Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Angelique acum am citit mai bine cum de ai mai avut asa o intarziere...ce iti spusese data trecuta doctorita??
Mai fetelor cred ca pana la urma ne dereglam cu tuatele pe ici...off cred ca stresu ne manca pe toate

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Bine ai venit Adifle! Binenteles ca te primim printre noi.
Fetelor, va rog, cititi ultimul penultimul meu mesaj si spuneti-mi si mie parerea voastra. Voi stiti mai multe decit mine. Please.

Cred ca ai ovulat acum vreo 3 zile - daca e sa ma iau dupa teste si dupa TB si dupa mucus... In ce zi a ciclului esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, Fetelor
Teomaria , acum trei zile am avut TB 36,7 adica temperatura mea normala, mucusul era mai lipicios, dar nu in totalitate transparent iar Testul Dr. Sigur avea doua liniute, dar una era roz pal, iar in prospect scrie ca in acest caz e negativ: liniutele trebuie sa aibe aceeasi culoare inchisa, in caz ca e pozitiv. Ieri si azi TB a fost de 37,9 dar mucusul e iar alb, nu se mai intinde deloc, iar testele au avut o singura linie. Chiar ca nu mai stiu ce sa cred, sunt complet derutata, pentru ca semnele nu coincid. Sunt in Z15 a CM, iar ciclul meu e neregulat, vine la 30, 30 si ceva de zile, rareori la 28. De multe ori m-am pacalit, pentru ca imi vine si la 32, 33 de zile.
Bubu, te pregatesti de calatorie? Sper sa ai o vacanta minunata si cind vii sa ne dai o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

salut, mai, fetelor!
precum vedeti, nu-mi mai vine sa salut de duamne ca au dezertat fiecare in realitatea ei si le respect intimitatea si decizia ...
dar nu ma abtin sa nu-i transmit duamnei meda in special gandurile mele cele mai bune cu speranta ca este bine si ea si toti ai ei ; de la celelalte mai am vesti si nu ma iau de ele

jasmin, dupa mucus ai ovulat deja fiindca este albicios de la progesteronul marit
ca nu ti s-a pozitivat testul nu-i o surpriza pt ca unele fete spuneau ca asta poate sa dureze si numai 6 ore si daca s-o fi intamplat noaptea de-asta nu ai vazut clar pe test
temperatura n creste neaparat la toate fetele cu 3-4 unitati; imi amintesc de cazul lui marinar care era chiar graviduta cu numai 2 liniute peste normal; fiecare organism isi are un ritm care poate sa varieze de la o luna la alta; se pare ca ai ovulat mai devreme decat credeai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor

Bubule iti urez sa ai o vacanta extraordinara care sa-ti depaseasca toate asteptarile si sa veniti inapoi cu bebic la purtator Abia astept sa ne povestesti din concediu! Cat ziceai ca dureaza vacanta? 2 sau 3 saptamani?

Adifle bine ai venit!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, Fetelor
Teomaria , acum trei zile am avut TB 36,7 adica temperatura mea normala, mucusul era mai lipicios, dar nu in totalitate transparent iar Testul Dr. Sigur avea doua liniute, dar una era roz pal, iar in prospect scrie ca in acest caz e negativ: liniutele trebuie sa aibe aceeasi culoare inchisa, in caz ca e pozitiv. Ieri si azi TB a fost de 37,9 dar mucusul e iar alb, nu se mai intinde deloc, iar testele au avut o singura linie. Chiar ca nu mai stiu ce sa cred, sunt complet derutata, pentru ca semnele nu coincid. Sunt in Z15 a CM, iar ciclul meu e neregulat, vine la 30, 30 si ceva de zile, rareori la 28. De multe ori m-am pacalit, pentru ca imi vine si la 32, 33 de zile.
Bubu, te pregatesti de calatorie? Sper sa ai o vacanta minunata si cind vii sa ne dai o veste buna.

Fii atenta la TB din urmatoarele zile .Daca nu mai creste sau chiar scade iar la 36,7 atunci cu siguranta nu ai ovulat. Mai fa si niste teste peste vreo 2 zile, s-ar putea totusi sa nu fi ovulat, daca esti abia z15 la un ciclu neregulat de peste 30 zile. Daca TB mai creste peste 37 cu siguranta ai ovulat. La mine ,spre ex., TB creste mai lent, dar stiu ca am ovulat, caci am si testul care cofirma
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, Fetelor
Teomaria si DJ Mama, cred ca aveti dreptate, chiar daca TB mi-a crescut (azi a fost 37,1) testul a iesit din nou negativ, cred ca am ovulat deja. Desi mi se pare putin ciudat, stiu ca pot avea incredere in cunostintele voastre. Stiti foarte multe lucruri, se vede ca aveti multa experienta in domeniu. Asta e prima mea luna de monitorizare, dar sper ca dupa citeva luni sa pot oferi si eu informatii celor care se vor afla in situatii asemanatoare cu a mea in acest moment. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monig spune:

Buna fetelor

nici eu nu sunt chiar noua pe forum dar scriu pentru prima data.

povestea mea pe scurt suna cam asa: am avut doua sarcina pana acum:una acum vreo 8 ani (dintr-o prostie de tinerete - pierduta in saptamana 6) si una in iulie (am ramas din prima fara nici un fel de complicatie - pierduta in saptamana 7). in intervalul dintre ele m-am protejat.
proplema este ca din iulie ma straduiesc cu toate monitarizarile din lumea asta si nu am mai reusit nimic.
cel putin cm s-a dereglat definitiv ultimul fiind de 20 zile - cred ca anovulator.
sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru si sa ma ajutati sa trec mai usor peste aceste problema ca deja simt cum ma afund din ce in ce mai rau.

mentionez ca astazi z21 cu TB 36.8.(cea mai mare valoare din luna asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Raportez solemn: azi Z1

Roxali, in fata cazului meu pana si doctorii si-au plecat capul, nu au mai vazut asa dereglari ciudate... Azi a venit la 7 zile de cand am luat ultima pilula de progesteron, desi in mod normal durata intre ultima pilula si venirea CM nu tb sa fie mai mare de 2, 3 zile. Anul trecut, am luat tot asa progesteron, nu mi-a venit 2 saptamani, a trebuit sa mai iau 10 pilule si abia apoi a venit.

Va dati seama ca dereglarile mele ciudate in combinatie cu astenoteratospermia sotului, ce maaaaaari sanse avem de bb...

Am observat ca de obicei a doua zi dupa ce fac un test de sarcina imi vin rushii. Cred ca nu o sa mai iau progesteron, o sa fac doar cate un test de sarcina ca sa imi vina... ieri am facut un test, azi au venit...

Pup toate DUAMNELE!!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetelor, nu stiu daca ma mai cunoaste cineva pe aici dar ani de zile mi-am facut veacul in acest capitol. Pana anul trecut. Dupa 7 ani de tratamente si incercari Dumnezeu s-a milostivit de noi si acum ne minunam de baietelul nostru care are acum 3 saptamani si e o adevarata minune.
Nu am intrat sa ma dau mare :). Am intrat sa va spun ca exista speranta, ca Dumnezeu pe toate le ordoneaza si pe toate le aranjeaza asa cum stie El ca e mai bine si asa e cel mai bine, credeti-ma.
Este un copilas obtinut prin stimulare, dupa o sarcina pierduta, nu va zic cu cate emotii am dus sarcina, stat 3 luni acasa, in pat majoritatea timpului. Acum, privind inapoi imi spun ca imi pare tare rau ca nu am fost mai relaxata, mai cu incredere in Dumnezeu si planul Lui pentru mine.
Tocmai asta e mesajul meu. Aveti incredere ca pentru fiecare dintre voi El are un plan si nu va va lasa eforturile nerasplatite, trebuie doar sa aveti incredere si sa va lasati pe mana Lui.
Va doresc tuturor aceasta mare fericire, cu toate temerile, emotiile, intrebarile si descoperirile pe care le include.
Sa va ajute Dumnezeu!

Catalina, fosta endometrista, acum mamica de Matei (31.12.2006)

Mergi la inceput