Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubuuuu ce frumooooos! Vreau si euuuu!!! Cam curioasa, nu-i asa? Da-mi si mie un PM cu mai multe detalii, te roooog! Adica de pret, durata...ca tare mi-ar placea sa merg si eu in viitorul apropiat sau indepartat (in functie de bebe)...vezi ca-s mai curioasa?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Si io vreau in Caraibe!!! Da' nu stiu cand am "timp"! Bubu, pai daca te intorci abia pe 6 februarie, inseamna ca e taman bine pt bb! 3 va intoarceti! (daca nu plecati 3)
Avalon sa-ti treaca raceala! Si tu vrei sa pleci prin tarile calde? [;)
Roxali , Laura

Mergi la inceput

Bubule m-am gandit peste noapte si cred ca reusiti sa peste tot in lume daca in avion! Eeee? Ce zici?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

asta cu avionul n-am incercat-o niciodata dar nu e prea tarziu

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna fetili , de fapt duamnili meli dragi!!!
scuzati absenta indelungata , dar , e sfarsit de an ,de luna ,o nebunie ...abia reusesc sa va mai citesc si sa tin pasul cu voi...

ma bucur ca Meda noastra e bine , nici nu se poate sa fie altfel!!!
Deasemeni ma bucur sa o vad pe Laura Ioana din nou mai activa in randurile noastre!!Pupici si sa auzim de bebe cat de curand!
M-am bucurat si pt biby cand a venit cu vestea cea buna , din pacate , am citit si despre vestea proastra , dar sper ca e doar alarma falsa!!
Noela pe unde esti tu mai zabauca draga???Mii dor di tini!!
dj mami intra rar si din cand in cand...parca as vrea sa o vad mai des prezenta aici!!
Avalon , felicia , va pupic , mi-a fost dor de voi!!
si mi-a fost dor de toate duamnili meli dragi!!!

io cu ce ma laud...cu nik...nici luna asta nu s-a intamplat minunea...nici sanii nu mai dor , tre sa apara si rosu la orizont peste vreo 3-4zile , asta e, astept inca o luna...

am totusi o veste buna!! maine botezam!! finutul nostru , stefan ciprian , o sa fie crestinat!!
abia astept!!

pup pe toate si asa de mult imi doresc ca ,noul capitol sa aduca putina bucurie printre noi!!!vreau vesti cu doua liniute!!!
spor la bebei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Floricico, felicitari, nasico! Si ai grija cu munca... nu te surmena prea tare!
Bubule, stai cuminte! Au venit uratii?
Mai Laura, asa sfaturi dai tu fetelor cuminti?

Mergi la inceput

Felicia sfat, de sfat, nu? Noroc cu mine pe aici, ca altfeeel...nu stiu fetele astea nimic, da' nimic dom'le

Floare de colt sa-ti fie sanatos finutul, sa creasca mare si sa fie norocos Peste 3-4 zile te asteptam cu un test, ok?

Bubule da' azi nu trebuia sa faci testu'?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bubule in locuri exotice si Laura iti propune si ceva la "inaltime"(in avion)...nu prea mere iti pun din proprie experienta, chiar daca am trecut oceanu, poate la vreun separe.Intr adevar cine are timp sa plece, in special nu cu ocazia sarbatorilor sau in plin sezon de vara, oferte avantajoase sant.Nu mai ispiti fetele ....ca unele se pregatesc ptr FIV si strang la saltea.
Felicia bine ca mai bagi si tu codita ... sa traiasca nasi si finutu...sper ca e incalzita biserica .Stii ca o adevarata femeie trebuie sa aiba 3 calitati: buna gospodina , o lady in societate si o mareeeee meseriasa in pat...iaca ca am zis-o...alea cuminti nu le bagam in seama.

Ali

Mergi la inceput

Mey, Ali nu mere nici in toaleta???

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

multumesc frumos duamnili de urari!!
sunteti niste scumpe toate!!

sunt asa de amarata ca nu imi iese planu bebe , de sarbatori ,parintii au trecut de la faza de apropo la spus direct pe sleau ca vor un nepotel anu ista...si io...am inghitit in sec si am zis ca ne conformam...
eiii...uite asa trec zilele mele , cand sunt optimista ,cand intr-o stare deplorabila!!
mi-am pus atat de multe sperante in anul asta...incat ,daca nu se va intampla nik , suntsigura ca ajung in pragul depresiei...

am citit si horoscopul la fecioara pe anul 2007 si toate spun ca anul asta fac un bebe...va imaginati cum ma agat de orice mica speranta...

pupici pt toate dumnili si va doresc weekend productiv...

Mergi la inceput