Azoospermie - cap 6 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

Buna fetelor,
poate va mai aduceti aminte de mine cand am scris ca am venit de la Giulesti cu vestea ca nu a mai putut sa-mi faca inseminare deoarece valoarea era 100.000 spermatozoizi si toti erau morfologie D, de nici de ICSI nu se mai punea problema.
Ieri dupa un tratament mai lung am repetat spermograma si avem 33 mil din care A+B = 45%forme tipice 15% si am crezut ca o sa plang de bucurie. Stiu ca nu este super bine, dar deja ne-a programat pentru IAS. V-am scris sa va impartasesc bucuria si sa va spun ca eu sincer nu mai credeam in minuni pt. ca dr. ne-au spus ca poate doar prin minune sa-si mai revina sotul, dar s-a intamplat!!! VA DORESC SA TRAITI SI VOI CE AM TRAIT NOI IERI CAND NI S-A SPUS CA PUTEM AVEA COPILUL NOSTRU!!!!!MULTA BAFTA SI CREDINTA IN SUFLET!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cris.do ma bucur mult pentru voi si sper sa vina BB cat mai repede.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nicoma, multumesc mult de explicatii.Iti tinem pumnii stransi si sa ai rezultate super.
Cris.do, ce tratament a facut sotul tau?Ce a luat?Ma bucur ca ne dai asemenea vesti si....cat mai multi.
Miki, Nusy,Copilitzu,Iuca, Petit,Vrembebe,

Mergi la inceput

'neata! Sotul meu a facut 12 fiole de menogon, a luat in fiecare dimineata un plic de viusid si zinc + acid folic. Nu este primul tratament pe care l-a facut si am plecat la Bucuresti fara prea multe sperante dar nu i-am aratat acest lucru. Cand am vazut rezultatul nu imi venea sa cred si cred ca nici lui dar se mai intampla si lucruri bune. Acum mai face 2 saptamani menogon. Noi am fost la dr. Bucur si multi sincer ne cam descurajau dar rezulatele s-au vazut! Va doresc bafta si voua si sa ne implinim visul pentru ca mai avem de luptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

O prietena vrea sa mearga cu sotul la dr. Soare, ma ajutati cu o adresa sau este suficient doar sa il sune pe mobil?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Cris.do cat timp a urmat sotul tau tratamentul? I s-a pus un diagnostic? Care a fost cauza?. Si sotul meu este in aceeasi situatie, a urmat si el tratam cu BU, acid folic. Menogon nu a luat ca nu i-a prescris nici un dr intru-cat sta bine cu analizele hormonale. Merci

Mergi la inceput

iazminn de la Ploiesti am plecat cu diagnosticul de OATS iar la Bucuresti cand au iesit numai cu morfologie D din 100.000 nu au comentat decat ca nici ICSI nu au cu ce sa ne faca! Marinescu mi-a propus atunci inseminare cu donator si ne-a dat trimitere la dr Bucur. Am facut analizele hormonale si spermocultura, primele au fost in limite normale dar la spermocultura i-au gasit enterococus spp. Am urmat tratament cu antibiotice 1 luna si apoi 6 saptamani a facut cate 2 injectii cu menogon pe saptamana si 5 pastile de zinc dimineata + 1 acid folic + 1 plic viusid. Acesta a fost tratamentul prescris de doctor si saptamana asta am facut spermograma care ne-a dat vestea buna! Mult succes draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

cris.do, in primul rind felicitari pt. tai (vostri). Sa va fie cu noroc!
In al doilea rind, ne-ai dat curaj: deci se poate. Cine stie, poate in curind nu o sa mai fie nevoie de subiectul asta pe DC, pt ca mi se face rau numai cind citesc(iar)povesti ca a lui Marush, ca-mi amintesc cum a cazut cindva si pe mine cerul cind am aflat ca am cu cine da n-am cu ce.
In al treilea rind, zi-ne si noua de viusid, se gaseste in farmacii, trerbuie reteta, cam cit costa. Eu am gasit pe net ca e un antioxidant si antiviral foarte nou, foarte bun si foarte la moda. Pe site-urile romanesti de medicamente nu am gasit.
Ca sa inchei, va pup pe toaaate si va doresc la cit mai multi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

crist.do Felicitari!!! Sa avem cati mai multi toate azoogirls si toate fetele care au nevoie.... Ce inseamna OATS?
antosit - e suficient sa-l sune pe dr. soare si stabilesc impreuna ce si cum.....

weekend placut la toate fetele si

Mergi la inceput

nucutza eu l-am cumparat fara sa fie nevoie sa-i arat reteta pe care o aveam dar sa stii ca se gaseste la farmaciile Farmex si sensiblue si costa 15 lei plicul. Eu totusi cred ca merita sa consulti un medic inainte sa il cumperi. Contine foarte multe minerale si vitamine.
vrembebe - oats inseamna oligoastenoteratospermie severa care s-a transformat apoi in 0 viabili - mobilitate A+B=0 si morfologie D si deci erau sanse 0 de a mai avea bebelul nostru, dupa spusele lui big M.
Si eu sper sa inchidem subiectul acesta si sa trecem cu toate la odisee!!!!!!!

Mergi la inceput