Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 28
jully spune:
Avalon,multumesc. Credeam ca am pus o intrebare absurda, vazand ca nu-mi raspunde nimeni. Dar se pare ca ne-am pus aceeasi problema amandoua: sa nu-l zgandarim pe piticel, daca e cumva pe acolo.
amameda spune:
Vai, s-au intors duamnele in formatie completa. Ce fericita sunt! Vad ca problema s-a schimbat la toata lumea...
Avalon a inceput sa-si exploreze strafundurile poate gaseste vreo hiba de reparat.Fa-o si pe asta daca te simti tu bine dar sa stii ca mare multumire sufleteasca nu-ti aduce.Stii parerea mea despre cautatul cu lumanarea in pivnita asta prost mirositoare a medicinii. Ti s-a facut dor de Tutunaru.... Dar poate ca n-o mai fi nevoie. Roag-o pe Mami sa deschida urmatorul capitol la Endometru ca are mana buna. Eu pe mana ei am mers. A nu se intelege ca io si Mami... Ca io acum chiar sunt in post negru. Am si uitat cum arata.
Noela imi fu dor tari di tini.Of,of, inimioara me... Bine ca dai un semn ca ma cam chinuiam prin alte parti sa vad ce faci. Ma gandeam ca te-ai taiat si acu te refaci. Am dat si de intrebarile tale timide despre Diphereline. Si cand colo ea se da batuta tocmai acum cand scazu soriciul. Atitudinea ii buna dar trebe copletata cu jumuliri de barzoi (fara tresariri la gadilarile in endometru si ovare).
Sar'na de gandurile bune. Is mai impacata acu cu analizele.Si te rog,esti invitata mea si pe usa si pe geam...
Floricico , de ce chef vorbesti. Io n-am fost invitata la nik si sunt o duamna ,sigur. Si de ce zici ca Mami se da ...
Mami eu iti trimit un ca m-am cumintit. Astept linistita plina de pozitivism porcariile alea de teste de sapt viitoare. Mercic de incurajari. Sunt tare , sunt rea...
duamnele mele.
MEDA 15 +
noela_carmen spune:
Medutza mea, inca nu m-am taiat, dar o voi face pana la urma, trebuie sa dau de big M., e mai dificil, da voi reusi pana la urma.rationamentul hotararii mele o sa-l explic mai pe larg la "fibrom", da' nu acum, ca ma grabesc...
oricum voi anunta, nu plec io asa, ca am de lasat si un testament, in caz de ...doamne feri sa aiba cine sa-mi indeplineasca ultimele dorinte
Avalon , si mie mi se intampla adesea, daca am vazt ca nu esti, m-a evaporat repede. am gasit mesajul tau abia dimineata,
pare rau, da' recuperam azi
BAFTA azi!!!
o zi buna tutulol...aaa si we placut...ce mai trece timpul...deja e februarie...of,of, mai, mai...
galuscuta spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
galusca, a venit vremea sa inveti sa iti editezi mesajele .... adik, atunci cand uiti ceva sa spui si vrei sa completezi mesajul ca sa nu mai deschizi imediat altul, ai pe bara de deasupra mesajului - cea cu icons-uri un block-notes (editez raspuns)pe care intri si modifici; k?
floricico, mai bine nu mai raspundeam
[red][/redDJ Mama- cer umil scuze, nu ma
galuscuta
dj_mama spune:
salut toate duamnele!
mai intai, a se biciui galushca asa, pentru amuzament;
apoi ii spunem Avalonei ca e normal ce vrea desi imi venea sa suflu in lumanarea aia din pivnita;
mai pupam o data toate duamnele si ne intoarcem la lucru
azi mi-a tot venit asa sa sugrum si eu putin pe cineva;
neavand pe cine, mai biciuim putin galusca si plec
... mai revin cand o disparea
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrebare. O dereglare hormonala poate influenta temperatura bazala? Eu imi masor temp in fiecare dim si o am 37-37.1( am masurat-o in ultima sapt) si am 2 sapt de intarziere a CM. Se poate sa fie de la dereglare? Merci mult
Roxali spune:
Iazmin si de a dereglare, infectie...sau cu ochisor...baga repede un test...ai mai avut probleme de genu asta.
Ali
Flr spune:
am o intrebare nu stiu daca e bine ce gandesc,fac stimulari de ceva vreme si ..nimic acum iau pauza de clomifen,numai ca de atatea luni nu raman analizele sunt la zi si ale mele si ale sotului,si eu ce cred e posibil sa fie ceva la endometu??poate nu e primitor cu ouletul meu??dar daca ar fi ceva s-ar vedea la echo??are marimea buna dar totusiapelez acum la fetele care stiu ceva despre asta