Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

la multi ani,NOELA!
Azi e si ziua sotului meu!
fetele,in cazul chistului ovarian operatia se numeste tot
laparoscopie?chistul are 8 cm.
multumesc pt. primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

duamnelor,
primesc cu mare bucurie felicitarile voastre, stiu ca sunt din suflet,sau cel putin asa imi place sa cred,si daca pana acum m-am tinut tare si nu am plans , voi ati reusit sa ma faceti sa lacrimez.
nu stiu ce reprezinta aceste lacrimi,tristete, bucurie,poate putin din fiecare. de fapt, habar n-am ce simt,sunt confuza...
cert e ca nu pot vorbi,abia stiu sa raspund la felicitarile pe care le primesc...
nu stiu ce imi va oferi acest nou an,dar cu siguranta ca va fi unul de mari incercari pentru sufletul meu...de fapt inca unul adaugat la cei 38 abia impliniti.
ma feresc sa fac bilanturi, pentru ca as ajunge sigur la "padure", si chiar nu e cel mai bun moment pentru asta. il rog pe Bunul Dumnezeu sa nu ma uite si sa aiba grija de mine, de familia mea,de prietenii mei ...de fapt de noi toti.

va pup pi toati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, LA MULTI ANI!!!!!!
'mooooosuleee, ce taaaanar esti!' mai stii slagarul andrelelor?
da, mey esti tanara, sa nu-ti mai fie necaz
ce sa mai zic io? sunt nebuna - da' ma tratez cum se zice

floricico, da, irlandeza e graviduta dar a scris pe la alte topice
ajunge ea si pe aici
tu vorbesti de strans randurile? ne asmuti si pe urma dispari ... dar io te inteleg, stiu ce e la c..ul duamnelor economiste acum cu intrarea in UE, cu noua legislatie, off-of! mey-mey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adifle spune:

fetele,de ce nu ma vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Of, of, mai mai! Ca-mi vine sa-mi iau campii si sa-mi schimb meseria , cine m-o fi pus...

Noelo, uite intre 2 drumuri alergatura si hartoage cat cuprinde vreau sa-ti cant o serenada, iubita Nu-ti cant din aia de care ascult eu, ca o iei la fugaaaa, iti cant una de suflet Hai noroc, petrecere frumoasa! Si nu mai plange, ce-o sa ne aducem aminte de anisorii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hai, Noela draga, lasa supararea... LA MULTI ANI cu sanatate !
Avalon, ma bucur ca in sfarsit "te-ai reglat"... da-i bataie!
Floricico, sa inteleg ca ai de gand sa intri mai des?
As trece-o pe Irlandeza pe lista... astept totusi sa bage un ochi si pe aici! FELICITARI, Irlandezo!
adifle, imi pare rau ca nu pot sa te lamuresc, de problema chisturilo m-a ferit oamne-Doamne deocamdata... Sa iti traiasca sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

duamnelor, primesc cu mare bucurie felicitarile voastre, stiu ca sunt din suflet,sau cel putin asa imi place sa cred

Te indoiesti de asta, Noela? Hai, capul sus, bucura-te de aniversarea ta! Noi suntem alaturi de tine...

Felicitari Irlandezei, acum am aflat si eu.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

offfffffff, mami

ai si tu dreptate, da' cantecul ala vorbeste de un mos!!!
e si vreo varinata cu babe?
hi,hi,hi
ia imagineaza-ti cum ar suna:
"babutzo, ce faina esti..."
ceva de genul, "ce bine arati pentru varsta ta!
de-a rasu', plansu', nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Noela ma alatur si eu fetelor care-ti canta
MUULTI ANI TRAIASCAAA,
MUULTI ANI TRAIASCAAA
LAAA MUUULTI AAAANI!
Sa fii fericita, implinita si iubita! Sa ti se indeplineasca toate dorintele, dar in primul rand cea de a avea un
Imi place ca s-au inviorat fetele, de cand au aflat ca e ziua ta
Muuuaaahhh pt toate fetele

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

mami scumpa ,apai cum io asmutesc lumea si apoi dispar?!!!
uite azi am cerut cu disperare o "regrupare de trupe" si ai vazut ca ne-am regrupat repede....mai ales ca avem si o zi aniversara....ohoo ce as mai bea cu noela si cu toata trupa de duamne nebune...
avalon stie dece.... , asa imi vine cate-o data sa dau cu ,cutitu in piatra!!!!
hai noela , continua tu melodia...ca tot iti fac fetele serenade pe aici ,credeai sa pot io sa scap momentu...

nu-i asa noela...ca am trage o bauta de aia de picat sub masa....

ca veni vb de baute tre sa va povestesc una...prima si ultima mea bauta a fost pe vremea studentiei...
anul 3 , inainte de un examen la care abia citisem ceva...in seara cu pricina , toate fetele din camera de camin , ne-am dat intalnire la terasa din fatza universitatii...booonnnnnnnnnn , cica iesim ca neste DUAMNE , la un suc...si sucu s-a facut o bere neagra ,si , io dupa o bere deja radeam ca ,vacuta la poarta noua , si mai dam gata inca un rand de bere , deja eram pe sub masa...toata sarada asta a durat pana pe la ora 1 noaptea..cand sa plecam , cred ca deja bausem a treia bere ,ceea ce era ohoooo,muuult prea mult de dus pt mine...va spun sincer ca nu ma puteam ridica de pe scaun , niciodata in viata mea nu am patit asa ceva,...faza nostima era ca ,constiintizam gradul de alcoolizare in care eram si mi se parea asa comic sa radeam cu sughituri de mine si de restul fetelor ...

ok..in cele din urma ne-am urnit toate de pe terasa , eram toate 5 fete in diverse stadii de betie , cert e ca ,ne tineam de brat una pe alta , si radeam de spargeam...nu stiu ce figura aveau chelnerii si ce ziceau de noi..in sfarsit...
cert e ca ,as mai trage o bauta acum cu noela..sa tinem minte mult si bine ziua cand a implinit ea frumoasa varsta de 38 ani!!
felicitari irlandezei pt reusita...

Mergi la inceput