Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 2
bubuleana spune:
felicia: se pare ca numai noi, cateva, mai bantuim pe aici
eu sunt Z27, maine ar trebui sa apara uratzii desi inca n-au aruncat "buzduganul" ca-n alte luni cand zic buzdugan ma refer la scurgerea bejulie-maronie
tu ce zi esti? ai sperante pt luna asta?
bubuleana
felicia_ spune:
Bubuleana, noi suntem in aceeasi zi... dar la mine si-au aruncat deja buzduganul: sanii nu ma mai dor si nu mai sunt tensionati, semn clar de "urati"... deci sperante 0 luna asta! Tie iti tin pumnii!
bubuleana spune:
felicia: am facut ieri test si a iesit negativ, ca de obicei, asa ca nici la mine nu sunt sperante. Acum sunt super bucuroasa si emotionata pt ca sapt viitoare plecam intr-o vacanta de 16 zile!!! far-far away (vezi Shrek)
bubuleana
Avalon spune:
Fetelor, hai treceti la masuratori aici, Meda e bine, am luat legatura cu ea, nu a vrut sa va sperie.
Eu zac rapusa de o raceala, dar sper sa-mi revin curand.
Bubu si Felicia, poate ne dati vesti bune!
Fetelor, eu o sa lipsesc o vreme de pe forum, nu ma dati disparuta ca ma intorc eu!
Laura Ioana spune:
Avalon multumim pt vestile despre Meda, ma bucur ca e bine!Multa sanatate si tie
Bubuleee pleci in vacanta? Daca vine bebe acum, mai pleci?
Tie iti vin rusii in Z28 sau dupa 28 de zile, adica in Z29? Ca vreau sa stiu cand ne bucuri cu un test cu doo linii
Poze Laura
bubuleana spune:
Avalon: dar unde pleci draga noastra??
Laurica: la mine cand ovulez cu ovarul stang care e mai mic am CM de 27 zile iar cand ovulez cu ovarul drept (care e dublu ca marime fata de stangul, apropos de masuratori) am CM de 24 zile, cel putin asa a fost in ultimele 2 luni. Acum a fost de serviciu ovarul stang
si daaaaaa, plecam in vacanta!!! sa nu ma dati nici pe mine disparuta! ma voi intoarce pe 6 februarie!!! dar mai e pana plec, adica pana pe 21 ian! de-abia astept!
bubuleana
Roxali spune:
Bine ca nu-i nici un bai cu Meda...Biby cica n-ar avea extrauterina , ne va spune maine in functie de a doua analiza si control.
Bubu te duci la munte sau undeva "mai la caldut"??
Cred ca Noela pune ceva la cale...tace si le face prin alte parti...avea programare azi la doctor?
Ali
Laura Ioana spune:
Bubuleee nu vrei sa ne zici unde te duci, haaa? Cred ca in Tunisia! Am nimerit?
Poze Laura
bubuleana spune:
uite unde era curioasa mica
gata cu tunisia, acum mergem mult mai departe, in caraibe
am zis sa luam toate zonele la rand sa vedem unde vrea bebe sa fie conceput Desigur, glumesc...asa imbatranim si tot n-ajungem sa incercam in toata lumea
bubuleana