Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

cris.do, sarŽna. Bineinteles ca intreb si dc.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Cris.do multumim pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna fetelor.
Asta seara am reusit sa ajungem la Dr Soare. Ne-a consultat si ne-a interpretat cate ceva dintre analizele pe care le-am facut pana acum. N-a recomandat si altele ca sa vedem care este exact tratamentul care trebuie urmat.
Intr-adevar ne-a confirmat varicoceul stang. ...si ii s-a parut ca ar mai fi o problema si pe partea dreapta. Nu mi-am insusit inca termenii cu toata ce ne-a explicat foarte mult. A mai gasit ganglionii inghinali inflamati (mai exact taricei) si parea ca in dreapta la testicol e tot asa mai taricel traseul. Toate acestea pot fi datorate unei infectii, un streptococc sau o Chlamidie.....sa vedem ce iese la analize. Cat despre varicocel ne-a spus ca am putea sa incercam cu medicatie inainte de a ne grabi cu analiza.
Daca va aminititi spuneam ca testosteronul a fost cu 1 unitate peste limita superioara si ca mi se parea ciudat. De asemenea prolactina marita....EH....d-nul Dr spune ca valori mari de testosteron inhiba spermatogeneza si ca mai nou in strainatate testosteronul injectat este folosit pe post de anticonceptional masculin.De fapt el trebuie sa aiba valori undeva pe la limita inferioara(2).Prolactina mare arata inca o data ca testosteronul ette sintetizat in exces. Acum trebuie sa facem si estrogenul pentru ca prolactina creste si nivelul de estrogen a carui valoare nu trebuie sa fie cu mult marita pentru a inhiba spermatogeneza. Adica daca val normale de testosteron sunt undeva pe la 2-7 si noi avem 8, nu este relevant pt azoospermie, dar daca estrogenul este cu f putin peste limita atunci asta ar putea sa fie cauza.
Dar o sa vedem ce rezultate avem...oricum azoospermia si niv mare te testosteron mi s-a parut ca l-au surprins pe d-nul Dr.la inceput.
Si eu trebuie sa fac niste parametii din sange.
Cam atat deocamdata ...trebuie sa vedem analizele si apoi o sa ne facem o idee mai concreta si ..mai corecta.
M-a surprins Dr Soare....am stat de vorba vre-o patru ore si la final nu ne-a luat nici un leu....Doamne....m-am inchinat ca exista asemenea oameni.Ne asteapta cu analizele si ne-a spus ca deocamdata nu discutam de tarife ..poate dupa ce vedem niste rezultate. Nici acum nu-mi vine sa cred ca exista un asa om.
Sper ca nu v-am plictisit!
Poate cuiva ii va fi de folos si povestea noastra care a inceput acum o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Draga Marush, cu riscul de a te supara, vreau sa iti spun ca povestea ta este identica cu a multor fete de-aici.Din pacate, fata de tine , noi am acceptat si tratamentele naturiste,am acceptat orice vorba de compasiune si intelegere, nu numai idei practice sau cum ai spus tu.Acum vad ca te-ai "dat" dupa aceste idei ale noastre.Ma bucur ca ti-ai schimbat atitudinea si sa stii, ca suferinta naste mari solidaritati si chiar si o fraza de genul:"Ne pare rau ca esti la azoo, dar suntem alaturi de tine", in anumite situatii ajuta enorm. ...
Cer scuze moderatorilor pt acest comentariu, promit ca nu voi fi mai fi off topic.
Cris.Do, cine ti-a dat reteta? Ce doctor? Doctorul urolog?
Miki, Nusy, Copilutzu, Cris.do, Nicoma,Nucutza, Vrembebe,iazminn, Antosit

Mergi la inceput

http://www.unibuc.ro/eBooks/biologie/ProgreseVolumul2/Articolul10.doc
Sper sa va ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

andrabirni - am fost la consultatie la dr. Bucur spitalul CFR 2 cu trimitere de la Marinescu si dupa mai multe analize (hormonale, genetice: cariotip si microdeletii, spermocultura) ne-a prescris tratamentul de mai sus.Sincera sa fiu nu asteptam o evolutie asa de mare pentru ca toate lumea ne spunea ca nu prea sunt rezultate in cazul infertilitatii masculine dar cred ca ne numaram printre norocosi.Mult succes!

Mergi la inceput

Cris.do, multam de raspuns.Analizele unde le-ati facut?La Spitalul CFR? In spermocultura v-a gasit ceva infectii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

si noi am reusit sa ajungem la dr.Soare. A fost f amabil si sotul meu l-a placut.Ceea ce este bine.Recunosc ca am fost f insistenta, dar sper sa gaseasca o rezolvare si pt sotul meu. I-a dat doar sa faca cateva analize. Sper sa le faca saptamana aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

andrabirni scuze pt. ca nu ti-am raspuns pana acum dar nu mi-a mers net-ul. Analizele hormonale si spermocultura le-am facut la SYNEVO si cele genetice la un laborator de analize genetice prin Ghencea dar nu stiu exect cum se numeste, daca vrei iti spun maine. La spermocultura i-au gasit un enterococus spp iar restul au fost OK. Dar sa stii ca si la ultima spermograma de saptamana trecuta chiar daca a fost "bunicica" tot i-au mai scris ceva de genul infectie spermatica. Oricum noi am fost super incantati.Multa Bafta!

Mergi la inceput

Cris.do,si noi am facut destule analize, dar o spermocultura nu.Spermograme, cred ca avem vreo 10...dar fara .La prima spermograma, cati gigei aveati?Pupici si multam de raspuns.

Mergi la inceput