Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani noela! sa traiesti,sa infloresti,si pe barza sa primesti! na ca mi-a iesit instantaneu! sa dea DD sa vina bb si sa ai o sarcina fff usoara cu finalizare de milioane!si sa fi sanatoasa ca in rest se rezolva toate pana la urma.....
si un

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

NOELA la multi ani si nu pierde speranta fata draga
Felicia si Flori bine ca mai dati si voi un semn de ...viata, ovulatie sau
Salut noile fete...
Eu raportez is ziua 5...si astept

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dumnelor,
m-ati dat pe spate, si la propriu si la figurat.
sa va zic di ce:
pentru ca io din fire sunt mai modesta, si nu ma asteptam sa ma urati asa fumos, si pentru ca floricica m-a indemnat sa fac pacate bahice, am beut un paharel de "sange de taur" si am cazut efectiv pi spati.
si asa eram muta, am muzit di tat. da sa stiti ca n-am fost egoista , am baut si-n cinstea voastra si daca Dumnezeu va auzi rugamintile mele pentu voi,
o sa ploua cu de toate,
sarcinile vor fi duse pan'
la capat toate,
si in anul asta, mame
intr-un fel sau altul,
vom fi cu toate!!!

e de la vin...

fetelor, va pupsi va multumesc tuturor, ca macar virtual sunteti alaturi de mine, si tot ceea ce-mi doriti voi mie, sa se intoarca inmiit catre voi.

am zis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

La multi ani, Noela, iti doresc si eu multa sanatate si fericire, si sa dea domnul sa iti aduca multa liniste in suflet, si un BB cat mai repede. (stiu ca e ceva timp de cand il istepti). si din partea mea.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

heheheh , stati asa ca nu ma opresc azi..
ia cititi voi ceva frumos despre varsta...mai jos:

Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa "imbatranim" este in copilarie? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an.
"Cati ani ai?" "Am patru ani si jumatate!" Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani ...si jumatate. Da, dar ai patru ani si jumatate... Asta e diferenta!
Ai ajuns adolescent, acum nu te mai pot opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai?" "O sa am 16!" Poate ca ai 13, dar vei avea 16! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta.... ai 21. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 21 ani! YESSSS!!!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici? Parca ai fi lapte batut! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula? Ce s-a schimbat?
Ai DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa! Pune frana, o iei razna.
Pana sa bagi de seama, AJUNGI de 50 si toate visele s-au spulberat. Dar, asteapta!!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta!
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI de 50 si IMPLINESTI 60.
Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta": astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet: O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:30; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici !
In anii 90, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92" Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100,
devii iar copil "Am 100 si ...jumatate!"

Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate....
Sa ne vedem sanatoase la 101 ani!!!
auzii noelooo????????de muta oi fi tu muta da de surzit inca nu....

pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

floricicoooooooooo, ai fost bestiala!!!
hai ca am ras cu pofta, si e prima oara pe ziua de azi. sar,na di 100 di ori.
inca un paharel in cinstea ta.

iuca
ai rostit cuvantul magic...liniste!
atat mai caut, sper s-o si gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

heeeei! hai sa mai cinstim un pahar daca tot s-a'nserat si sa eu cherchelitele si viitoarele linistite
mi-a placut, mai, invitatia de intalneala la 100,5 ani
noroc ca avem pe forum si un pe-aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Noela: vin si eu sa-ti urez " La multi,multi si fericiti ani!".

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, eu sunt suparaaata..... In ziua zece, endometrul de 3,8! Ce folos ca foliculul (pe ov drept!) era de 21mm... e clar ca e de la stimulare (cu ovamit), dar chiar asa? Ce sa-i mai fac sa creasca??? (Am luat luna asta doar maca, si din cand in cand, ceai de napraznic... )Ca la valoarea asta... nici o sansa! Merg miercuri dimineata, dar ma indoiesc ca va creste suficient ... Stei cineva ce as putea lua, cu efect rapid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru
e prima luna in care dupa stimulare cu citrat de clomifen mi s-a dat sa fac pregnyl
ce-mi puteti spune despre el ca pe site la Organon (firma producatoare) nu am gasit mare lucru

Multumesc mult

Mergi la inceput