Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

vin si eu la raport, ce e drept cam tarziu

azi am mancat ca o nesatula( sa fie intr-un ceas bun) ca nu prea am mai avut asa pofta de papa de dinainte sa raman insarcinata.

am o stare de nervi si de nerabdare, imi vine sa bat pe toata lumea si nu mai suport nimic.

am masurat burtica aseara si am....109.

va doresc o seara placuta si linistita.va pup

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Gata! Am pus niste poze la adresa http://photos.yahoo.com/the_elpower si am facut si aici un album. Zice ca nu a fost aprobat. Probabil ca asta e procedura. Vom vedea daca apare cand se aproba.

Este vreuna dintre voi din Craiova si stie cumva daca aici se organizeaza cursuri prenatale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Seara buna!

absoluta, eu cred ca majoritatea dintre noi te-au inteles foarte bine...deja s-a schimbat atmosfera de pe forum si fetele sunt mai comunicative si mai deschise. Ne-a prins bine imboldul tau.

Azi am incheiat vizitele pe la doctori, cu urmatoarele rezultate: analize in limite toate, mai putin calciu care e putin sub limita. Nu exista albumina in urina, VSh-ul e mare,dar am inteles ca e ceva obisnuit in sarcina iar dr. cardiolog mi-a spus ca nu exista probleme. Asa ca abia astept sa-i scot ochii nesuferitei de dr de familie care mi-a facut atata circ.

Vad ca majoritatea fetelor au stri nu prea grozave azi. Eu sunt invers, ma simt asa de bine ca am vesti bune de la doctor!

monica, sa-ti traiasca pinguinii, mi se pare ca sunt super bine la greutate avand in vedere ca sunt 2.

paxela, asteptam vesti bune.
laura-oana, m-ai facut curioasa si m-am masurat si eu; cred ca bat recordul la burtica: am 120 cm! Bine, eu am plecat in sarcina cu 75 kg si am luat deja 16, dar tot mi se pare ca am burta imensa. Cred ca o sa fiu un monstrulet la 9 luni.

Pupici la fete
30+5

Mergi la inceput

arissa ce bine imi pare ca mai e cineva care a plecat in sarcina cu greutate apropiata de a mea! Eu am plecat de la 73kg si mi se parea mult. Numai ca eu am acum 77-78kg si uneori il mai pun si pe sot sa se cantareasca de teama sa nu se fi blocat acul cantarului. Eu am avut niste probleme la inceputul sarcinii si am slabit vreo cinci kg atunci, deci se poate spune ca am luat si eu 8-9kg in sarcina. Cand va aud pe voi cat ati luat am o strangere de inima, dar apoi ma gandesc ca bebelina mea a avut destul loc sa se desfasoare prin
burtica si de-aia nu a mai fost nevoie sa cresc eu prea mult in greutate. Oricum nici prea mult nu vreau sa iau pentru ca ma lupt si cu o hipotiroidie si-mi va fi cumplit de greu sa dau jos dupa aceea.
Dar asta sa fie ultima mea grija!
Important e sa fie bebelina sanatoasa, voinica si sa aiba ce sa pape de la tzizti.

cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara gravidutze harnicutze!
Mi-e tare drag sa citesc despre voi.Ma bucur ca sunteti asa harnicute: faceti curat, zugraviti,etc.Bravo voua!
Eu sunt mai lenesa ;antecedentele si starile de rau din ultimele zile m-au facut victima familiei ;sotzul a zis ca daca mai stau mult in picioare sau daca mai fac treburi prin casa merge la dr. si ii zice sa ma interneze si sa ma lege de pat .
Ca sa intzelegeti: am burta cam jos si m-a durut in ultimele 2 zile la nivelul simfizei pubiene;cica nu ar fi bine.Dar promit ca voi fi cuminte.Pe 01.02 intru in concediu si voi sta numai in pat la TV.
ALIONA ai grija de tine si nu te stresa, totul va fi bine.
OANA mi-e mi s-a spus ca baile fierbibti si cu durata mai mare de 10 minute sunt periculoase la fel ca si aspisina:pot da hemoragii si avort.Ai grija.
PAXELA sa ne tii la curent
ELYANE, MONICA, LAINA, LOINA aveti grija de voi si de galme;nu ne dezamagiti;ramaneti tot maamici de martie-aprile.
Va pup ca nu mai pot sta pe scaun;e ff jos cu funduletzu si ma cam deranjazeaza statul pe scaun. Noaptea e un chinsa ma intorc de pe stanga pe dreapta, ziua nu pot sta in fund...ce mai...o epava....
Da las ca vine el pe lume si sa vezi atunci cum imi iau revansa....o sa-l pup de o sa-mi zica el STOP.
30 s+ 4 zile

marta

Mergi la inceput

fetele

si eu am plecat in sarcina de la 79 kg ( si 1.69 - 1.70 inaltime)la inceput am slabit vreo 6 kg din cauza greturilor , si AZI am 83-84 kg, nu am vazut exact pt ca se misca acul de la cantar.

dar greturile mi-au reapartut imediat dupa Craciun ( desi nu am prea mancat mai nimica).

sotul a zis ca pe al 2-lea bb nu mi-l mai face......pt ca s-a saturat AUZITI s-a saturat el , de parca pe el il doare sau vomita sau cate si mai cate dureri de oase de am impresia ca ma dezintegrez toata cand ma dau jos din pat.( ca lui ii e mila de mine cand ma vede cum ma misc si ca ma vait ca ma doare ba aici ba colo, sa numai zic ca e prezent langa mine cand vomit si ma tine de cap sa nu mi se faca rau sa lesin) dragul de el.

inca mai am starea de nervi.....

va pupic pe buric

30+

Mergi la inceput

Laura_oana nu vrau sa te sperii, dar nu cred ca e in regula cu greturile la varsta asta a sarcinii. Poate ai exagerat cu sarea si muraturile de sarbatori. Vezi cum stai cu tensiunea. Ai vorbit cu medicul? El ce zice despre asta?
Te pup si zile cat mai usoare!

cu 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Laura_oana, lasa ca vezi tu peste 10 sapt ca-ti trec si varsaturile,si durerile de oase,si starile de nervi si toate cate le mai ai (avem) cand ne vom tine bebei in brate....si cand ne va intreba cum ne-a fost in sarcina,vom spune ca ne-a fost bine (si chiar o sa credem asta!),vom uita toate...
Hai curaj ca nu mai e mult...si pe langa asta,mai ai si aici vreo 100 colege de "suferinta"....nu esti singura.
Asa ca ...atunci cand te doare ceva....Tipa!!..ca noi te auzim!.
Multi

Mihaela28+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, eu n-am zis ca ai fi morocanici din cauza vreunei discutii de pe forum, m-ai inteles gresit .Faptul ca ne-ai dat un imbold, chiar ne-a prins bine si am si zis ca ai facut bine. Deci ti-am multumit , intru-n fel. Nu tin minte sa fii fost vreun comentariu impotriva ta. Ca dovada ca scriem toate intr-o veselie.
Daca-mi aduc bine aminte erai intr-o vreme suparata din alte motive,nu mai tin minte exact. De asta te-am intrebat daca mai esti. Vroiam doar sa aflu vesti si sa te pup sa-ti treaca.

Mergi la inceput

va multumesc pt grija si va iubesc

de la craciun doar de vreo 2-3 ori am dat la rate, in rest stare de greata imediat dupa ce mancam ceva, fructe puteam sa pap oricate, mancare gatita mai greu.( sau daca mancam mandarina sau portocale dupa mancare si fuga in pat sa stau intinsa )

sunt greturile de trim I si de trim III.Doctorul a zis ca e ceva normal la inceput ( in primele 3 luni), dar am programare acuma pe 25 ianuaie si il intreb exact ce si cum.

nu ma deranjeza ca mananc fructe au vitamine si e ok, mai ciugulesc cate ceva ( mancare) sa am in stopmac si altceva decat fructe.

tocmai m-a sunat sotu ( e la servici) si i-am zis cat am mancat azi, s-a speriat si a zis ;" ai grija sa nu iti fie rau!".nici de sarbatori nu am mancat atata.de revelion am mancat putin peste cu mamaliguta si mujdei de usturoi si apoi am trecut pe mandarine( toata lumea manca salate si fripturi).
asta e bb sa fie sanatos si in rest e ok

VA PUP
30+ bb Eduard Darius.

Mergi la inceput