Endometru,monitorizari,ovulatie,TB - 149
Raspunsuri - Pagina 12
RAMONELLA spune:
Alinuta ce mai faci draga???Ce face bebicu???
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png
bubuleana spune:
Jasmin: foarte bine ca faceti analizele, mai ales spermograma. Trebuie facute! Mult succes sa va iasa bine!
Angy: mi se pare fff ciudata intarzierea ta si faptul ca dupa atata progesteron tot n-au venit rusii. E posibil sa fi avut o ovulatie mai tarzie? Nu vrei sa repeti testul de sange? Macar stii ceva sigur...
Rox: stai sa vezi cand ma intorc cum va scot pe toate din butoi, sau poate nu va mai gasesc aici ci la odisee
Lau: asa e! de-abia astept sa plec! o sa profit din plin mai ales ca visez la vacanta asta de ani de zile:
bubuleana
X-ray spune:
ramonella stau in pat,am placenta previa centrala care sper din toata inima sa se ridice putin macar sa devina partiala sau marginala.de la inceputul sarcinii am stat in pat,asa va fi si de acum incolo si din luna a sasea sau a saptea trebuie sa ma internez in spital si sa ma rog sa nu sangerez.nu conteaza oricum,important e ca sarcina e bine se pare ca am fetita care e sanatoasa pana acum si in toate graficele posibile chiar cu cateva zile mai mare.asta e tot ceea ce conteaza acum pt noi.
va doresc din inima sa aveti si voi bb si sa fie o sarcina mult mai usoara ca a mea.dar nu conteaza pt ca rezultatul merita tot efortul.
alina 13+
AngeliquedeS spune:
Bubu, nu vreau sa repet testul de sange ca m-am saturat de dezamagiri. Luni oricum am programare la medic si atuni vad ce e cu mine.
Poate bebele tau vrea sa fie conceput in tarile calde!!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
felicia_ spune:
Bubuleano... imi pare rau... lasa ca pleci in vacanta si uiti de toate!
Ali, nu am disparut, am fost cam ocupata...
Alina, si noi am organizat o "cautare" a Medei, e bine, doar ca n-a mai scris.
Roxali spune:
Bubu detaseazate si nu te mai gandi la nik...te duci ptr distractie...gandeste-te ca ar fi ultima vacanta in doi.
Feli nu raportezi nik...ocupata sau suparata
Ali
Jasmin012 spune:
Multumesc Roxali si Bubu pentru incurajari. Astazi mi s-a intimplat un lucru ciudat: TB 36,9 (nu e ceva anormal la mine, mai ales ca temperatura e in general de 36,7 si 36,8), dar daca ieri mucusul cervical era un pic mai sticlos, dar nu in totalitate ci asa, ceva intre sticlos si alb, azi nu mai e deloc asa, ci doar alb si nu se intinde deloc. Altceva, e a treia zi de cind imi fac testele de ovulatie, iar daca zilele trecute erau 2 linii, dar una mai deschisa la culoare, ceea ce inseamna ca era oricun negativ (mai ales ca ovulatia ar trebui sa se produca in mod normal pe 22), azi n-a mai iesit deloc a doua linie si chiar prima era de un roz pal. Nu mai stiu ce sa cred. Temperatura a mai crescut, dar testul si mucusul sunt departe de a fi ceea ce trebuie. Nu vi se pare ciudat?
Va pup pe toate si va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie, adica
Delfinutza spune:
Se spune ca atunci cand trebuie sa pleci in vacanta nu mai ai timp sa te gandesti la conceperea unui bebe si de aceea de cele mai multe ori bebele isi face aparitia exact cand nu te astepti.Bubule eu zic ca vii din vacanta cu un bebe in burtic.Gandeste te ca tu o sa ai o vacanta de vis cu al tau sotior.In rest...profitati din plin de vacanta si asteptam vestile.
Delfinutza
adifle spune:
ceau fetele,sunt noua pe forum si totusi veche!
va urmaresc de vreo 2 ani dar pana acum nu aveam
ce sa va scriu fiindca nu mi-am facut analizele,si
v-am vazut ca voi sunteti doxa de carte!
si noi ne dorim bebe de 2 ani,dar nimic deocamdata!
sper ca ma primiti si pe mine
multumesc!
Jasmin012 spune:
Bine ai venit Adifle! Binenteles ca te primim printre noi.
Fetelor, va rog, cititi ultimul penultimul meu mesaj si spuneti-mi si mie parerea voastra. Voi stiti mai multe decit mine. Please.