Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata mamici,
asa cum am promis am venit cu vesti de la controlul de aseara.Nu cred ca aveti idee ce emotii aveam.Ma stiam si cu musca pe caciula deoarece nu am ascultat intocmai sfaturile medicului de a sta numai in pat.
deci...sa revenim: bebelina e bine,are 1936g,restul masuratorilor corespund saptamanii 33.A ras spunandu-mi ca e puturoasa si nu face pipi(se vedea vezica un pic marita).I-am replicat ca face mamica ei si pentru ea.S-a straduit sa-mi prinda o imagine in care sa se vada nasucul,buzele si ochisorii.Emotionant!In astfel de momente iti dai seama ca indiferent cat de greu ti-a fost sau inca iti mai este MERITA!!! Colul de la 2,6 era 3.Asa ca m-am mai linistit!
Acum am sa va dau vestea mai putin buna : nu vrea sa se intoarca.L-am intrebat daca mai are timp si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca ar mai fi timp(trei saptamani).Daca nu se intoarce, avand peste 30 de ani, o nastere normala pelviana este exclusa.M-a facut sa inteleg ca nu are nici un rost sa riscam.I-am spus ca decizia ii apartine dar ca in cazul in care se intoarce si totul e ok prefer sa nasc normal.A zambit si mi-a spus ca si el este adeptul nasterilor normale.
Nu-mi ramane decat sa astept!M-a rugat macar 2 saptamani sa mai stau cuminte.Se pare ca dupa aceasta perioada nasterea nu mai prezinta nici un risc
Voi ce spuneti? Mai am sanse sa se intoarca? Am citit la mamicile de ianuarie -februarie de un caz asemanator insa bebelul nu s-a mai intors.
Mai este cineva in situatia mea? As dori sa aflu si alte pareri.
Cam atat! Va pup si-mi pare rau daca astazi sunt mai uracioasa.Abia peste trei saptamani ma duc la control si atunci se va hotara.O sa treaca greu(mai ales ca trebuie sa continui sa stau in pat) dar va am pe voi.
Va pup si va astept cu vesti
Loradin 33

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

asa...stupid me mi-am introdus si eu datele in grup :D multam de ajutor
azi parca e mai bine in ceea ce priveste gargaunii. well, paranoia nu trece niciodata, si tot ma mai apuca ganduri: cum o sa fie, o sa fie bine pana la capt, o sa fie sanatos, intreg, etc....Si urmatoarea eco e abia in martie...Mi-e frica sa fac prea dese, oricat mi-as dori sa-l vad si sa-i aud inimioara. Si sa aflu si eu ce fel de ingeras o sa am :D
Ieri, si promite si azi, a inceput (in sfarsit :D ) sa ma doara spatele, jos la sale :D se rearanjeaza oasele, sau ce are?!...Nu am cum sa stau in casa cuminte, am si azi de umblat o gramada...ieri cel putin mergeam ca o baba, incet si cu grija, sa nu-mi pierd oasele pe drum :))
Urmatorul control e luna viitoare, la dr. de familie...ca dr. care urmareste sarcina mi-a spus ca daca nu am probleme, n-am ce cauta pe acolo :D Dar paranoia mea unde o pun?! :P

eh...mai vedem noi ce se mai intampla. Intre timp, ma duc sa-mi iau grapefruit, ca mi-e o pofta de mor! as manca vagoane de grapefruit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata fetelor...haideti la raport ce e deja tarziu!

Vad ca voi cam toate aveti problemute....eu chiar m-am gandit ca mie sarcina imi face bine...daca inainte aveam de cel putin 3 ori pe sapt dureri de cap,iata ca acum au disparut cu totul;Si cu constipatia aveam probleme inainte...acum gata,totul e bine!
Eu numai cu pozitia in timpul somnului stau mai rau,dar azi noapte mi-am pus si eu o perina intre picioare -asa,de proba- si a fost foate ,foarte bine.Sa speram ca imi va fi si de acum la fel de bine....ca in 16 am programare la dr,si deja ma apuca frica...sa nu-mi dea ceva vesti rele...
Cam atat deocamdata,mai revin eu azi...probabil dupa ce va treziti si voi....

Mihaela28+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Neata si eu la raport, da' noutati nu am... muncesc fara drag si fara spor ca sa-mi termin treburile pina intru in prenatal.

loradin, eu sunt in 31 sapt., deci mai micuta decit tine. Si la mine sta cu funduletul jos si ma intreb daca se intoarce... Asistenta insa nu parea ingrijorata ca nu s-a intors inca, zicea ca mai este suficient timp. Sa speram ca o sa se intoarca. Imi studiez burtica in fiecare zi sa vad daca s-a schimbat ceva, dar parca nu. S-a cuibarit in partea dreapta si se pare ca ii place acolo

Pupici si o zi buna

30+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata si de la noi
eu sunt acasa cu teroristul mic, azi nu a mers la cresa caci azi noapte a inceput cu tusea si febra
dar parca cu el pe cap trece mai repede timpul pana la 16.30 cand trebuie sa merg la doctora, ca sunt mai rau ca bebelusii, nu am rabdare deloc,

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Prezenta Miha, am venit la raport.
Da se pare ca toata lumea a inceput sa aiba probleme, da le uitam noi cand o sa-l tinem pe bebe in brate. Andreea pt incurajare.
Si eu imi gasesc destul de greu pozitia de somn, incerc sa dorm mai mult pe stanga da ma trezesc mereu pe spate si in pat ma rotesc cu incetinitorul. Mai nou am niste picioare umflate seara ca niste butuci, nu mai pot sa-mi inchid nici cizmele.
Azi merg la curs pt mamici si poate mai facem ceva miscare acolo.
Va pup.

Cria cu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

merci multa ca m-ati introdus si pe mine in listutza .Uitasem sa mentionez ca o sa am o fetita. daca se poate introduce si chestia asta .... as fi mai mult decat multumita . Acum imi plare rau si mie ca nu am intrat de mai mult timp pe forum , mai ales ca citesc site-ul de o gramada de vreme. Despre mine ce sa va spun.... Am o sarcina usoara , fara probleme pana in prezent. Sper sa nu fie nici de acum inainte. Doamne ajuta. In legatura cu vopsitul.... doctora mea mi-a spus ca nu e absolut nici o problema daca te vopsesti.Deci... eu una , m-am vopsit.
o intrebare ... are ceva dacafaci baie in cada in timpul sarcinii?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Neatza la fete,

La raport, ieri am luat rezultatul la glicemie si suntem in limite normale 79, iar intervalul e 70-105.Deci cresterea in greutate si toate cele nu sunt influentate de glicemie.

Gabdyd sa sti ca si pe mine ca cam streseaza datele de la ultima eco, adik la 26 sapt. are DBP 7.18 (29s), CA 26.6 (30s), LF 5.57 (29s)iar greutate 1.400. Ce ma streseaza pe mine este ca s`ar putea sa nasc inainte de termen. Dak era doar greutatea mai mare nu`mi faceam probleme, dar la mine nu corespunde nimic la sapt.

Cris 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

Cria_bv , la ce fel de curs mergi? Cumva la cel organizat la Ginemedica? Ca eu m-am inscris acolo si au spus ca ma suna cand incepe cursul si pana acum ... nimic.

oana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen2007 spune:

am uitat sa specific... este bebelusa

Mergi la inceput