Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 26
irlandeza spune:
Ai dreptate DJ MAMA, las' ca trece repede o luna, si o luam de la capat. Ca pana la urma om razbi.
Noi 2 singurei
galuscuta spune:
Irlandezo - te admir pentru taria de caracter.O sa devii si tu mamica cat de curand, ai sa vezi
Fetelor - mie inca nu mi-au venit rusiiam luat 5 zile duphaston ...ce sa mai fac ? sa beau vin rosu?sa stau cu fundul in apa fierbinte?
galuscuta
irlandeza spune:
Galuscuta, trebuie sa fiu tare, ca daca apuc si o iau pe calea melancoliei, acolo raman. Si ma mai gandesc ca trebuie sa fiu bucuroasa ca toti ai mei sunt sanatosi, fara probleme majore si asta e suficient . Altii au probleme mult mai mari ca ale mele si totusi continua lupta, asa ca :" la lupta ostasii mei( gigeii)"
Noi 2 singurei
miki-miki spune:
Galuscuta aspirina ai luat? Dc sigur nu esti graviduta fa-o si pe asta. Upsarin dc gasesti in doza maxima prescrisa pe zi (efervescent). Sigur vine
Pup duamnele. Eu va citesc dar de scris nu am ce scrie.
Sunt si eu curioasa , de ce duamne? La ce capitol vad si eu de ce va duomnitzi?
Miki
galuscuta spune:
Miki - n-am luat aspirina ca luam MACA si apoi duphastonul.
Da' thromboass nu-i tot aspirina?ca mai am vreo 80 de pastile (asta mi l-au prescris dupa ET)...ce zici?
Irlandezo -
galuscuta
dj_mama spune:
miki, crede-ma ca nu mai stiu povestea duamnelor, stiu doar ca a plecat de la foare-de-colt si eu am intrat in hora si-am ramas asa jucand desi muzica nu mai canta ;
pai, daca asa e trendul pe-aici? trebuie sa tin pasul, ca nu recunosc nici moarta ca sunt stafidita (hai, mey, ca ma rasfatz )
irlandeza, poate-ti faci albastrul ala mai luminos in nume, sa iasa si la tine zorii de zi; si bubulina1 la fel, mai luminos, fetelor, mai luminos!!! 'la bulivar', birjar, la bulivar!' (ma sculai azi de la 5 ca am avut pe cineva de , drept pt. care la mine acu e cam pe seara
Roxali spune:
Ai mai Mikiduta, ne alintam si noi "duamnele" ca sa ne mai treaca de una, alta
Irlandezo pana la urma rezolva pupaza ta...ca se vede treaba ca tu erai baiu
Flori sa ai gura aurita...am jumulit aseara ratoiu(face rima cu barzoiu), ca tare ma mai durea ovaru stang...
Noelo nu ne mai zici si noua nimic...ai fost la taiere
Pup fetili si o zi buna productiva...
Ali
felicia_ spune:
Buna ziua, duamnele!
Eu incerc sa intru mai rar pe forum, sa controlez ceea ce pare a fi devenit dependenta... si daca nici nu am vesti... ma odihnesc si eu
Irlandeza, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina... ma bucur insa ca te tii tare!
Floricico, si eu am patit la fel luna asta : z 21, nu ma dor sanii absolut deloc, si pe mine ma dureau dupa ovulatie pana cu 2 zile inainte de CM... cica era lipsa de progesteron... luna asta am luat utrogestan, o fi de la asta...
Avalon, ar fi culmea (in sensul fff bun!) sa fi ramas luna asta!
Roxali, Dj_mama, Miki, Galuscuta
floarea de colt spune:
eheee veni feli in vizita.....trebe bairam...pt asta..
si bairam facem si pt mami..ca se da stafidita...da io stiu sigur ca arata mai bine decat mine...tinerica...de mini...
feli da io credeam ca e pe dos cu durerea de sani..ca inseamna ca e prea mult progesteron....sa vezi...ca ,inca nu le stiu pe toate..cum credeam...
ideea e ca nu inteleg dici nu dor...ca ,daca tu le-ai dat ceva , io nu le-am tratat cu nik...
te pomini ca se regleaza de la sine progesteronu ista...
iar chestia cu dumanili ,e drept ca io am scos-o...da asta pt ca o tin minte de pe vremea facultatii , era vb unei tipe mai suie din camera de camin, ea zicea tot timpul...SUNT O DUAMNA CE P... MEA!!
Completati si voi cum va trece capu punctele ....sper numa sa nu ma dea afara adminii ca vb prostii...e doar o gluma...inofensiva..daca trebe o sterg..
pupam..
galuscuta spune:
si pe mine ma dor tzatzili inainte de rusi de nu mai pot , asta-i un semn foarte clar la mine ca vin invaziile...acu' n-am nici macar un fior , deci oi mai astepta si-oi spera sa-mi vina ....macar de n-ar veni dintr-un motiv placut da' nu asaaaa....io m-am saturat de intarzierile astea
salut si pup fetele
Miki - io merg azi la farmacie sa-mi iau aspirina cea mai tare
galuscuta