Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Catalina multumim pt mesajul de incurajare. Fetelor eu nu mai inteleg nimic. Poate ma ajutati si pe mine, va rog. Eu sunt in a 30 zi de la ultimul CM si observ in continuare acel mucus asemanator cu albusul de ou, care se zice ca ar fi de la ovulatie. Problema este ca eu am aceasta scurgere aproape in fiecare zi, deci nu are cum sa fie de la ovulatie ca nu ovulez in fiecare zi. Bine, nu tot timpul are aceeasi culoare si consistenta, ca sunt zile cand scurgerea este alba, insa ma surprinde ca acum cand ar trebui sa-mi vina rusii am in continuare aceasta scurgere. Voi ce credeti ca ar putaea fi? Merci mult . Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Catalina, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi! Cum mai trece timpul... imi amintesc ce ingrijorata si nelinistita erai pe la inceputul sarcinii.. ma bucur mult ca totul e bine!
Monig, bine ai venit printre noi! Bineinteles ca te primim si vom incerca sa te ajutam, cum putem!
Iazmin, mucusul anunta ovulatia, care are loc peste vreo 2 zile, deci e firesc sa observi in mai multe zi: la inceput mai alb si cremos (nu se pune), apoi transparent (cel bun), apoi devine iar albicios. Dupa, in ultimele zile ale ciclului, mi s-a intamplat sa observ si eu ceva asemanator cu acel "albus de ou", mai putin... nu cred ca mai conteaza.
Angelique, imi pare rau... e tare aiure cu dereglarea asta...
Dj_mama, Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

catalina, ce ma bucur sa aflu vesti asa de bune.
sa va traiasca baiatul si sa fiti sanatosi si fericiti
am schimbat niste PM-uri despre dr. Neamtu, mai stii?
nu de putine ori am vrut sa intreb de tine dar am zis ca sa nu dau cu batz-un balta in cazul in care s-ar fi intamplat ceva; tin minte ca era ff cald afara, tu la serviciu sangerai sau nu stiu ce lesinuri si n-avea cine te duce la spital
parca vorbeai atunci de cerclaj ...
nu eram sigura ca asta era nick-name-ul tau si mi-era ca dau peste altcineva ca am vrut sa-ti dau pm sa intreb daca esti ok
ma bucur mult
ai facut bine sa scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by iazminn

Catalina multumim pt mesajul de incurajare. Fetelor eu nu mai inteleg nimic. Poate ma ajutati si pe mine, va rog. Eu sunt in a 30 zi de la ultimul CM si observ in continuare acel mucus asemanator cu albusul de ou, care se zice ca ar fi de la ovulatie. Problema este ca eu am aceasta scurgere aproape in fiecare zi, deci nu are cum sa fie de la ovulatie ca nu ovulez in fiecare zi. Bine, nu tot timpul are aceeasi culoare si consistenta, ca sunt zile cand scurgerea este alba, insa ma surprinde ca acum cand ar trebui sa-mi vina rusii am in continuare aceasta scurgere. Voi ce credeti ca ar putaea fi? Merci mult . Pupici

Iazminn, s-ar putea sa ovulezi sau s-ar putea sa-ti vina ciclu - la mine asa se intampla. De cate zile e ciclul tau? Daca ti-ai lua TB ti-ai putea da seama usor in care faza a ciclului esti. Eu folosesc si teste de ovulatie : luna asta m-am dereglat rau de tot,dar stiu sigur ca am ovulat Z29 -test super pozitiv, dupa care TB a crescut de la 36,3 la 36,8-36,9-36,7-36,9, dar azi dimineata Z41 era 36,6 si stiu sigur ca daca si maine e asa sau mai mica(36,4)vine ciclu - mi-a aparut si putin mucus albicios, deci cred ca se elimina acel "dop" care in cazul unei sarcini ar trebui sa protejeze colul de vreo infectie. Asta e , cred ca ma paste o HSG,luna viitoare..
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna duamnili meli dragi!!!
dj mama uite ca am revenit printre voi dragelor , e adevarat ca , am preferat sa va citesc din umbra fara sa imi fac simtita prezenta ,da ,nici nu aveam prea multe sa va zic...
am vazut ca si noela doar ne a anuntat sec ca e in ziua 1.oare chiar nu mai avem nik sa povestim ,asa ca in vremurile bune,cand faceam haz de necaz aici toata trupa de duamne nebune...

nici meda nu ne mai da un semn de viata sa fim si noi linistite ca totul decurge bine...
oare a aflat de ultima noastra bucurie , ale ,va avea un bebe mic..

felicia ,a ramas pe baricade ,avalon e disparuta in misiune , hai fetelor sa refacem randurile...

va pup pe toate si va doresc spor la bb....

despre mine , azi ziua 10 , din ziua 7 am inceput sa prestez odata la doua zile , pt ca ,mi s a dereglat atat de mult cm ,incat ,nu mai stiu nici eu cand ar trebui sa am ovulatia!!

imi propusesem sa fac luna asta o monitorizare , si chiar o minima stimulare ,dar din cauza programului la munca extrem de incarcat , nu am avut timp de mine...
ramane doar sa ne tinem de programul asta ,din doua in doua yile si cum o vrea Domnul.

pupici Duamnelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor-frumoaselor, duamnelor-dragutelor, eu sunt foarte bucuroasa ca m-am reglat in sfarsit dupa fivul asta, am avut ovulatie fix in ziua 14 ca pe vremuri! Raportez, in ziua 13 test de ovulatie puternic pozitiv cu linia de test mai rosie si mai groasa ca linia de control. Yupeee!
Meda e foarte bine, stati linistite ca am vorbit eu cu ea, bebe creste frumos! S-a bucurat pt Alé si a zis ca ne asteapta pe toate sa trecem dincolo, la gravidute!
Vreau s-o felicit pe Irlandeza!
Pup toate duamnele, bafta la testari si monitorizari!

Mergi la inceput

Felicia, ma bucur ca ne-am cunoscut, mi-a facut placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

duamnelor,
io azi, 22.01.2007 la ora 6, am implinit 38 de ani...
uitati-va la maimutzelele de mai jos, ca sa intelegeti prin ce trec:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

NOELAAAA ,LA MULTI ,MULTI ANI DUAMNA DRAGA!!!
sa ne traiesti ,sa fii sanatoasa si sa iti aduca noul an ,bebele mult dorit!!!

nu fi suparata pt ca a mai trecut un an , spune ca esti mai bogata cu un an de experiente,trairi,momente frumoase sau mai putin frumoase , important e ca TRAIM,si traim frumos ,sau cel putin incercam !!

Avalon ,felicitari pt testul de ovulatie ,haida ,dati bataie si prestati !!
poate luna asta o fi cu noroc....

Ne bucuram sa stim ca meda e bine , o pupacesc toata si in special pe burticuta!!

ce e cu irlandeza , io nu stiu nik inca !!!!
vreau vesti ....

pupiciii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, Noela!

Iti doresc sa ai parte numai de bucurii, sanatate si belsug, fericire si succese! Si sa mai ai parte de o cocutza anul acesta, asa iti doresc din tot sufletul!

Mergi la inceput