Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
Ivona1977 spune:
Marina nici eu nu pot sa dorm si nici tati. Stam si vorbim de Vadim si de Basescu...
Messa spune:
Hai, MA-RI-NA! 
Hai, MA-RI-NA! 
Hai, MA-RI-NA! 
Hai, MA-RI-NA! 
Hai, MA-RI-NA! 
Eu in noaptea asta am dormit 6 ore atza, cap-coada, snur, de la un capat la altul, yeeeee! Ce bine e sa fii odihnit!
ALINATXA spune:
Messo eu sunt la cafea de la 7.30.
Am dormit f mult....m-am culcat la 10 si m-am trezit la 7 asha.....
34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
Care nasteti natur, uitati-va pe Euforia TV, naste o tipa, foarte misto reportajul! Am fugit sa ma uit la continuare!
Helenutza23 spune:
Buna fetele!
Messa papi bun placenta aia? 

monu te asteptam cu vesti dupa ce mergi la Iosup. oricum o sa fie bine 
acum galeria 

avem 3 fete anuntate, nu? hai Marinar, hai Iovana, hai Laura! curaj fetelor si asteptam vesti!
34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
monu spune:
Buna fetelor, nu am dormit toata noaptea. spre dimineata am atipit un pic. am vorbit cu dl dr iosup si mi-a zis sa merg azi la centrul f.... si aici e buba ca nu am inteles prea bine unde e. voi stiti?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Helenutza23 spune:
Monu la centrul medical unirea o fi zis... au site www.cmu.ro
34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
gio spune:
Buna fetele,
Si eu la datorie
.
Messa, m-as fi uitat la emisiune dar cred ca tipa a nascut deja, asa-i? Cat despre placenta am auzit ca se face din ea nu-stiu-ce - nu din toate dar ca ar da firmelor de cosmetice pt creme samd.Mi se pare mai degraba basm.hehe
Pozele sunt superbe - 2 grasani; la tine Aelita n-am ajuns ca mi-e lene sa ma loghez dar promit in curand!
Bafta pt fetele care se pregatesc - Ivona, Marina - travaliu cat mai scurt si asteptam vesti!!!
MOnu, eu mai stiu de Polisano dar cred ca totusi te-o fi chemat la cabinetul lui Tutunaru, daca nu ma insel. Fetele care merg la dr T, nu-i asta?
Despre sterilizat - eu am primit la Taisia un sterilizator si mi-a fost tare usor - am bagat acolo de toate, pana la varful pompitei din cand in cand, bibe, suzete, pompa electrica. Pt restul care se topeau etc am folosit solutie de la Chicco pt sterilizare la rece.
In general am sterilizat ce intra in contact cu gurita copilului (jucarii nu le puneam decat pe cele pt dentitie, o perioada scurta, in solutia aceea). Cadita o spalam o data pe sapt cu ceva detergent si in rest puneam zilnic niste pastile de cloramina inainte de baita si clateam. Apa foloseam de la robinet. (asta la inceputul inceputurilor, pana mi s-a terminat rabdarea). Oricum la primul bb esti mai atenta cu astea, clar.
Vizitatori - dupa ce am iesit din spital doar parintii & nasii, restul dupa 2-3 sapt (cand am scos-o si afara). Pe toti i-am invitat frumos sa se spele pe maini si sa nu pupe copilu'.
Stai sa mai ma gandesc ce si cum - pe sani cu apa de la robinet sau apa fiarta si racita daca te tin nervii (pe mine nu m-au tinut decat putin); pt ceaiul lui bb am folosit apa plata microbiologic pura din aceea cu mai putine minerale.
Pt orice altceva de sters am folosit la greu servetele umede - pt manutzele lui bb, cand se murdarea caruciorul etc etc.
De spalat o spalam la fund la chiuveta si in lipsa de timp o stergeam cu servetele umede. la ea in camera stergeam praful cu servetele umede in caz ca ar fi alergica la sprayul pt praf, balsam nu foloseam deloc, det de rufe luasem special pt bb.
Daca imi mai amintesc mai scriu.
37 fix