Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bine faci, Floricico ! Fara speranta... nu am mai avea mare lucru... stii tu legenda despre cutia Pandorei!
Ali, nu sun convinsa ca sunt chiar o lady in societate, desi incerc! Asa, as fi o adevarata femeie, conform definitie tale!
Bubuleano. venira sau nu venira?
Motzunica, nu mai intri pe la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Floricico: sa-ti traisca finutul!!! si asa zici...hmm....fecioarele fac bebei anul asta...pai si eu si sotul suntem fecioare...asta-nseamna ca el face unu' si io unu' sau fac io 2 pt amandoi

bey fete (ne)cuminti...nu-i loc in avion, mai ales la toaleta, eu de-abia am loc singura in toaletele alea, atat sunt de mici si credeti-ma ca n-am "decat" 64 kg iar sotul 90 kg...oare unde-om incapea amandoi??? poate daca punem pilotul automat si luam locul pilotilor in cabina lor....hm deja am o viziune ...devine interesant...

felicico: nu venira, si cu problema lu' biby uitai complet de testul meu dar mi-am luat unul sa-l fac maine dimineata. voi fi Z29. La tine venira sau nu venira???

bubuleana

Mergi la inceput

roxy: pai mama, eu am luat exemplu' lu' ingeras, ca tot "sufar" de aceeasi infertilitate inexplicabila, fac un altfel de FIV adica vacanta exotica si asa m-am hotarat sa fac cate 1-2 "FIV-uri" din acestea pe an ca-i mai frumos, si-un pic mai ieftin si mult, mult mai frumos

bubuleana

Mergi la inceput

Nici la mine nu venira ... da io nu fac test!

Mergi la inceput

feli: dar la tine cat dureaza CM-ul? mai ai sanii "inmuiati"??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Flori mai lejer cu munca si baga si tu ca Bubu o vacanta exotica...poate , poate.
Laurici toaleta e mica si daca mai trebuie sa piu si picioarele pe sus juma de ora.
Feli lasa mama ca si eu mai am momente cand ma dezbrac de ...caracter...nu ca la piata da inversunat ca macaronarii astia numa cu gandu la pupaza sant(de mai latini).
Noelaaaaaa...cu ce sa te momesc...arunc acu cu macaroana in tine.
Bubu nu umple valizele alea...indispensabilu si ochelarii de soare.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Vin si eu in noapte cu o intrebare. TB trebuie sa se mentina ridicata dupa ovulatie k sa fie bb, sau poate oscila si intre ca valori? Luna asta nu mi-am luat TB, sunt z32 si mi-as lua-o dimineata sa vad cum e. Voi sunteti cele mai indicate k sa-mi dat niste informatii pt k sunteti experte in probleme de genul asta.
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

ysa, din cate stiu eu si din ce am citit pe aici, TB trebuie sa ramana intr-adevar ridicata dupa ovulatie, daca e BB la bord, oscilatiile sunt destul de mici, iar daca vin uratii (sa dea DD sa nu-ti vina), TB va scadea. Bafta sa fie II !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Va pup si eu.
Floricica scumpa nu stii un horoscop in care taurii fac bebe anu asta?
Bubuleana si Feli haideti cu testele alea azi

Pupici la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Ysa, nu stiu cat te-ar putea ajuta temperatura, daca nu ai luat-o toata luna, si nici nu stii cat e de obicei in aceasta perioada a CM... dar, asa , ca un semn pozitiv, nu o certitudine, e bine daca e 37 cu ceva... Mai bine fa un test, daca ai banuiala ca ai putea fi !
Iepurica, n-are rost sa fac test, ca , vorba Bubulenei, sanii sunt "inmuiati" de tot... astept ... CM e variabil, parea ca s-a stabilizat dupa laparo la 28- 29 de zile, dar luna trecuta a fost la 24... asta este!
Ali, bv tie! Pai se pun macaronarii cu tine!?

Mergi la inceput