Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hop si eu la raport... sa nu ma dati disparuta... Nu prea am avut cand sa scriu... Am citit si ieri aveam impresia ca am si scris... dar probabil am avut de gand si intre timp s-a ivit ceva...

Sunt bine... Ieri am facut prostii... am fost vreo ora plecata sa aleg culorile pt. pereti... ca n-aveam incredere in al meu sot la capitolul asta

Am rezolvat si cu zugravu'. De luni se apuca de treaba si pare un om serios (cei care ni l-au recomandat au fost f. multumiti... sper sa fie ok, ca sunt patita cu zugravii... in plus multi din cei intrebati nu stiau sa ne recomande ca si ei la randul lor au avut probleme...). Important e sa iasa bine si termine la timp. Acum asteptam raspuns de la cei cu mobila... unii mi s-au parut cam neseriosi, altul stiu cam ce face si lucreaza f. bine... insa ceva mai scump... Sper sa nu ne dea peste cap socotelile...

Cam asta fac... In fiecare zi astept raspunsuri peste raspunsuri...
Hai ca v-am plictisit cu ale mele... dar numai la asta ma gandesc acum.
Pt. ca in ceea ce priveste sarcina, pana la urmatoarea consultatie sper sa n-am alte noutati (suprize)

Selene multumim

adinutza77 bine ai venit! Si eu o sa nasc tot la Cantacuzino... Despre dr. Hadi... am observat ca asa face mereu... e f. tacut si destul de expeditiv. Despre dr. ta... nu am auzit mai nimic despre ea... Singura mea tagenta... cand am facut cerclajul m-a consultat si ea (probabil dr. meu a vrut sa-i ceara si ei parerea) si mi s-a parut destul de brutala... a durut f. tare si imediat am avut o contractie din cauza asta. Dar am observat ca majoritatea femeilor doctor sunt asa... repezite... Asta-i tot ce pot sa-ti spun despre ea
Mai poti cauta despre ea alte pareri pe forum, daca te duci in meniul din stanga, ai undeva in partea de sus "Cautare". Vezi ce gasesti.

alionushca sa treaca supararea... o sa fie toul bine, o sa vezi. Daca trebuie... stiu dr. ce stiu.

absoluta daca "fluxurile" e ecografia doppler (masoara viteza cu care circula sangele etc.) atunci eu am facut-o la eco. morfologica la 21 de sapt. (ca alta n-am mai facut si nici nu mai fac... decat eco. obisnuite, la spital). Nu trebuie sa fie ceva in neregula ca sa te trimita s-o faci... pur si simplu sa se asigure ca e totul in nregula si la capitolul asta.

Andreea, loradin ma bucur ca sunteti bine... Asa s-o tineti cat mai mult... sa vina bb-ii cat mai aproape de termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Noutatile saptamanii 27 :
Kg in plus: 8 (de la 64 la 72);
Picioare umflate seara...solutia pana acum, stat pe spate cu picioarele pe pereti;
Dormitul : aceeasi problema cu rasucirea am si eu, de pe stanga pe dreapta e tare greu, la fel si cu ridicatul din pat, insa m-a invatat o tanti ca inainte sa ma dau jos din pat sa fac cateva exercitii de gimnastica stand culcata si e mai bine;
Crema pentru burtica : am ales uleiul de migdale, aici asta-i la moda, pana acum nu avem vergeturi si speram sa nici nu apara;
Control la ginec. saptamana viitoare, iar din februarie incepem cursurile prenatale.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Nu-mi spune si mie nimeni nimic in legatura cu proteinele mele prezente din urina Am aflat deja ca urocultura e negativa, asa ca de la ce pot fi astea daca eu nu am niciun fel de simptome de umflare a mainilor, picioarelor, edeme, dureri de cap sau tensiune marita? Sa fie de la progesteronul ala intravaginal? Voi stiti ceva?

Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Io imi fac mea culpa din prima...ca am foarte multa treaba la serviciu zilele acestea...m-a mincat undeva sa ma implic intr-un proiect in decembrie si acum trebuie predat pina pe 22 ianuarie...asa ca ...sa nu va mai spun ca de luni de cind m-am intors la serviciu parca imi dau cu stingul in dreptul, mi-am propus sa ma enervez mai putin, pentru ca bebelina se ascunde cind io sunt suparata, fata de zilele din concediu cind comunicam mai mult...cred ca ii place mai mult la plimbare si in vizite decit la munca da` asta e...incercam sa rezistam cu mai putin stres...acu` sa speram ca ne si iese....

Azi sunt somnoroasa...cred ca e si vremea de vina...da` azi m-am sculat la 4.30 si pina aproape de 6 m-am uitat la tv, ca mos ene fugise...iar la 9.30 nu vrioam sa ma dau jos din pat

La sfirsitul lunii trebuie sa merg si io la control, ce vroiam io sa va intreb...cind se fac urmatoarele ecografii???? avind in vedere ca io am acum 25+

Apropo, ieri am fost si m-am epilat..a cam durut da` am scapat cu bine, dar cel mai important l-am cunoscut pe Alex, baiatul cosmeticienei - 4 luni si jumatate, o bombonica de copil, care statea cumintel in scaunul acela auto - scoica, mi-a aratat si patutul - tip tarc, masa de infasat cu cadita (cada folosita doar 1 1/2 luni) si un dulap de hainute.....hai ca m-am intins...mai va povestesc cu alta ocazie...ca vine munca peste mine....

Va pupic
Roxygeo 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna si de la mine.Cu toate ca nu prea e buna ziua asta ca am asa o stare de nervi inexplicabila.
Ma simt bine; ieri am cam exagerat cu plimbarile ca am fost cu fii-mea la croitoreasa sa-i fac o rochitza ptr botezul verisoarei ei.Am tot pastrat materiale de cand mi-am facut eu rochitze si uite ca acum ii fac fii-mii.Trebuie sa ajung si cu Robert sa-i fac o pereche de pantaloni ptr ca la cei 10 ani are niste dimensiuni care nu se potrivesc cu ce este pe piatza si acum cand nu este nici copil nici adolescent e din ce in ce mai greu sa-i gasesc haine.
In rest astept sa imi iasa rezultatul de la dozarea de anticorpi.
Elpower nu stiu ce sa-ti spun din pacate.
Elyanne spor la treaba si sa ai grija de pinguini!
la burtici!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 30+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Elpower stai linistita...
M-am uitat acum pe net (in italiana) si in timpul sarcini este posibil sa apara proteine in urina.
Uite si o pagina in romana unde explica analizele urinei: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Analize_medicale/Analiza_urinei_analiza_caracterelor_fizice_si_chimice_ale_urinei_analiza_calculilor_urinari_analiza_microscopica_a_urinei_224.htm

Eu zic sa nu-ti faci ganduri inutile si asteapta sa ajungi cu analizele la doctor. Pana atunci bea multa multa apa...

Mergi la inceput

http://www.analizemedicale.com/

Nu stiu ce s-a intamplat cu cealalta adresa...ups

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Am ramas uimita cat de mult s-a scris...ramasesem mult in urma... pentru absenta mea din ultimele zile dar am o leneeeeeeeee....de nu va imaginati.

Dar sa revenim la oile noastre...am fost ieri la eco morfologica de 32 de saptamani.Bebe e un grasan...are 2,315 grame si e asezat cu capul in jos.Am avut si un mic soc...data probabila a nasterii s-a mutat vertiginos pe 17 februarie .In rest toate bune...bebe era cu gura deschisa...inghitea lichid de zor,iar dupa aia si-a bagat degetelul in guritza.Mi-a facut si poza 3d pe care o sa o pun in album...Avem saptamana viitoare intalnire cu dr. sa vedem ce o mai zice si el.

Va multumesc celor care mi-ati raspuns despre saltelutza.Absoluta,parca tu mi-ai spus sa ma duc la Barza...ceea ce am si facut...am luat o saltea din cocos.Patutzul astazi mergem sa il luam si promitem sa punem poza si cu el.

De vopsit...eu m-am vopsit o singura data pe la mijlocul sarcinii,si am o verisoara care s-a vopsit la greu cand era gravida si bebe al ei n-are nimic...are aproape 4 anisori.

Elpower,nu stiu nici eu ce sa iti spun de proteina in urina...tot de la medic afli mai multe.

Aliona,imi pare rau sa aud ca trebuie sa te operezi,dar iti tinem pumnii si o sa fie totul bine.

Miha,multi .

Va pup ca deja m-am lungit...aaa am uitat sa spun diametrul burticii...109 cm.

Mada32+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Oana2007 cursul la care mergem si eu si Roxanici e organizat de Ginemedica si a inceput in decembrie, am facut o pauza de sarbatori si acum am inceput din nou. Nu au fost decat cursul de inceput si inca unul in decembrie. Tu cand te-ai inscris? Poate erau incepute deja si din aceasta cauza nu te-au sunat. A inteles ca mai incep prin martie da nu stiu sigur.
Week-end placut fetelor si asteptam vesti de la cele care merg la control.

Cria cu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Elyanne cum?? Sa nu ai tu incredere in sot? Adevarul e ca de-aia am vrut eu toata casa zugravita in alb. Albul stie si el care e. Iar la gresie, faianta, parchet etc... ai vazut reclama cu sotul gravidei cumparind pantofi? Asa am facut si noi: poze cu telefonul. Casuta noasta draga o sa o vad cum arata gata abia peste o luna jumate. Va fi o totala surpriza.

Oana eu stiu ca, daca nu ai colul deschis, nu-i nici o problema sa faci baie in cada.

Andreea candida e frecventa in sarcina. Singurul necaz cu ea e ca, daca nasti normal si ai fetita, se poate infecta si ea la nastere.

Gabdyd am vazut ca ti-a dat Miha site-ul cu masurile. F. bun site. Eu nu prea am ce face cu el, ca imi spune dr. numai greutatea si eventual pozitia. De cind mi-a zis ca au capetele cu 3 saptamini mai mari si eu am inceput sa cotcodacesc despre hirocefalie... nu imi mai da detalii. Spune doar ca-s bine.

Si apropo de bine: azi pinguinii aveau 2 kg si 2.100 si stateau ca berbecii cap in cap. Evident ca atita au topait pe col ca au fortat un pic firul de cerclaj, dar per ansamblu sintem bine. Continui dexamethasona pentru orice eventualitate si dr. m-a linistit ca ea vine la orice ora daca e cazul. Asa ca... AMR <= 40 zile, hai liberare!!

Monica x2 31+

Mergi la inceput