Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

uitai sa va zic ca mi-am mai luat temperatura : 35.6 .Asta-i temperatura de vampir...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

galusca, a venit vremea sa inveti sa iti editezi mesajele .... adik, atunci cand uiti ceva sa spui si vrei sa completezi mesajul ca sa nu mai deschizi imediat altul, ai pe bara de deasupra mesajului - cea cu icons-uri un block-notes (editez raspuns)pe care intri si modifici; k?

floricico, mai bine nu mai raspundeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jully spune:

Dragi viitoare mamici,
Va citesc de mult timp,dar nu am scris pana acum.
Apelez la voi pentru un sfat fiindca stiu ca ati trecut prin multe si poate puteti sa ma ajutati.
Maine voi fi in ziua 22 si vreau sa-mi fac o analiza din col.
Credeti ca ar putea afecta o posibila sarcina momentul cand mi se va preleva secretia din col?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

o stiam si eu pe aia "sunt o doamna...", n-o sterge Floricico, asa sunt o duamna si eu la volan
Vezi ca iti trimit adresa mea de mail sa ne coversam in ale astrologiei. Dar cum sa dispara mai asa un subiect??????? Atatea stupizenii zac pe aici si nu le sterge nimeni si subiectul asta sa dispara in neant, sa fie sters de pe fata pamantului Poate ma aleg cu un avertisment de data asta si ma lecuiesc si eu intr-un final de dependenta...
Felicia, ar fi de rasul curcilor, zau sa am acum un test pozitiv. Dar nooooo, nu cred!

July, eu aveam ieri posibilitatea sa fac un PAP dar am renuntat ca m-am gandit ca sunt in ziua 25 si nu ar fi bine sa se umble pe acolo acum... si ar mai fi ceva: cica analizele de secretie trebuie facute in primele 7 zile dupa menstra. Asa scrie in brosurelele astea de specialitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor ptr PAP nu-i nici un bai, pute-ti sa-l face-ti cand vreti mai ales daca aveti un dubiu.
Avalon m-am uitat si eu la acel subiect foarte interesant ...duminca imi fac un pic de timp si-mi drag repejor un desen...sa vedem poate mi-or iesi ochii de cate zigo gaguri fac.

Ali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxali

Mai fetelor ptr PAP nu-i nici un bai, pute-ti sa-l face-ti cand vreti mai ales daca aveti un dubiu.
Avalon m-am uitat si eu la acel subiect foarte interesant ...duminca imi fac un pic de timp si-mi drag repejor un desen...sa vedem poate mi-or iesi ochii de cate zigo gaguri fac.

Ali

Undeeeee e? Ca vreau si eu sa citesc macar (daca e inchis)! Nici nu am apucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

E la Containerul Verde, adik aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=62

Fetele, desteptele lu mama, ia spuneti voi aiai la una care nu le stie chiar pe toate. Mi s/a pus pata si ma gandesc ca poate oi ramane closca luna asta (de ce gandesc eu asa, nu stiu, ca doar nu e cu nimic deosebit fata de luna trecuta sau de cea de acum un an...) Si ma gandesc ca daca pic closca, are ceva ca eu in ziua 6 am facut o radiografie si ca de atunci si pana acum am luat augmentin, 2 g pe zi? Ce aventuri am avut, am plecat la Predeal sa si eu la aer curat si cand incolo m-au luat cu salvarea de la Predeal si m-au dus la spital la Brasov unde m-au montat in aparate. Deci afecteaza, sau nu ousorul pe care nu stiu inca daca o sa il fac (vad eu sambata la eco)

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Aaaa, deci a ajuns la container subiectul, acolo e locul lui.

Nu afecteaza radiografia in niciun fel ousorul pe care-l vei oua, stai linistita. Era problema numai daca faceai radiografia dupa ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

mai duamnelor, credeati ca scapati de mine, nooooo, doar perioada agitata cu stat la cozi pe la finante, politie si alte alea, aseara n-avusei net, asa ca am lipsit motivat, parearea mea
Avalon, bravo draga mea, ai vazut, avea dreptate Mami cand se lua de piticii tai.maine mai ai un hop si pe urma astept sa-mi spui ce ai hotarat. hi,hi,hi da' poate nu mai e nevoie si semnezi si tu asa.
te mai astept pe mess

Mami, ti tzuc si pi tini, stii tu di ce,mai intai ca-mi esti draga di mor si pe urma pen ca ai grija de mine. bune tare flash-urle

Medutza mea draga, nu prea am ce noutati sa-ti dau, toate sunt asa cum le stii,usor schimbate in bine.io m-am facut bine la cap sau cel putin asa sper...adica m-am cam lecuit de coca, am inteles si accept totul natural; e prima luna din ultimii 2 ani jumate cand m-am " ferit" si n-am comis nimic in sensul asta.
e incredibil ce usurare pot sa simt,
cand nu mai tresar la fiecare "miscare" din zona pubisului.
oare ce-o fi?
pe asta n-am mai avut-o?!
s-o fi prins?
ah, n-am voie bere,
si nici nurofen cand ma doare spatele,
vai ma intzeapa , sau nu ma intzeapa , da de ce?
vine sau nu vine...poate totusi nu vine...

acum stiu sigur ca vine, ca daca nu, e nashpa

tu sa fii fata cuminte si sa gandesti pozitiv pentru puiul tau, stiu ca incerci, dar nu de ajuns, keep going
mi-e dor de tine, dar eu nu-s genul de om care, dat pe usa afara sa intre pe geam( e doar o comparatie!!!).intotdeauna imi pun intrebarea "oare deranjez?" si daca exista cea mai mica banuiala ca da, ma ushchesc cu viteza luminii. nu ca ar fi cazul nostru, doamne feri, dar trebuia s-o stii si p'asta. daca tac inseamna ca am un motiv.
ti pup dulci, dulci si sa stii ca din cand in cand, spun o rugaciune si pentru voi.

floricica
-i vesela ca de obicei, si da, ea fu tartorul duamnelor...cand am vazt prima oara expresia, nu m-am gandit la bank, desi recunosc ca-l stiam, ci am realizat ca in limbaj uzual, exact asa se pronunta si am ras cu lacrimi pentru ca suna al naibii de caraghios.

Ali, ntz, ntz, ntz!!! nu-i voie sa umbli la budunica,sau mai bine zis la colul budunicii dupa ovulatie, cand speri ca poate ai prins ceva, ceva. pentru ca se deschide colul, si se produce si o tzara de sangerare...nu-i voie...bad, bad, bad!
si hai nu te supara pi mini,ca nu mi-am retras ambasadele, doar ca sunt mai ocupata in ultima vreme si nu prea am ce sa scriu.io tot ti iubesc, jur pi roshu!

Miki, daca ai rabdare sa citesti, povestea duamnelor incepe pe la cap 144(sper sa nu ma insel)...si tu esti ca si mine? in plus la sobectul edometru...

gata!!!!!
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Noelo, parca nu am mai vorbit de un veac cu tine!!!! De cand te-astept! Fii atenta aici, ce zici ca tu esti doxa in chestiile astea, zice dr.Ionut ca fibromutul meu a crescut cica are 12 mm acum dar mi-a spus ceva ce nu stiam, stii ca mi-ai trimis tu poza aia sugestiva (am avut cosmaruri), mi-a zis ca e pe peretele exterior al uterului, e subseros cica si nu ar afecta sarcina... oare daca mai fac eu o stimulare fiv cat poate sa creasca? Adicatelea pot sa ma risc? Mi-am cam pierdut antrenamentul cu doctorii si fiind primul control dupa atatea luni l-am cam repezit pe bietul om care incerca sa-mi explice cum e cu laparoscopia, cu endometrioza si cu implantarea... el era asa amabil si eu intarziam la taxe locale unde ma astepta televiziunea la o coada enorma. In fine, in 2 timpi si 3 miscari l-am adus acolo unde doream: laparo+histero, dar inainte sa apuc eu sa zic ca le-as vrea pe amandoua parca mi-a citit gandul: DA, sigur ca se poate! Uf, cred ca sunt cam incorenta, dar adevarul gol-golut e ca mi-e frica! Maine ma duc la Tutunaru. Ce pot sa mai fac? Cred ca in virtutea inertiei o sa fac pana la urma ce am zis, dar am emotii... mai ales dupa ce m-a scuturat al meu cand a auzit ce am de gand, cica :"si aveai de gand sa vii acasa dupa operatie si sa zici, am facut si eu o laparoscopie???" Sunt ciudata? Sau e normal si corect ce vreau sa fac? Tot la fiv simt ca ajung, dar e aiurea ca vreau sa vad inainte ce e pe acolo?

Mergi la inceput