Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor!

Vin si eu la raport ca voi fi plecata la sfarsit de saptamana si pana luni nu mai am cum sa intru pe net ca acolo unde mergem nu am comp.
Cum sunteti multe si nu vreau sa uit pe cineva va doresc multa sanatate la cele care aveti probleme dar si la cele care nu aveti!
Ian afara de faptul ca si noi dormim ,,bine,, ca un pui la rotisor alte probleme nu avem,doar bebelina nu sta locului o clipa cateodata ma si sperie energia pe care o are o fi normal sa miste atata?
In rest toate bune si frumoase asteptam sa treaca timpul sa ne tinem odorul in brate.

Laura27Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

inca putin si plec la doctor cata nerabdare

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut
am venit si eu la raport. azi sunt nervoasa si in acelasi timp mie lene.nu stiu cum se impaca una cu alta dar eu asta simpt . Ba mie lene sa fac ceva, ba tip la cei din casa.
Nu stiu daca a mai pus cineva intrebarea , dar vreau sa stiu si eu daca se fac in bucuresti cursuri pt viitoare mamaici.
Carmensi bebe Andrei

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Iar eu ....

Eu am intrat putin in priza si m-am apucat de treaba prin casa ,ca de cand cu sarcina sunt asa o putoare....toate imi cad in cap!Nici acum nu e mai bine,lenea e la locul ei -nu pleaca- dar mi-am zis ca cu cat trece timpul o sa-mi fie tot mai greu sa mai fac cate ceva...si asa mi s-au adunat o gramada de facut...si nu vine nimeni sa-mi faca treaba! Vreau, nu vreau trebuie sa ma descurc!
Numai ca obosesc asa repede....trebuia sa fac o pauza,timp in care m-am gandit sa vad ce mai faceti!
In rest ma gandesc cu groaza la urmatoarele 2 sapt...raman iar singura...sotul iar pleaca! Pana acum cand pleca pt 2 sapt dadeam si eu o fuga in Romania,dar acum s-a schimbat situatia...coa sa stau singura cuc aici!

Paxela,bafta...te asteptam cu vesti...bune !

Mada,tu te apropii incet,incet...mai ai putin de tot si faci cunostinta cu bebelul ....Am facut ochii cat cepele cand am vazut cat cantareste...

Monica,la fel si tie ...cred ca bebeii sunt mari,au trecut deja de 2 kg...si ai si 2!!!!E foate bine...Tine-o tot asa!

Acum va las ca iar ma cauta lenea ...poate o mai prostesc pt cateva ore...ca mai am ataaaaatea de facut!

Mihaela28+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

la raport
Mihaelaa, credeam ca numai eu m-am lenevit. Sper ca o sa treaca. Imi ziceam ca din cauza ca am drumuri de facut. Dar timpul petrecut acasa il pierd eroic, asa ca nu mai merge scuza asta.

Cria, Roxanici nu ne spuneti si noua ce exercitii faceti la curs? Please, io am tot cautat pe net si n-am gasit nimic sa-mi placa.
Ma uitam si eu dupa centura, ca simt ca am nevoie. E cam scumpa 40E,dar macar e rambursata. Tre sa vad daca-mi da doctorul reteta pentru ea, daca e de acord.Jaana parca zicea ca se simte foarte bine cu ea. Maine mergem si noi la control.
Paxela, bafta. O sa fie bine.
Chiar, Mada , Monica ce copii mari aveti.Bravo.Voi faceti ecografie in fiecare luna? Cu masuratori, cu tot tacamul?
Intrebare: Monica, Elyanne voi o sa nasteti normal? Daca ati spus, imi cer scuze nu mai stiu. S-ar putea sa intreb o tampenie, habar n-am cum e cu cerclaj, daca pôti sau nu sa nasti normal.
Oare puiul meu cit o avea? Si numa' in 5 februarie il mai vad

Acum vad ca sunt citeva dintre noi care n-au poze pe yahoo. Absoluta, tu nu vrei sa ne arati fatzuca, burtica? Tot morocanici esti? Ellpower,Gore78, Madmat, Roxygeo, Selene nici voi?
Ma duc sa intind hainele, pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

aoleu..... pai daca incepe un nou curs la ginemedica doar in martie , nu mai am cand sa merg.... ca in aprilie nasc. Eu m-am inscris numai in 20 decembrie cand am fost la ultimul control. Poate ca incepe unul mai repede ca erau multe fete inscrise pe lista de asteptare . Doamne ajuta sa inceapa ca vreau neaparat sa merg.

OANA 26+

oana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Eu tocmai m-am inscris, caci mai bine mai tirziu decit niciodata.
Intru in categoria martie 2007 mai bine zis chiar 1.03.2007 se pare. Sa va spun si parerea mea despre vopsitul parului: se pare ca este OK dupa primele 3 luni de la conceptie, eu insa am evitat sa fac acest lucru si mai mult decit atit coafeza a fost de acord. Neavind incotro (o nunta) si fiind in primele 3 luni de sarcina, in luna august am vopsit parul in suvite cu o atentie deosebita din partea coafezei ca sa nu atinga pielea capului! O sa mai scriu dar cam atit pt inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

OANA , eu fac baie in cada si nu e nici o pb doar atat sa nu fie apa foarte fierbinte, dar confortabil cum era inainte nu mai e....

GORE , nici mie nu mi-au corespuns masuratorile de la eco exact cu sapt in care eram, difera si la mine, unele sunt in minus cu o sapt sau doua iar altele sunt in plus chiar si cu trei sapt, se face o medie si rezulta nr de sapt de dezv a bebelului; si la nastere doar unii bebei sunt mai grasuti altii nu nascuti poate la acelasi nr de sapt;

despre intoarcerea lui bebe si eu zic ca mai e timp, nu cred ca se poate face ceva, doar el hotaraste

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

roxygeo eu stiu ca mi-am facut o ecografie morfofetala la 13 saptamani, una la 19 saptamani si pentru ca ar fi trebuit sa fie 20+ m-a mai chemat la o morfofetala la 27-28 saptamani. Acum eu o sa-mi mai fac una si pe la 32-33 de saptamani ca asa am inteles ca trebuie. Sper sa te ajute informatiile astea.
Multumesc alesandra! Intre timp am aflat ca au o valoare mica proteinele astea la mine si ca nu trebuie sa-mi fac prea multe griji, decat sa mai reduc sarea in alimentatie. Acum eu pre sarat nu mananc,numai ca de la castraveti murati cu greu ma pot abtine si partea proasta e ca sunt si facuti in saramura.
Urocultura e negativa, deci si aici am scapat de griji.
Amma23 o sa incerc sa pun si eu ceva poze pe yahoo. Nu stiu cat se va vedea ca sunt facute cu tel. mobil, dar numai din astea am.
Va pup!

Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

"Acum vad ca sunt citeva dintre noi care n-au poze pe yahoo. Absoluta, tu nu vrei sa ne arati fatzuca, burtica? Tot morocanici esti? "

Nu, nu am fost "morocanici" niciodata si nici nu o sa fiu. Nu au fost motive si nici nu o sa fie motive aici de a ne supara. Insa eu sunt o persoana directa si spun mereu ce am de spus. Mi s-a parut ca atunci se crease o situatie ridicola in care doar 4, 5 fete scriam si alea ne trageam asa una pe alta de mana, era ceva fortat. Am vazut ca am fost gresit inteleasa cu ce am spus atunci si am lasat-o asa. Nu am avut starea necesara de a intra in polemici cu cele care veneau si faceau comentarii aiurea la cele spuse de mine.
In fine...asta sunt eu si trebuie sa ma acceptati asa cum sunt , daca nu....

Referitor la poze sunt sincera si spun ca nu am facut-o din 3 motive:
- cablu de la aparat l-am pierdut in vacanta din vara asta si efectiv nu m-am interesat sa iau altul;
- din comoditate;
- nu stiu daca pozele si datele noastre personale sunt publice sau le vedem decat noi mamicile de martie - aprilie (as vrea raspuns la asta)

Am fost m-am suvitat ...parca niciodata nu mi-au iesit asa bine ca acum

Mergi la inceput