bucurii de sept-oct 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Multumim tuturor pentru incurajari. Trecem noi si peste hopul asta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Am uitat sa va spun ca aseara am vazut pe un canal finlandez documentarul "The childrens of the decree"(cred ca stiti despre ce vorbesc). M-a impresionat pana la lacrimi ...

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Pufymic, asa i-am facut si eu. Se agita ea acolo, se impingea si am intrebat-o ce are, ce s-a intamplat, n-a stiut sa-mi raspunda si am lasat-o in carut. A fost 1-0 pt. mine, c-a adormit.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

amarantina,
a inceput sa semene si cu mine de cateva saptamani incoace. cand s-a nascut era tati intreaga. ochii albastri(deocamdata) sunt de la mine, ca tati e brunet cu ochi caprui. se schimba destul de mult de la o sapt la alta...dar cred ca se intampla la fel cu toti bebeii.

Mergi la inceput

Merg sa pregatesc camera pt. baita.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Putzuruca, multumesc. Deci are orez + prumb; vorbesc luna asta cu pediatra, si vad ce imi spune: daca trebuie sa ii dau lui Dudu (avand in vedere ca nu mai creste asa mult in greutate), sau nu.

Eloise, te rog spune-mi si mie cum este cu fontanela anterioara: unde trebuie sa ma uit, si ce ar trebui sa simt la atingere. Daca pun mana in "moalele capului" la Dudu simt un fel de adancitura. La noi vine pediatra lunar si ne verifica fontanela (iar in primele luni chiar zicea ca ar fi cam mare), ne ajusteaza doza de Vigantol; este posibil sa apara modificari bruste in decursul unei luni? Sper ca nu!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26 sept 2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetelor, voi la 3 luni ati fost la control cu bebeii? An sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca daca vreau ppot sa vin, dar consultatia de la 3 luni va fi cu plata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Andra...acum mi-am revenit. Stiu despre ce lenjerie vorbesti. Eeeeeeeeeeee...acum sa ma laud. Lenjeria aia am facut-o eu cu manutele mele cand eram insarcinata. Daca ai sti cu cat drag am facut-o!!! Uite aici

Lakioana
, Deea nu s-a constipat niciodata de la Humana, insa ai grija ca se va schimba putin rezultatul digestiei dupa ce ii bagi lapte praf, dar asta se intampla pana se obisnuieste stomacelul cu el. Asta inseamna ca se poate constipa sau va fi mai moale, insa sunt si exceptii. Ti-am spus ca sa nu te surprinda vreo reactie.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Fetelor, voi la 3 luni ati fost la control cu bebeii? An sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca daca vreau ppot sa vin, dar consultatia de la 3 luni va fi cu plata

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

cum asa cu plata? e medicul tau de familie? medicul de fam nu cred ca are dreptul sa ceara bani pt consultatie! daca e doar pediatra, si nu va duceti la cab particular, deasemenea nu cred ca ar trb sa-ti ceara bani. ciudata treaba!

noi mergem numai la cab part la pediatru, deci platim oricum mereu! dar e alegerea noastra sa mergem la cabinet...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cristina, eu nu am fost cu Deea la control la 3 luni. Am vorbit cu pediatra la telefon si a spus ca nu este necesar sa ne vedem atata timp cat e totul ok. Si eu ii dau pediatrei "ceva" de cate ori merg cu Deea la control. Deea nu este inscrisa la medic in policlinica ci am ramas in evidenta medicului neonatolog. Acolo facem si vaccinuri si control.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput