Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Megbeng.... Ne-a zis ieri dr. "lasa ca o sa-l vedeti peste o luna... E baiat daca aveati indoieli..." Tot timpul a stat cu fata in placenta si cu o mana in fata... Se vede mocuta, cumva pe o parte dar foarte putin... un ochi, un nasuc, o jumatate de obraz, tot o jumatate de gurita... ceva de genul...

Monu ai primit mesajul?

Si ca o barfa, Columbica naste la Elias...

Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Ivona nu pot sa cred! astia nu's normali la cap, pe bune! eu m-as duce si mi-as posta burta acolo! ce, o sa cheme politia sa te dea afara??? nu stiu, ameninta-i ca ii dai in judecata, ca te-au tinut prea mult in tensiune etc...habar nu am, baga din top din astea...

loremunteanu si cand naste? azi?

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, mai, nici eu nu i-am vazut fetisoara decat asa, din profil..si al meu statea cu manuta pe fata de obicei.
cat despre tampoanele de vata pregatite de acasa..eu le-am ambalat pe fiecare separat in cate o punguta de aia mica de sandvisuri...sunt insa tare voluminoase..pare ca am ditamai gentoiul, insa nu e f greu...mi-a incaput tot bagajul meu 9inclusiv camasi de noate, halat, papuci, etc)in geanta de la carucior (la la miniblu), iar ce e pentru bebe (un bax de pampersi, cosmetice, 2 randuri de hainute) am intr-o punga separat.

azi merg si eu la control si am pregatit ditamai lista de intrebari..merg si la medicul de fa,milie duap prenatal..am ceva de umblat.

abia astept sa vina bebe! si de cand am montat masa de infasat e si tati nerabdator...vrea sa il schimbe el pe bebe ..imi si imaginez, in primele zile cum o sa ne batem care sa il schimbe

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Anca, sa termin... Eu nu-l intreb foarte multe pt ca oricum pana ies din cabinet uit tot. Vorbesc serios; asa memorie am. Plus ca... Cu ce ma incalzeste pe mine daca-mi zice diverse chestii ca oricum nu ma pricep? Sa stau stresata si sa-mi fac griji pt nu stiu ce? Daca era cazul sigur imi zicea... de col, de exemplu, ca ar fi scurt sau deschis... ca nu ne-ar fi lasat sa riscam nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

La mine, musafirii o vor vedea pe bebe prin geamul de la balcon

Mergi la inceput

Nu naste azi (Columbica)... Adica nu stiu...
Era ieri la control la spital.. A vazut-o dr meu... Tati al nostru a inteles ca i-ar fi vazut ecografia... Discutii a propos de cat e de prostuta, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata bortoaselor si cele care au scapat...
vreau sa nasc!!!
ma duc la cafea... poate imi trece pofta de nastere!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am intrat sa va citesc si sa mai scriu cite ceva sa nu credeti ca am nascut...nu,nici vorba.Asta al meu e capos tare.
Dupa consultatia de dimineata am cam sangerat si m-am gindit sa trag o fuga pina la spital,poate,poate ma opreste si pe mine.
Vezi de treaba...contractii ioc,nici urma de apa sau dop.Ce sa faca cu mine...m-au trimis acasa sa mai astept.
Sangerarea era de la control si cica e la suprafata.Deci nu erau motive de ingrijorare.
Mi-a placut ca mi-au facut eco normal si vaginal,CTG,doppler si control pe masa.
Bb are cam 3,800kg...asa ca am emotii deja.Nu au putut spune cind vine,deci m-am intors cum am plecat.
Maine am iar control la dr meu...deja mi s-a urat de ele.

Alinuk si Adinush sa va traiasca puiutii,sunt frumosi foc.

O sa ma loghez sa o vad si pe Aelita cu printesa Sofia.

Dana 40+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by aventura

Ana_Alx, stiu ca injectiile Clexane se dau la pb. de coagulare a sangelui / sindrom antifosfolipidic, la gravide se fac zilnic intramuscular, in picior sau mana, atentie! La gravide nu se fac in burta! Deci una pe zi si vezi ca sunt destul de scumpe! Parca erau ceva fete pe aici care faceau..parca Roandre..sper sa nu ma insel..

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Nu eu....Laura era parca si monu.

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, musafiri! eu am zis inca dinainte de a ramane gravi ca in prima luna (ca sa fiu indulgenta!) nu cred ca voi dori sa vad musafiri in casa! sorry, dar asta e realitatea. cine vine la mine (mama, soacra) vine cu scopul clar de a ne fi si de ajutor!
si pe urma afis pe cuier (ca la super nany) cu reguli pt musafiri: descaltarea, spalarea pe maini.
cred ca nu ne vor vizita prea multi in conditiile astea
deci mai in gluma mai in serios, cel putin in prima luna e riscant sa se perinde prea multa lume pe langa bb. mi se pare de bun simtz!

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput