Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 25
Roxali spune:
Angelique si eu il intreba-i daca nu cumva a visat urat sau daca nu cumva e vreun clarvazator.
Ali
irlandeza spune:
Ali, ma mir si eu de ce mi-a spus, pt. ca anul trecut tot la aceeasi doctorita am fost cand am pierdut si nu mi-a zis ca am asa ceva. Doar nu mi s-o fi schimbat uterul intr-un an? Oricum merg la control in Ro. si in functie de ce mi se spune acolo o sa ma decid. Pana atunci ma rog lui Dumnezeu sa fie bine mai departe. La urmatoarea sarcina v-a trebui sa stau in pat de cand voi afla ca am ramas ( asa am decis noi). Cel putin primele 3 luni. Sper sa se intample cat mai repede.
Voi cum stati ?
Noi 2 singurei
amameda spune:
Imi pare rau Irlandeza.
Mami, ce mai faci? Vad ca te-au lasat duamnele cam singurica.
Imi amintesc (sigur) ca imi spuneai ca Tzuca (pe atunci nu avea nume, acum ii mai spunem si Tzoaca)va apare sigur in momentul in care ajunsa la o rascruce importanta a vietii voi alege calea care nu-l prea ia in calcul. Ei, gura aurita ai avut. Am ales si el ( fiindca toata lumea spune ca e un el)a aparut si a dejucat teatral toate planurile. Am renuntat la un post si la doctorat fara sa spun cuiva de ce.Lucrul acesta a avut urmari si de 2 luni sunt hartuita cu telefoanele.Astazi totul s-a terminat(sper) insa am fost socata sa aud ca am renuntat la toate acestea fiindca sunt in divort cu sotul meu. Toata ziua ba am ras ca proasta, ba m-am enervat la culme. Nu reusesc sa-mi revin... M-am jelit destul si nu prea imi sta in fire. Vreau sa aud vesti noi de la tine, de la Avalon,Noe,Floricica. Am vazut eu ca cineva e in asteptare dar nu indraznesc sa deranjez...
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-e tare dor devoi si de schimbul de mesaje nocturne ,cu bulina.
MEDA 15 +
floarea de colt spune:
MEDO , lumea in care traim e nebuna , iar la barfe ne pricem mai bine decat oricine pe lumea asta , noi romanii , lasa nu te enerva tu pt atata lucru , face rau la bumburuz , auzi , cand ai ramas ,ne-am dat toatele cu parerea ce o sa face meda ,oare unde o fi pagina aia sa vedem cine a castigat pronosticu...
mami , ce faci scumpa mami , cum merge treaba?
noela o fi in asteptare??si nici un semn nu da ....lasa paote o scoatem noi din barlog...macar asa putin sa ne bage in seama...
avalon ,tocmai am aflat ca are fata o pasiune ,si ma bucur ca am aflat poate mai facem schimb de informatii pe marginea subiectului...
turturica iar s-a dat la fund...
ma dau si io indata...pt ca am atatea de facut ca mi se face rau...
totusi ca sa fiu on topic putin sa nu ma dea mami ale afara de pe subiect ...azi ziua 19 , nu am nici un simptom da nici unul oameni buni , cel mai tare ma uimeste faptul ca nu ma dor sanii , deloc.
asa ceva nu am pomenit...pt ca de luni de zile ma dureau si din ziua 10 in continuu pan cu 2 zile inainte de a ma invada torentu...
e clar nici luna asta n-am dat lovitura...asta e gheneon , mergem mai departe...astept torentu si apoi fac iar un plan de bataie..
pupam pe toate cu drag..
Roxali spune:
Si eu is prin Z14, maine violez barbatu ca pleca pana duminica ...asa ca s-a dus ovulatia...macar voi da vina pe plecat.
Irlandezo pai a vazut mai bine anu asta daca si-a pus ochelarii de soare...nu apusei sa iei vreo pastila ptr mentinere mai ales c-ai mai avut probleme...
Daca nu mai apar actritele principale...Noela, Mami,Feli, Flori, Avalon,Dj mama...ma dau si eu la fund....
Ali
dj_mama spune:
buna seara!
meda, pai oleaca de vina n-oi avea si mataluta? dc. tot nu te mai interesa jobul, care era problema sa le spui pe bune motivul ?
cu asta, le satisfaceai si curiozitatea fireasca; eu nu ma pricep dar cred ca e foarte important sa figurezi pe o firma ca angajat si sa platesti contributia aia de sanatate (poate aranjezi la ultimul serviciu) ca sa primesti ajutorul ala dupa nastere ca sunt totusi 2 ani la mijloc si nu-ti strica
revin ... INTERVENIT CEVA
Avalon spune:
Helo, helo! Buna, dragelor!
Meda, ma bucur ca mai intri pe la noi! Cat despre gura lumii, stii bine ce se spune... lasa-i sa vorbeasca! Daca tu nu le-ai spus motivul, a fost nevoie sa creeze unul, nu? Important ca tu esti bine, burtica creste si sunteti viitori parinti fericiti!
Noela, sa stii ca am fost in fine sa fac ecografia aia de care ma temeam si totul e ok! Ziua 25 endometrul 13 mm (dr. parea destul de incantat in perspectiva unei sarcini), nu am chisturi. Un nodul subseros de 12 mm (in peretele exterior al uterului) care nu ar afecta in niciun fel o sarcina.
Mami
Floare de colt, poate ca la tine schimbarea de job va aduce si barza, ce zici? Eu am incercat (si am si reusit cu evenimentele din ultimul timp) sa nu ma mai gandesc atat de mult la rezultat... chiar am fost surprinsa cand a zis dr. "daca luna asta nu ati ramas gravida..." ma uitam la el de parca eram pe alta planeta.
Floricico, am tot cautat subiectul ca voiam sa-ti raspund si sa stam la taclale dar nu-l mai vad
Irlandeza, imi pare rau...
Turturico, planurile mele de vacanta au ramas, adica sper anul asta sa fac si eu un concediu ca lumea... Tu ce ai mai facut?
Pup toate fetele!
Editez: si totusi! unde a disparut subiectul ala cu astrologia fertilitatii???? a fost sters?
amameda spune:
Floricico nu te grabi ,inca nu stiu ce e, asa spun parintii ca ar fi baiat ( cred ca asta isi doresc).La eco am fost asa emotionati si fericiti ca totul era normal si riscul de alea alea redus incat am uitat spre rusinea noastra sa intreb ce sex are...
Mami, pe cuvant ca nu am nici o vina,tot circul a inceput cand am spus ca nu ma intereseaza noul serviciu. Sunt angajata undeva unde nu am nici o legatura cu binevoitorii mei (prof-ul la care aveam doctoratul & sfatuitorii lui) ceea ce-i dezavantajeaza fiindca nu ma pot controla. Nu voi fi vesnic datoare... Si apoi daca aceptam postul acum sigur boceam dupa bebe pierdut sau nenorocit.
Cat despre Tzuca nu vreau sa spun nimic pana cand nu sunt sigura ca totul e in ordine. Acum ma pregatesc psihic de triplu test si-mi tremura picioarele numai cand imi amintesc.
Avalon, ma bucur pentru tine si astept.
Noela nu scoate capul,sa ne spuna ceva?
MEDA 15 +
dj_mama spune:
... am revenit
ce spuneam? a, da! duamna meda, dar ce grava ati devenit de cand sunteti mamica de tzuca ; eu n-am zis ca era bine sa fi acceptat, ca nici nu stiam ce oferte ai tu; orice ar fi, tu esti fata desteapta si stii mai bine ce ai de facut; pe primul plan e bb, sa nu-ti reprosezi mai tarziu ca n-ai facut totul ca sa fie bine mai ales ca te-ai mai prajit o data; si cum umbla toate boleshnitele astea mai mult decat in orice an ... , mai bine masuri in plus; cu ceea ce nu sunt de acord este ca nu-ti controlezi emotiile in legatura cu toate testele aste, oooof!!! ca pe vremea mea nu erau accesibile toate aceste investigatii si spaimele erau mai putine; si dc. stii la ce te-ar ajuta? ca banuiesc ca oricum il pastrezi dar du-te si fa linistita testul ca sa alungi piticimea de pe creieras; si doctoratul o sa-l faci tu si pe ala cand i-o veni vremea lui; vad ca ai fost elev cuminte si ai retinut lectia de viata expusa cu atata maiestrie de catre dj_mama ; lectia 2 este ca in final s-au rezolvat toate cu ajutorul Lui Dumnezeu, dar altfel decat gandea mintea mea cea stralucita
si nu in ultimul rand, pareri de rau ca treci prin acest necaz IRLANDEZA ; STERGE-TI LACRIMA SI IA-O DE LA CAPAT CA N-AI INCOTRO
floarea de colt spune:
pupam duamnili...reunite toate...mai putin noela..care e plecata la colindat...heeh ..io fi ramans vreun rest necolindat...si tre sa termine duamna...
avalon...si io cautai de nebuna subiectu..da nu=i...ce zici ne bagam pe pm putin...mai schimbam impresii..
medo , bebele e sanatos sa stii ,nu mai iti fa atata mii si mii de ganduri rele...
roxi da doamne sa fie cu noroc...ovulatia asta...
irlandeza ,sincer , imi pare tare rau .....sa nu iti pierzi speranta o safie bine...
turturica iara nu-i...
mami ,cade obicei cu sfaturi bune...pupam duamna draga...
feli nu mai da nici un semn...pe unde o fi???
pupam pe toate si va doresc o zi buna...si mai ales...cu vesti bune pt cateva dintre noi...