Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

pana la sase ne cinstim pentru aia 38 si dupa pentru 38 si un pic.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru
e prima luna in care dupa stimulare cu citrat de clomifen mi s-a dat sa fac pregnyl
ce-mi puteti spune despre el ca pe site la Organon (firma producatoare) nu am gasit mare lucru

Multumesc mult

Pregnylul face foliclulul sa se sparga. Sa nu faci un test de sarcina mai devreme de 14 zile pentru ca ti se pozitiveaza tetul. E posibil sa ai dureri de sani (eu am avut). Mai multe poate stiu fetele, eu atata stiu

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

multumesc mult pentru raspuns
va tin la curent cu ce se intampla
nici o problema cu durerile de sani, la cate am tras ce mai conteaza si o durere de sani
da dea DD sa fie cu noroc

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

felicia, pai ce doctor ti-a dat ovamit fara estrofem? se stie ca asta face ovamitul-clostybergitul (nu stiu dc am scris corect)
trebuia sa-ti fi dat 5 zile estrofem
doar dc nu ai deja estradiocul mare si atunci trebuia stimulare cu altceva care nu necesita asociere cu estrofem

sigur ca va mai creste dar mai mult de 6-7 nu cred ...
dc faci inseminare, la un dr. la care ma gandesc eu acum, poate sa te si minta ca ai endometrul de 7 mm ca sa-ti faca ... dar majoritatea sunt onesti, totusi
mai stiu un caz care a ramas gravi cu endo de 6.5 dar mai mic, nu prea cred ca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Dj_mama, si estofemul de cand se ia? Ca sa stiu alta data... sau sa mai spun si altora, sa nu pateasca la fel ca mine... eu n-am estradiolul mare... nici nu fac inseminare, voiam doar sa obtin ovulati epe dreptul, ca acolo e trompa buna... dar se pare ca a m mai bifat o luna... nici macar nu e nevoie sa mai astept ca sa stiu rezultatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata
Fetelor am nevoie de ajutor. Stiti cumva daca tratamentul cu diphereline pozitiveaza un test de sarcina? Adica daca la 12 saptamani dupa ultima injectie cu diphereline poti avea un test pozitiv? Ati auzit de cazuri care dupa tratamentul cu diphereline sa nu le mai fi venit ciclu si sa fi ramas insarcinate?
Am mare nevoie de aceste raspunsuri cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Felicia, offf, mai fata draga...ce sa-ti zic?...O sa mai creasca endometru, mai ales ca ai luat si Maca si eu cred ca o sa-si faca treaba...Insa e micutz rau...Dar nu se stie niciodata. Si eu stiu ca endo tre sa fie cam 6-7 minim ca sa se prinda bebe si iti tin pumnii stransi sa reusesti! De multe ori in viata ni se demonstreaza ca ne inselam asa ca eu sper cu tine si pentru tine, bine?

Dj_mama, voiam sa-ti multumesc pentru info cu estrofemul, nu stiam. Ba chiar sunt surprinsa pt ca recent o prietena care merge la un dr. extrem de renumit a primit stimulare cu ovamit si...atat!!! Bine ca n-a mai apucat sa ia pt ca a ramas gravidutza ...Insa taaaaaaare ma mai minunez aku....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

felicia, poate s-a inselat medicul, zic si io asa...
ma gandesc ca numai cu naturiste nu vei reusi sa-l ingrosi prea tare, dar nici estrofemul nu stiu sa-ti spun cum se ia... pulbere de marar ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Fetele experte in endometru poate ma lamuriti si pe mine intr-o problema
Pana in Z21 TB a fost 36,3-36,5, la eco s-a vazut endometru gros 13mm, in Z29 test super pozitiv de ovulatie, TB incepe sa creasca variind intre 36,7-36,9. Azi (Z41) si ieri TB 36,6 , deci sigur maine imi vine .Oare cat o fi de gros endometru acum sau cat s-o mai fi ingrosat pana la ovulatie?Mai am vreo speranta sa fiu
PS E prima luna cand am un ciclu atat de lung
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

AdelaMaria, multumesc frumos pentru incurajari... dar nu prea mai are rost sa imi fac sperante... am luat si pulbere de marar (e drept ca nu chiar in mod regulat0, ca nu suprot mararul), am luat si ceai de napraznic din cand in cand....
Teomaria, nu inteleg: in ce zi aveai endom de 13 mm? Cand ai facut eco nu ti-a zis si de foliculi? Oricum, endom e f bun!

Mergi la inceput