Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
loremunteanu spune:
Neata fetelor!
Ieri am fost la dr... Bebitul are 2830g, e bine, in grafic... Eu ma bucur ca-i sub 3kg, ma gandesc ca n-o sa fie prea mare la nastere... In rest e totul ok... Ne vedem iar peste doua saptamani... Si stabilim ce si cum nastem... Nu-i nevoie sa va mai zic... vesnica problema... extrem de timid... ascuns dupa mana... nemiscat cat am stat in cabinet, iar in rest m-a bombardat cu pumnii si picioarele...
Monu, adresa e Strada Constantin Sandu Aldea nr 86... Restul ti-am scris in PM...
Avem cei mai frumosi bebelusi! Sunt superbi!
Marina, Ivona, Laura si Gabriela

Loredana
36+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
ALINATXA spune:
Haideti fetelor o conferinta ceva?Vad ca nimeni nu e pe messenger!!!!
35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Ana_Alx spune:
buna dimineata!
am fost ieri la consult..mi-a zis ca bb are in jur de 3kg...peste 2 saptamani ne vedem iar sa stabilim data pt cezariana.oau!am emotii parca.Nici la prima sarcina nu am fost asa de emotionata parca...Ce naiba e cu mine?
Mi-a zis ca dupa ultimul consult in cateva zile va urma operatia: adica spre 29,30 ian.Atunci voi avea 39+.
ufff...ce emotii am..dar ma linistesc eu pana atunci.
a! si mi-a dat clexane sa fac! din cauza ca fibrinogen,proteinaC reactiva si vsh sunt cam prea mari ca valori chair si pt sarcina...nici nu stiu ce sa fac...10 zile de tratament a zis.Ia cineva clexane???
36+
+
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
aventura spune:
Mai Lore, dar colul ti l-a controlat? Cum e? Just in case..sa ai bagajul facut, Alinuk nu il avea...si a panicat, a stat vreo 3 ore sa si-l faca..
Marinar, Ivona 

Curaj burtici!! Doamne ajuta!
Aventura
35 sapt + 4 zile cu
Antonio
aventura spune:
Ana_Alx, stiu ca injectiile Clexane se dau la pb. de coagulare a sangelui / sindrom antifosfolipidic, la gravide se fac zilnic intramuscular, in picior sau mana, atentie! La gravide nu se fac in burta! Deci una pe zi si vezi ca sunt destul de scumpe! Parca erau ceva fete pe aici care faceau..parca Roandre..sper sa nu ma insel.. 
Aventura
35 sapt + 4 zile cu
Antonio
aventura spune:
Laura si Gabriela 

Curaj fetelor! O sa fie bine!!
Aventura
35 sapt + 4 zile cu
Antonio
megbeng spune:
criss, "ghidul viitoarei mame" l-am citit pe sarite, recunosc..si mi-a scapat faza cu permangnatul in apa lui bebe..mai bine, oricum, ca mi se pare deplasat! cat despre sterilizare, nici eu nu am de gand sa exagerez si sa sterilizez si altceva in afara de biberoane, tetine si pompa de muls daca va fi cazul sa folosesc.
cat despre musafiri, sunt 100% de aceeasi parere ca oana..macar in primele 2 sapt nu o sa primim musafiri! sa vedem cum o sa fie cu bunicii..mama mea o sa fie venita in bucuresti, sa ma ajute, da nu o sa stea efectiv la noi (ca nu ar avea, oricum, loc in garsoniera)..sper sa nu ma agaseze prea rau soacra-mea, care e turbata dupa copii si mie nu-mi place deloc cum se baga in sufletul lor..in rest prietenii cred ca o sa fie suficient de intelegatori, mai ales ca majoritatea sunt doctori si stiu cum sta treaba.
mihacarm, si mie mi-e teama, la cum ma stiu, ca o sa ma intorc mai repede decat mi-am propus..de aia si vreau sa incep pana nasc, sa vad exact cum e pe acolo, sa aleg cat mai in cunostinta de cauza momentul reluarii activitatii..oricum, daca nu o sa am CIC, salariul de aproape 500 RON cat o sa il am eu o sa ma mai ajute nitel
...o sa fie aproape cat banii pe CIC![]()
mai, da acum vad ora mesajelor..ce active ati fost asta-noapte..si eu am fost activa, da cu activitati mai neplacute..mi s-a facut infiorator de pofta de un meniu de la KFC pe care l-am si mancat pe la 10 noaptea pe nerasuflate si nu mi-a picat tocmai bine
...asa-mi trebe daca mananc prostii!
lore, exact asa face si bebele meu, sta nemiscat la eco..am fost mereu dezamagita ca nu am vazut cum povestesc alte mamici ca puiul lor ba isi sugea degetelul, ba casca, ba cine-stie-ce mai facea..iosup m-a intrebat de fiecare data daca asa cuminte e mereu...in schimb cum ia doctorul sonda de pe burta, incepe agitatia...eh, bine ca e sanatos copilul, o sa il vad agitandu-se "live", oricum
asa..si un set complet de majorete pentru fetele care sunt azi pe mereteze:

vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

loremunteanu spune:
Anca, sincera sa fiu nici eu n-am intrebat nimic si nici el nu mi-a zis nimic... A masurat acolo diverse... Eu n-am pus niciodata prea multe intrebari; am mers pe principiul ca daca e ceva imi zice el... cand a fost mi-a zis... data trecuta aveam colul de 3.5... A zis oricum ca ne zice mai multe data viitoare... De nastere si restul... Ieri a avut o zi plina... 3nasteri... una am prins-o si eu...
De bagaj, a adevarat ca ar cam trebui sa ma apuc sa-l termin... Am tot cautat pungulite din alea cu fermuar si n-am gasit asa ca va trebui sa merg pe alta varianta de stocare a tampoanelor de vata... Astea vreau sa le fac zilele astea... In rest am cam tot, dar pana nu ma apuc sa le si pun in geanta nu pot fi foarte sigura...
Loredana
36+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Ivona1977 spune:
Mei sunt ofticata de nu mai pot, auzi ma suna ca nu au paturi libere??? Sa mai astept??? Incredibil, nu stiu ce sa fac...
Ivona 40+10