Beti ceai verde?

Beti ceai verde? | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Nu stiam ca are atatea proprietati:
http://www.my-club.ro/ceai_verde.htm

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

da, eu beau cate 3 cani pe zi in principal pentru a reduce nr. de cafele pe zi la una singura, dimineata. ma simt aproape la fel de energizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am baut intr-o vreme, insa m-a constipat. Acum mai fac cate un tratament cu ceaiul Sanye care contine si ceai verde.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

da, dar fara sa 'constientizez' atatea calitati....il beau pentru ca imi place, pentru ca e mai 'tare' decat alte ceaiuri (nu imi plac asa de mult ceaiurile de plante si de fructe)....dar ma bucur sa stiu ca pe langa faptul ca imi place are si atatea calitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si eu beau ceai verde (frunze) de la Celmar, cam 1 litru pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klato spune:

Numai pe mine ma apuca nabadaile cand beau ceai verde?? De la o singura ceasca ma apuca o stare de nervozitate de nu suport pe nimeni prin preajma (un alt fel de a spune ca nu ma suporta nimeni prin preajma )

Asa ca...o fi el bun, da' daca se lasa cu bataie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu beam inainte minim o cana pe zi, cu diverse arome, insa de cand am aflat ca sunt n-am mai baut ca face rau lui .

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salma2005 spune:

Draga Nana, felicitari in primul rand pentru bb
Vreau sa-ti spun insa ca daca bei ceai verde in timpul sarcinii este unul din cele mai bune lucruri pe care le poti face atat pt tine, cat si pt bb. cel putin asa am invatat noi in facultate
In china, mamicile in devenire beau cate o ceasca de ceai verde zilnic, pentrru ca datorita antioxidantilor intareste sistemul imunitar care slabeste fiziologic in timpul sarcinii, iar datorita continutului in fluor protejeaza contra cariilor mugurii dentari ai lui bb care se formeaza in perioada sarcinii; pe langa faptul ca beau ceai, fac si gargara cu o infuzie mai concentrata tot pentru protectia anticarie si anticandida.
sanatate si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ador ceaiul verde, este bautura mea preferata, mai ales cel cu flori de iasomie. In sarcina am baut zilnic, tot asa stiam ca e bun, dar acum citeva luni am citit undeva ca in SUA medicii nu-l recomanda in timpul sarcinii, intrucit ceaiul verde "spala" calciul din organism. Daca o fi adevarat, nu stiu, dar cert e ca imediat dupa nastere m-au chinuit niste circei absolut ingrozitori la picioare, care mi-au trecut dupa ce moasa mi-a dat o fiola de calciu. Mi-a si zis ca de obicei circeii apar la carente de calciu. Acuma nu stiu daca e ceaiul verde de vina, dar am zis totusi ca la urmatoarea sarcina o sa-l evit. Poate nu de tot, dar am sa incerc sa nu beau zilnic.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Datorita benefiicilor care il are am incercat si eu...datorita gustului Oribil care il are si durerile de stomac care le-am avut dupa....am renuntat..sa beau prea des

am incercat sa-l combin cu cel de fructe, sau diverse si miere

btw poti sa-l bei cu zahar/miere????

si cel negru este mai bun, pt organism, antioxidanti etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Annie, cred ca depinde si firma producatoare de la care ai baut ceaiul...si eu am unele care mi se par amare (poate si pentru ca fierbeam apa cu pliculetele in ea)-trebuie facuta doar infuzie. Acum beau de la Lipton (ceai verde cu menta ), si am devenit dependenta [D:]
Eu ii pun zaharina...

Ceaiul negru din cate stiu eu nu e asa de benefic pentru ficat

Mergi la inceput