Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monu, eu zic s ate linistesti si sa fii mai optimista, bebita o sa fie bine, trebuie sa crezi asta!

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetele care ati nascut la Elias va astept cu amanunte.Va lasa cu hainute pt bb de la voi? scoruri etcSa stiu la ce sa ma astept...

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Salutare,fetelor ramase!Eu am nascut pe 4 ian bb -matei cristian -de 3900,52cm,apgar 9,cezariana.Suntem bine acum,chiar daca mia- fost putin greu.Dar greul cel mai mare a inceput ieri cand am ajuns acasa si mi-am dat seama ca mai am un copil si trebuie sa am mare,mare,mare rabdare.Dar,noroc de sot si de copii intelegatori si buni.Eu nu pot sa mai intru des,asa ca av salut si va pup pe toate,aveti grija de voi si de bb vostri,da?

Mergi la inceput

Sa va zic o faza petrecuta acum 10 min..sunt asa de emotionata si cu hormonii de sarcina cu tot.
Tati o intreba pe Ingrid."unde e surioara ta?" .Ingrid vine la mine imi ridica tricoul si pune mana pe burta mea...mi-au dat lacrimile...doamne chiar stie...

AniS 38+ Iarina-Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Aelita, sa-ti traiasca micuta printesa. E frumusica foc si nu "tigancusa" ( sau poate pt ca si eu sunt mai bruneta????:-))))
Asteptam si ceva rochite....

35+

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Am venit acum de la Elias! Am pus poze cu BB-ii lui Adinush si Alinuk aici

Aventura 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vorbit cu gabriela_s...nu a nascut inca dar a inceput sa aiba ceva contractii si sa piarda dopul gelatinos. Dr mai asteapta pana poimaine si dc tot asa greu merge travaliul ii va face cezariana. Totusi ea spera sa nu fie cazul si bebelina sa se hotarasca mai repede sa-si cunoasca mama.

Laura, nastere usoara si refacere rapida...iar bb sa fie sanatos!

marinar, sa fie asa cum vrei tu...adica sa nasti maine!

Eu ma simt asa si asa...am contractii nedureroase si il simt pe bb cum impinge in col sa iasa dar cu toate astea nu cred sa nasc zilele astea.

Monu, hai ca nu nasti acum...incearca sa gandesti pozitiv. Mie la 35 sapt si 4 zile mi-au facut o injectie pt maturarea plamanilor si dupa cateva ore am nascut iar bebelina a fost perfect sanatoasa. Mai rezista macar o sapt!

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

mamescu, bine ai venit acasa! Felicitari pentru bebe asa de mare. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii.

monu, tu de cand ai aflat ca ai placenta imbatranita? Eu am fost azi la ecografie si mi-a spus ca am placenta cu calcifieri, deci imbatranita. Nu mi-a zis ce grad. Am intrebat daca as fi putut preveni acele calcifieri si mi s-a spus ca nu, e in functie de organismul fiecareia. Si eu de abia am intrat in saptamana 33
In legatura cu injectiile de maturare a plamanilor copilului nu stiu sa-ti raspund, dar eu as insista cu intrebarea si la spital, daca ar fi sa nasc inainte de sapt 37. Multa bafta si sa stai cat mai linistita, totul va fi bine.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Aelita, ti-am vazut-o pe Sofia, o comoara!!!

Anis, io zic sa-i dai lui Alinuk un telefon dar maine. Iti explica ea tot, ce si cum in Elias..

Aventura 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

laura merci deocamdata rochitele sunt cam mari.
sau asa cred,ca nici nu le-am probat.
gabriela tinem pumnii sa fie usor si sa iasa totul asa cum iti doresti !
mamescu bine ati venit acasa!!
aventura

1s

Mergi la inceput