Beti ceai verde?
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Eu tin pliculetul in apa 1 minut acoperit si apoi inca 3 minute fara capac. Asa wscria pe ambalaj ca l-ar bea chinezii
. Si e bun.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
copiloi spune:
Si eu beau ceai verde in fiecare zi. Permanent trebuie sa am ceva de baut pe birou (mai mult pentru gestul in sine de a bea ceva) si ca sa nu abuzez cu ccc cafeaua, beau ceai verde.
Ca ceaiul sa nu iasa foarte amar, nu trebuie folosita apa clocotita. E de preferat sa fie lasata cateva minute sa se raceasca, inainte de infuzie.
Alina
mihaela amalia spune:
Si eu beau ceai verde zilnic si stiam ca are multe proprietati bune, dar nici chiar atatea![]()
Ca sa nu iasa amar, eu il prepar asa: infierbant apa(poate chiar sa fie clocotita), pun pliculetele de ceai intr-o strecuratoare(mica) si trec apa fiarta prin ea si asa iese ceaiul...
.Ca daca bag pliculetele, ceaiul iese prea amar (pentru mine)...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
nikole spune:
Eu obisnuiam sa beau ceai verde pana acum ceva timp, de fapt pana cand am ramas insarcinata.
ce stiu eu despre ceaiul verde:
1.cEAIUL VERDE chinezesc, este cel mai slasb calitativ ,care baut in exces se pare ca ataca stomacul(stiu asta de la medic).Plus ca -nu stiu cat e de adevarat- dar cel gasit pe piata noastra numai ceai verde pur nu e, adika e "imbunatatit" ...
cel mai bun ceai verde, care este cu adevarat curativ, este ceaiul verde japonez, care si asta e ste de nu stiu cate tipuri, iar preturile variaza in functie de calitate.
Am baut de cand sunt in Japonia ceai verde in diferite locuri, si va spun sigur ca e mare diferenta intre ce am baut aici si ce am baut in tara.
Ce mai stiu eu,(lucrez intr-un rest. cu specific japonez) este ca nu e indicat sa bei mai mult decat o ceasca de ceai verde(preferabil dimineata pe stomacul gol)deoarece este f puternic(echivalentu a unui espresso mic)
cam asta imi amintesc acum...
bebika 12+
daniella4 spune:
Multumesc, Cristina, ca mi-ai reamintit de ceaiul verde. In ultimele luni n-am mai baut dar voi reincepe.
Eu sun fan ceaiuri oricum. Si eu cred ca Nikole are dreptate in privinta calitati ceaiurilor pe care le gasim in Romania, dar decat sucuri cu E-uri peste E-uri mai bine un ceiutz verde, eventual fara zahar ca ingrasa.![]()
LiliaToma spune:
Si eu, si eu beau ceai verde la greu. Imi place muuuult, iar in ultimul timp, am zis sa incerc mai multe feluri.
Acasa avem mereu ceai verde Jaff Tea de iasomie, simplu si cu lamaie( are bucatele de lamaie uscata in el).
Eu il fac la filtru de cafea. Noi cafea nu bem.
Nu am stiu despre "spalarea calciului". O sa ma mai informez in plus, pentru ca eu beau ceai mult, uneori si 1 l pe zi. Imi place mult de tot.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
dulcetica spune:
Eu am incercat sa beau dar imi da o stare de agitatie si ameteala.De cind beti ati constatat vreun efect asupra sunculitelor pe care l-ati putea asocia cu consumul de ceai verde?
Cristina_C spune:
Se pare ca ajuta si la slabit.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Eu am incercat sa beau dar imi da o stare de agitatie si ameteala.De cind beti ati constatat vreun efect asupra sunculitelor pe care l-ati putea asocia cu consumul de ceai verde?
dulcetica
Eu nu am observat ca as slabi anume de la ceaiul verde. Dar nici nu ma ingras prea tare, desi mai exagerez cu mancarea.
Oricum, eu nu am inceput sa il beau pentru slabit ci de placere.
Eu nu am observat nici stare de agitatie, nici dureri la stomac.. ma simt foarte bine.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)