destul a ramas pe data de 15 ceza daca nu vrea bebe mai repede afara
am intrebat de anestezie , si i-am zis ca vreau peridurala , bun nici o problema dar trebuie sa platesc la spitall o taxa de 2 milioane
+ taxa ptr anestezist scuze spaga ; asa si nu stia cine e luni de garda ca cica e una care nu se atinge de tine fara 100 de euro 
o sun maine dimineata sa vada cine e luni
mai are garda si sambata dar cred ca nu avea chef de mine ca e 13
a zis sa nu manc nimic duminica ( in cazul asta imi mai face luni clisma sau nu ? )
am facut un calcul mic si daca nasc cumva cand nu e doctorita mea de garda ma ajunge doar spitalul pe la 8 milioane fara sa pun si rezerva ( daca e liber cumva ) si care se plateste cu 500 de mii /noapte
cam scump sa nasti in timisoara cum vrei tu 
ma duc in pat sa stau cuminte ca ma doare spatele si burta de mor, am luat si un no-spa sa nu cumva sa nasc inainte de sambata macar
si maine e ziua lui nasa ( de cununie si a bebelinei care e si matusa mea ) si mergem sa ne chefuim si sta la etajul 4 si nu are lift
noapte buna fetele va pupacesc
amr 5 zile
Liuda spune:
aelita - ai o bombonica si tu nu stiu unde ai vazut tiganca!!! Si apropo seamana cu masa - adica daca mai faci copilul "tiganca" sa te gandesti mai bine!!!!
dar despre vise.... mai de foame visati asa ceva? dupa atata mancare cu sarcina asta in somn mancam si rahat deja!
pozele cu bbii sant super!
v-am pupat si ma duc la baie si nanica, ca dupa 2 nopti mai aiurea - sper sa dorm, adevarul ca am mancat iar acum la ora asta ... cine papa bine are corp frumos/ si picioare groase sa nu cada jos!
asta e ce sa fac... asta ca sa nu mai visez ca voi ca mananc si alte "chestii" .
va pup si prin somn va tin pumnii daca nasteti, poate ma apuca si pe mine?
mama ce asi vrea!!! Eu sant gata si acum - da peste cateva ore si mai bine, oricand e bine numai sa nasc!
daconst a mai trecut o zi...
maine ma duc la dr. poate o veste ceva, o programare....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile
IoanaN spune:
Mamica Raluca e acasa cu baietelul ei! sotul ei cauta disperat pompita de san si o ajuta si o giugiuleste mult...
atat stiu ca nu prea mai are timp sa vrb cu mineeee
va pup fete dragi...
ioana
36 cu 
Ivona1977 spune:
Multumesc Nadiuta, Lili si tuturor celor care ne-au incurajat.
Aelita, Adinush, Alinuk, Elenita - aveti niste bebelusi extraordinari! Sanatate sa fie, fericitelor!
Eu va zic sa ne vedem de partea cealalta a burtii :) Bafta si mai vorbim...
Ivona 40+10 si a venit momentul